Jul-ångest!

Har hittils lyckats ta fram 1 enda tomte. Är inte sådär för julstök egentligen. Okej att jag älskar att vara hos farmor som har tomtar ifrån golv till tak men att ha det själv hemma tycker jag blir för mycket. Förstår hela mitt budda-africana stuk!

Har vart iväg på apoteket med Lina och inhandlat Ipren då både jag och daniel är ömma i halsen å varma, feber? Sen åkte vi till city och köpte lite apelsiner ala vitaminer och frukost bröd. Ska strax sätta igång å slänga ihop någon middag innan jag går till jobbet!

Osch fick igår höra om att min gamla gymnasie-klass ska ha en "reunion". Undrar mycket om jag ska gå? Känns både bra och dåligt, Jag gillade några tjejer, men lååååångt ifrån alla. Plus att killarna är hur sköna som helst. Inga man stöter på varje dag direkt. Får väl gå dit åh hålla minen? Saken är också den att den är på juldagen, känns ju lite waist of time, om det inte alls blir lyckat? Återstår att se, ska kolla på riktigt med Karro, Linda och Samira vad dom tycker....

Take care.. ska lura fram 5 åringen i mej igen å spela lite mario=)

Var på stan och träffade en tiger...

Bröllops-fotografer var hel-skön. Inte riktigt som förväntat men ändå bra. Innan bion gick vi förbi MacceDonken å stötte på galningen Jason med hans kiddo, sjukt söt, riktig rasta unge, mulatt med chokladfärgat krullit hååår, å så goo! Han får bli lite äldre sen är han min, om det är okej för daniel förstås! Haha killen har nämligen bra potential, han kan finska, svenska och engelska, inte dåligt för att vara 4 bast!
Sen var vi på SpiceandRice, därblir man aldrig besviken, alltid lika gott, bara att daniel inte hade öronen med sig och missade att jag ville ha kyckling å nudlar UTAN jordnötter. Så jag sura några sekunder sen var det glömt.

Imorgon är ännu en ny vecka, ska nog vara redig jag med åh ta tag i julpyntandet alla håller på med jag med, börjar ändå jobba 15 imorgon såå...

Här kommer den lelle godingen


Far å son


RASTAFARIII

Å solsken!

Gud vad glad man blir, det är inte ofta vi får se skymt av solen i Borås. Jag och Daniel ska ta oss till Knalleland å kika lite, sen blir det bio, eftersom vi var för lata igår!

Ärsugen på lite allt möjligt att handla så vi får se vad det blir :)

Skriver lite mer i eftermiddaag

Mamma för en dag

Osch jag verkligen äääälskar barn. Å Daniel syster dotter Mira är helt helt underbar verkligen, så jag tog mej an att passa henne idag. Jag känner att jag inte riktigt har flow:et som mamma riktigt så det är väl tur det, känner mej lite för omogen. Men jag och Mira åkte i vilket fall som helst till stan för att träffa min ÄNGEL Ida.. Å vi satt å myste på Orion med en köttbullesmörgås och Ida tog en biskvi. MIra satt under tiden att åt sitt smågodis å sörpla i sig sin apelsin-mer. Vilket sweetheart! Det har du verkligen gjort bra angelica!
Efter fikan, gick vi på en liten shoppingtur, in-köpte mej en grå-playsuit, as het å en sneak stuk klänning, grym den me! Ida hittade en as snygg nit-klänning som säkerligen sitter på henne som en smäck!
Längtar redan till hennes middag, next week!

Ikväll blir det potatisgråtäng med massa gott till sen benandjerrys glass som daniel var sugen på! Gott-gott-i-gott-gott! Men först blir det röd-vin å tändaljus i badet med min älskling!





Nerskiten hus vägg

Aha ännu en ny galendag, har vart på jobbet å ner jag skulle gå hemmåt med en av personerna, så vänder jag mej om å ser att en alkis sätter sig och skiter mot en husvägg, vet inte hur många personer och hur många bilar som åkte förbi just då men han verkade inte bry sig. Ner med brallorna och väääärsta sprutet rätt på husväggen, åh inte nog med det, sen torkar han sig med en ICA-Maxi påse rätt i röva!!!!! Nöjd var han med!

Å jag som aaaaaaldrig nånsin kan hålla käften, speciellt inte i fel tillfällen heller, rusar fram till gubb-uslingen å gapar:
-VAFAN HÅLLER DU PÅ MED? HÄR KAN DU INTE SKITA?
(åh efter guubben skrämt slag på alla tanter i närheten, så svarar han lungt)
- Men herregud jag kunde ju inte hålla mej?
(åh jag, ännu argare än förut)
Men nu när du har skrämt slag på alla i närheten, du kunde väl skitet innan du gick ut?
Så otroligt nog går han in nöjd med sin gärning å frågar efter toan på dagvården.
MEN SNÄLLA LILLA GUBBE, SKET DU INTE UT ALLT JUST PRECIS?
I vilket fall som helst ligger det säkerligen kvar spår på Rundeln 24 på Göta, inte frågetecken om de inte, kul jobb AB Bostäder lär ha när du får göra rent där (hoppas bara inte dom plockar upp påsen å slänger)


Nog om sketnödiga gubbar fixa iorning mej sen Monopol kväll hos Lina :) Myyysigt
Sen blir det movie å restaurang å hångel på Zeuz imon!
På återseende!!









Fisk, fågel eller mittemellan?

Puuuh dyng-trött efter jobbet, Daniel sover sedan länge, han har svårt att komma in i nya rutiner efter at ha varit arbetslös i nästan 8 månader. Sitter och kollar på mammas pojkar repris, vilken torsk man är! Skönt med helg iallafall. Blir Middag på Oliven är nått i den stilen på lördag å sen twilight med min älskling! Vad skulle jag  göra utan honom? LOVE U baby!

bedtajm, jobb å monopol imon

Oralsex i mellanstadiet?

Allvarligt talat vad är det frågan om? Kan barn inte får vara barn längre eller? Tittar på en tv-show där ungar ifrån mellanstadiet sitter och berättar om "fas 1" "fas 2" "fas 3" och "HOMERUN". Fas 1 är tydligen att kyssas utan tunga, fas 2 är hängel å lite törrjuck fas 3 är oralsex å Homerun är sex? Men seriöst jag vet ingen som gick å sög av sin kill-kompis på toan när dom gick i 4:an på mellanstadiet? Barn får ju inte vara barn längre, en 9 åring är inte utvecklad för att ha sex, å säga säaker som att oralsexet är den nya nattkyssen. Är den verkligen det? För det har inte jag levt upp till isåfall? FAN v ad jag känner mej gammal haha, nog om detta nu!

Torsdag och snart helg, ska bli skönt! Daniel skulle vart ledig imorgon men hade ändå mycket att göra så jag får vara hemma och vänta på min älskling! I helgen ska vi ut och äta midddag, jag vet inte men Oliven känns så vanligt, så jag är lite små sugen på den Grekiska restaurangen uppe vid xoy? Får hoppas vi ,löser nått mys iallafall:) SEn ska ju vi på Twilight också, just de måste boka tickets dit me. Helgen blir nog förövrigt rätt lungt ska ut till Oskar och gratta honom, och jag går in i min första nyktra helg av minst 4! DAMN


Hur fan kan behandla djur på det här sättet?

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article6179007.ab

sjukaste jag någonsin sett! Små kultingar som blöder på kläverna, sitter fasttejpade på ett galler, suggor som äter av varann. Får bo under pyttesmå omständigheter. Hur fan kan personen ifråga som äger det här, ens låta det ske? Låta levande djur som både är levande och tänkande individer behandlas såhär. Och i Sverige också. Vi som ska stå för djurens-rättigheter. undrar hur många som skippar jul-skinkan iår? Jag är iallafall en av dom!!!

Feliz Navidad

AAahh äntligen dags för lite jul-moood, underbart skönt det ska bli. Julmusik, då är dammsugning hur enkelt å skoj som helst verkligen, I wanna wish u a merry x-mas..lalallalla =)

Åååh idag har man då lite och göra eftersom man inte fick åka med kärleksparet plus mamma till Ullared, fast jag v ar rätt trött på det när jag var där sist,men så kommer man hem, chillar några dar sen är man sugen igen, vilken drog!!!

Hoppas jag kommer iväg en sväng så jag får träffar Karro, ska byta dom sista grejerna nu. Åååh såsom hon klagade på mej att jag körde utan mitt körkort som var long gone förra året så har hon nu faktikst gjort samma sak, vad jag förstått, till jobbet å hem everyday!!

Catch u latert

Låt dom gamla vara ifred!!!

Åååh igårkväll måste jag erkänna att jag höll på att explodera å inte för att jag ätit för mycket mat, eller badat för varmt utan för att jag kommer hem till en av mina vårdtagare, och får höra att det vart två tgjejer den som personen i fråga INTE kände igen, å när hon då frågade var dom kom ifrån ah (typ hem tjänsten eller såå) svarar domidioterna POLEN, å när hon igen frågar om dom kom ifrån vården så svarar dom inte utan dundrar in i personens lägenhet. Å personen blir sa arg att hon skriker åt som att sticka å aldrig komma tillbaka, som tur var gick dom. Men jag antar att andra gamla människor som kanske är dementa eller vad det än kan vara, kan släppa in sånna så dom snor allt ifrån väskor, pengar smycken å sånt. Skaffa ett jobb istället för att råna dom gamla människorna, som kanske inte alltid kan försvara sig!!!!
Jag ringde iallafall polisen, så dom vet att sånhär skit förekommer, stackars människor!!!


Nog med det, måste ta tag i svinstian här hemma innan jag börjar jobba, men vart börjarman? Köket, sovrummet, vardagsrummet? USCH vad kiligt!! Fyfäääen. Men det måste la göras! Får bli lite donkey kong först iaf! Kraaam

Bäver jakt? Helvete vad arg jag blir

Allvarligt talat, sitter här och zappar på tv å hittade vad jag trodde var ett djurprobgram, PANG hör man så är bävern död. Å såvitt jag vet så äter man inte bävrar utan skjuter dom förnöjets skull, helt ofattbart, har dom inget bättre för sig helt ärligt? Har lite dåligt samvete att jag efter 4 år som vegetarian började äta kött igen, men det är ju sånt här som får en att tänka om.

Åt helvete med alla jägarna
Å RIP lilla Bäver...

Bäver jakt? Helvete vad arg jag blir

Allvarligt talat, sitter här och zappar på tv å hittade vad jag trodde var ett djurprobgram, PANG hör man så är bävern död. Å såvitt jag vet så äter man inte bävrar utan skjuter dom förnöjets skull, helt ofattbart, har dom inget bättre för sig helt ärligt? Har lite dåligt samvete att jag efter 4 år som vegetarian började äta kött igen, men det är ju sånt här som får en att tänka om.

Åt helvete med alla jägarna
Å RIP lilla Bäver...

Också var det måndag...

Jobbar kväll ikväll och daniel jobbar i vanlig ordning, känns lite tungt för vi kommer gå om varann hela veckan, men vadå vi har ju hela livet framför oss. Blir ett par nyktra veckor fram över nu. Visst är det kul att gå ut och dricka åså, men som mamma säger jag är ju inte 17 år längre :) Plus att det inte ärså uppskattat ifrån daniels sida att ränna hem 5 på nätterna, då han redan har hunnit ringa halva-vänskapskrestsen, familjen och sist men inte minst polisen! Skönt att han bryr sig iaf, minst sagt..

Tänker på min Lilla Lina idag, hon har vart så nervös men jag är 100 på att det kommer gå jätte-bra med tanke på att det är så många som gjort det..

Ååååh vill ha svar ifrån florist utb nuu!!! Nu nu nu!!! Hopp in i duschen sen upp til Sami en sväng, tjinga tjinga!!



21 minuter kvar

Sitter å vräker i mej minimajs med dipp, supergott! ar spelat lite Mario, min älskling sover nämligen redan, lika bra det han som ska upp å jobba så tidigt imorgon.

Åååh ska få passa Beats underbara hundar på Tisdag alltså hur söt får man vara?
Hur söt får man vara

Ännu bättre!!


hela 27 år ch inte tunnhårig än, YES

Vill börja med att gratts min älskling Daniel som fyller 27 år idag!!!
Ullared var awesome igår, även fast vi stod i kö i nästan 1 å en halv timme så gjorde det absolut inget. Sjukat kul, min Daniel är ju inte densom är blyg precis, så han å kilalrna satt i varsin kundvagn å sjöng å sluka bärs efter bärs:) Nice! Själb höll jag mej nykter som tur var, annars hade vi ju aldrig kommit hem. Väl hemma var det bara för mej att slänga in varorna med grabbarna för agtt sen åka och plocka upp Lina å Robin å Linas syrra Jessica.
Kom en hel del folk ska ladda upp lite bilde ifrån det snarast.

Sen utgång med mina underbara tjejer, Vimmel en sväng å sen Viva, alltid lika lyckat där! Så underbart att få träffa Ida igen efter många veckors väntan! Du är så fin hjärtat! Duktig också som kom upp till kursen som var på jobbet, det hade jag ju aldrig klarat åh det ska gudarna veta

Sweetheart

Vilken torsk man blivit på Paradise Hotel, nån mer än jag som har dåligt samvete för det? Följer varje program, men det är ju uppskattat för Daniels del då han kan spela under tiden, han fick spelet "Dragon Age" i födelsedags present, mycket uppskattat!! Extra roligt när Andreas gått på Viskastrand samtidigt som mej så man vet lite vem han är! Nej nu är det bara slappa framför tv åh vänta på att klockan ska bli 22.00


Träffade Morgan som vi hoppsats på haha


Kundvagner funkar!

Öl på dagis?

Uppe med tuppen, Daniel väckte mej runt nio så nu är men ready for lite roadtripp! As nice! Har hört rykten om att det ska finnas en krog vägg i vägg med varuhuset så mina plnaer ligger i att lämna in killarna på vad jag killar vuxendagis för killar! Hoppas man får en bricka för varje barn bara så jag inte tappar bort mina små killar!

Tar med kameran me, kanske kan får nått kul på kort =) Ikväll ska vi fira min lille gubba han blir 27 år imorgon så glöm inte gratta honom nu gott folk! Ska fixa mej lite det sista sen blir det bilen next uppp!!



Soffhäng å besök av John-blund

Har vart uppe på Byttorp och har fått låna min underbara svärmor Gunillas bil inför Ullared imorgon. Daniel har ju jobbat över så åkte ut och hämta dom små sjö-rövarna på plåtab efter mycket slit för deras del. Men innan det passade jag på att svänga förbi hemma hos mamma för att få lite kärlek, saknar verkligen mina bröder där å framför allt mamma, men även Peter såklart. Helt sjukt att Niklas är 16 jävla år redan, lilla älsklingen! Man blir alltid så glad av att se min vackra mamma, hon lyser upp hela min tillvaro.

Övertiden på jobbet har i vilket fall som helst tagit ut sin rätt för Daniels del, han sover som en stock här jämte mej och har gjort den i 1 timma eller 2. Sweetheart! Men lika bra att han sover så att han är riktig taggad inför imorgon, Å MIcke? Gå åh lägg dej du med så vi kan vara riktigt på hugget imorgon! :)

Ååååh snart är det jul, åh vad ska man önska sig? Några roliga tips, jag är så sjukt dålig på sånt här?
Bye for now

Lite grönt i det gråa, fan vad sugen jag är!

ÅÅååå för några månader sen skickade jag efter papper och info om en florist utbildning som jag var galet sugen på! Å efter att ha lagt tanken på hyllan ett par månader så låg jag å tänkte igår så det knaka i hjärn-halmen, tro fan att imorses kom ett till brev, där dom kollade om jag fortfarande var intresserad, tro fan de!! Ap-sugen! Men ett steg i taget va, ska kolla upp lite runt omkring, själva utbildningen kostar ju endel bara den, sen utöver det, men det får lösa sig, min man har ju jobb nu så :)




Imöra är den stora dagen=) Jag har lyckats muta med min lelle-prinskorv till ullared, å det ska gudarna veta att få med han det det är annars ett 10-åringt projekt, men med lite slughet å lite muthet så gick de bannemejj!!
Frågan är nu hur mycket waajjjn man kommer får höra under resans-gång med tanke på hur mycket han jobbat över denna vecka, men vadå det är det ju lätt värt! Langar man över en öl till han så smuttar han sötare än en 2månaders baby på den :) Åååh på tal om baby, jag har fått väääärldens sötaste kusin! helt underbart söt, å så sjukt liten, det har min farbror å hans tjej gjort bra, nästan för bra! För liite sugen man blir själv, fast lite för tidigt hör jag mamma, pappa, farmor, farfar, mormor, morfar säga i bakhuvudet så får la knipa igen ett tag till=)

Ikväll är det mys, ska pyssla om min arbetsnarkoman till älskling ett slag =)
Kramiss!!

Pappas töser å inte långt ifrån helg!

Jaha å vad har man avklarat idag då? Vart på förhör hos polisen gällande misshandel på Treggan för ca 1 månad sen. Får se, men hoppas dom går vidare med det! Dels med tanke på räkningarna ifrån akuten men också fördet DÖ-fula ärret jag fått!!

Daniel är på jobbet i vanlig ordning, åh jag har börjat tröttna skarpt på att vara homewiddow kan jag säga, men det är väl bara att bita i det röttna äpplet å slänga ihop en kladd-kaka, då tror jag han blir glad :) Det ser ljust ut framöver, han har nu anställning 3 veckor fram, men blir säkerligen förlängt, åh det underlättar ju mycket om man säger så!

Ääär så grymt rastlös, tur att jag ska iväg och jobba imorgon, sen mys sen sova så man är utvilad till galenskaper på ullared, känner mej som 78 PLUS, som hänger där, men jag tycker det är rätt chill att mysa runt där :)

Well well here we gooo!!
Tur att smeket å kakan var lätt, lågstadienivå för min del!

mmm goott

Äntligen klart! Mmm mumma, blir nog övertid för daniel idag men det e ju gott i kassan iallafall!
Vilken torsk man har blivit på alla skit serier egentligen, Mammas pojkar, Paradisehotell, Desperate Housewies u name it! I vilket fall som helst är det torsdag idag så gött, å mammas pojkar ikväll, får se vad dom har att bjuda på, nu är det dags att röjja här hemma! See u later




Bli rånad för några apelsin jävlar!!

elevet vad arg jag blir, var oc andlade med Lina idag, amt, godis, juice och annat nödvändigt, oc så kommer man till dom förbannade eld-bollarna, å lite sugen man blir, å slänger i 6-7 i påsen, tro fan att bara dom går på 52,68 spänn!!!

Ååå inte nog med det! När man ska slänga iop bänk-fan efter att a vart på ikea så är halva bänken trasig, å för att få en ny hit-skickad måste jag har kvitto, vilket jag inte har den blekaste vart det är!!!

Men vadå=) Man ska väl inte klaga, måste få avreagera mej lite!
Vad händer för tokigheter i era liv?

Klämma på Ullared-Morgan

Ah min kreativa ådra vad det gäller virkning höll typ i 2 dar?! Lite dåligt samvete man får när man ser linas verk, dag efter dag, typ en färdig mössa, halsduk! Jag får skyllla på att hon är arbetsfri! =) Idag har jag iallafall tillbringat några få minuter av min K-side, varav jag sprayat mina vita krukor svarta:) as nice! Ska iväg med grännie idag å införskaffa lite med växter, älskar att bo som i en DJUNGEL! "ALI ALI AAAAHHHH", Tarzäään! Växthus har man fått höra med, undra om det är bra eller dåligt?

åååh tror ni inte jag lyckas få med min älskade-fästman till Ullared på lördag. Vet inte riktigt om jag vågar, med tanke på att jjag vet precis hur daniel funkar. Några bärs, en kungvagn(tom dessutom) å eld i röven, Ullared är paradiset för honom även om han vägrar medge det! Retas med gamla tanter å fightas med gubbar! Vi tar med oss Mickey-boy me för att daniel ska ha sin partner in crime! Medans jag går själv å små-myser/handlar å låtsas som jag aldrig kännt någon av killarna, nånsin! D:es största mission är nog ändå att få klämma lite på lager Mogge, we will see:)

Frulle nu:)

Åh glöm nu inte att muslimer får äta gris, det finns ju grisvaccin numer :)

Finare blogg å husmanskost!

Veckorna har bara runnit iväg, hinner knappt me nått längre, i söndags jobbade jag på kristineberg, gick oväntat bra faktikst! Å fredan dessförr innan var det Governören, bäst e han, bäst live me, så det var klockrent Min älskade daniel har fått tillbaka sitt jobb ute på Plåtab, vilket underlättar saker och ting mycket. Visst är han duktig, vart ledig ett helt halvår, men nu börjar han 5 varje morgon, det ärinte mänskligt att gå upp så tidigt ju!

Aaahh Lina har fått in mej på rätt spår, bara husmanskost. Är så tröttpå all den här färdig-maten, plus att vem vet vad den innehåller egentligen? På tal om Lina, hon ska även rycka upp min bloggg å finslipa, eller rättare sagt byta alles, för jag är inte så teckniskt om man säger så:)

Är helt helt insnöad på gamla mario, alltså nintendo 64, klarade inte en bana igår då fick jag spelet!!! Hoppas det går bättre idag!! Well welll här kommer några pics ifrån governören.

Tillbaka till Mariuuu=)

Virka hit å virka dit

Jarruu, lite gött att få fingrarna lite aktiva me lite virkisch=) Jättekul att få vara lite kreativ ibland, var igår å shoppa lite garn med Lina, henne går de bra för, å ja, jag är på gång,.
Har jbbat hela dagen idag, känns skönt, men lääängtar bort, måste få ordning på allt sen blir det nog nått tokigt!
Kom hem å disken var diskad, glad man blir då :) Har bästa killen, verkligen! Åh snart fyller han 27, då glömmer ni inte att gratta! =)

Ååhh idag står det om det hemska mordet i Sparsör, fyfan, hur kan man vara kapabel till att mörda å sen våldta sin kompis när hon är medvetlös, går fan inte skylla på fyllaefter en sånn sak, jävligt lamt måste jag säga!

"– Hon var helt lealös, jag hörde inga ljud eller andetag. Jag fick panik och fattade inte vad jag skulle göra, så jag tog och började slita av henne kläderna. Jag tänkte elda upp dom och ta bort mitt DNA." Också jävligt cleaver gjort! Precis som att inte tänder/brän-kropp å annat visar DNA, bra där!


Snart den 11, håller alla tummar jag har att allt går åt rätt håll!

Är så sugen på detta!! Hur skoj är det inte lixom, Nostaligi


Svininfluensa-spruta, NEJTACK

Så var halloween som bortblåst! Kanske lika bra de, efter mycket planering för allas del så verkar hela grejen bara bli till en cirkus hur som. I vilket fall fick jag hit min kreativa Lina som vi gjorde några hugg i en pumpa så var halloween gjort, söt blev den! Efter kvällens bravader slutade jag iallafall på stan me denna vackra peruk, hooocie.mama!


Jag och Beccis

Har hittat min kreativa ådra jag me igen så snart är det dags för både inhandling av tyger men framför allt växter och garn, här ska det pysslas!! Har ett grymt bra ställe borta vid ishallen som en vän en gång visade mej. Jätte mycket snygga ooch billiga tyger! Awesome!!

Åh nu till den förbannade vaccin-sprutan! Åt helevte med den, alltså vad är grejen? Influense kommer å går år efter år i vanlig ordning, fattar inte varför det ska bli sånn hysteri?! Media förstorar upp det till hundra procent. Okej visst har vi ett lik här å där, men det har vi ju efter varje års influensa om jag inte misstar mej? Å alla somm dött av detta, har på ett eller annat sätt, vart skära med bakomliggande sjukdommar sen innan.
Saker med influensan är att om man vaccinerar sig så kan man ändå åka på detta jävla virus, fast det inte bryter ut, men istället går man och smittar andra utan att veta att man ens gör det, sjuukt! Men om man iställetskiter i sprut-jäveln så om man nu blir sjuk kurerar man sig hemma, UTAN att smitta andra!

Dagen idag består då alltså av lite shopping av tyger å annat om jag får med min lilla Lina sen avlida hemma med massa mys, en snygg pojkvän å vindruvor! Det är kärlek det!





RSS 2.0