Exponera - mera!

Fyllt igång med att exponera skyltfönstret på praktiken, jättekul. Gör det i förebyggande syfte för kommande lektioner i skolan.. Praktik, träna, jobba & träna, puh idag har vart fullt ös, men än är jag inte medvetslös, jag tackar någon däruppe för det. Äntligen helg imorgon, skönt även om man jobbar, jag och min kärlek har lyckats gå om varann några dagar, men jag hoppas, hoppas på att hinna se hans fina ansikte iallafall en sväng under helgens gång.

Någon som har något bra tips på BRA mat? Jag är rätt enformig och har dålig fantasi, Tipsa tipsa!!



Opps - misstake

Var visst högavlönande - kör bara!

Rödgröna - dra åt "¤%&(/()==??(/&%#

Jamenvisst, nu är det dags för skattehöjning, underbart, eller INTE! Den som i dagens läge tjänar 8000 kommer skatten höjas med 1700, men vad är det frågan om? Kan Sveriges system bli mer ruttet än vad det redan är? Kan dom inte börja med att sänka sina egna löner, dra in på taxi/flyg resor istället och sluta köpa BLÖJOR för skattepengar. Göra lönerna jämnlika för alla. Varför ska egentligen en sjuksköterska som hjälper till och räddar liv tjäna mindre än en politiker som sitter på sitt arsel och kommer med idiotiska ideer. Som såklart inte berör dom det minsta själva. Blir absolut inget röstande på varken soccarna eller moderaterna åh det ska gudarna veta!!!!!



Fråga: Vad tycker ni att moderaterna hittills gjort för bra för Sverige?

Stressed out..

Praktik, jobba träna.. Men jag gillar att ha många järn i elden. Är en sjukt rastlös människa. Jobbigaste för min del är nog och vara sjuk, jag kan ju inte vara still, så när jag väl är sjuk blir jag ju aldrig frisk. Fick i vilket fall jobbet som jag nu precis avklarat första dan, såklart gamla rutiner, dom sitter kvar stenhårt sedan länge. Blir jobb hela veckan (efter praktiken) Fram tills måndag, om jag så önskar.

Skottlossning på Göta känns ruskigt obehagligt. Just för att jag både bor och jobbar på Göta.


Kärlek som värmer..

Vaknade till "Gott natt min sköna böna! Vill bara säga att jag älskar dej och att du gör mej väldigt lycklig". Visst kan man tro att det är Daniel som skrivit det? men i självaverket är det världens bästa vän Lina, glad man blir!! Skönt att ha en pålitlig, impulsiv & ärlig vän vid min sida..

Arbetsintervju idag, praktik & träning. Åh tok-längtar till bak-lucke-loppisen den 8:e maj. Jag ringde och anmälde mej och Lina igår, så nu ska det röjjas i förråd, har redan hittat två megastora kassar med allt och inget i. Saker jag egentligen vill ha själv. Men ingen blir lyckligare än Daniel om jag röjjer lite. Fast inte en enda växt åker ut, åh det kan ju lova!! Isåfall får Daniel försöka få ut dom med våld. Han säger att om jag köper mer växter så ska 5 växter ut för varje 5 som kommer in.. damn.
'

Sun is shining.

Första dagen på praktiken gick bra, måste dock erkänna att jag saknar brännmarks... Men detta stället är minst lika mysigt. Har hunnit träna och rensa skallen, vilket känns underbart. Ska ta tag i ren-tvätten nu. Hoppas eran dag har vart underbar...



Jag åh Robban...

Murklor - Små, skrynkliga & bruna

1. Sticklingar - Få ut sex små och en stor växt istället för bara en stor. Dom flesta sticklingarna går att sätta i vatten tills dom fått egna rötter.

2. Murklor - Finns verkligen inget sötare svamp. Bajsbrun, skrynkling och jättegod.

3. Grillning i solen - Börjar nalkas sommar.

4. Långklänningen ska jag snart fixa ut ur garderoben, efter en lång och hård vinter..

 

1. Prinssesan Madeleine - privatliv?

2. Fatorexi - Lite surt att tro att man är pinnsmal men så är man i själva verket jätte tjock, vadå beach 2010?

3. Gossip - Mind your own business. Men har man inget eget liv så måste man prata om andras?

4. VÄSTTRAFIK - Skyhöga priser och inget får man för det? Skärpning!

 


Redbull ger dej uppenbarligen vingar.

Diskat och är på gång att börja dammsuga, alltid skönt att få det fint och riktigt fräscht i lägenheten. Daniel har inte sovit en blund inatt pga av att en VISS Chrisse kom med ett stort antal redbull igår, så han är helt förstörd nu stackarn.. Så mitt nästa projekt blir att pyssla om min lelle kille såklart.

Var en sväng hos Johannas söta kusin Malin igår. Hon hade världens sötaste ödla som hette Göte. Helt underbar och Johanna som sover i samma rum är livrädd för den lille, trams! Ikväll blir det vår-grill med dom bästa, ska även röjja ur förråd och garderober för den kommande bak-lucke-loppisen som komma skall. Ska bli awesome!



Göte och jag, vi är goda vänner...



Lina busar på treggan toan med cigg åh öl, busigt!



Göte chillar..

Baklucke-loppis!

Första för mej, hoppas på ett bra första intryck, verkar grymt skoj med en salig blandning av folk & varor. Har tillbringat största delen av dagen med ännu mer brud och med mamsen som köpte mej dust-it (vääärldens bästa hårprodukt, jag underverk med håret for real) och bjussa på chinesee-food, mums! Har även hunnit med att ha latinprov idag, kändes grymt bra. Daniels förtjänst totally han stöttar mej verkligen i mitt pluggande. Han kunde namnen bättre än jaag igår efter att förhört mej med tålamod i närmare en timma.

Har redan fått två beställningar av brudbuketter privat. Skka bli så kul att göra dom på eget bevåg.

Nu blir det sängen, här kommer lite corsage för er som vill lära er...



1. Klipp till och tråda blommorna i den längd du vill ha dom.



2. Floratejpa ifrån "brytpunkten" alltså längst ner på blomman och hela vägen ner på tråden.



3. Lägg ihop alla trådningar till ett corsage, lägg också till blad.



4. Tejpa hela vägen runt trådarna och sen linda runt ett fint snöre. Glöm inte att limma fast nålen heller.
Lycka till

Latin

Latin
latin
latin.

Prov imorgon
Mer updates for u all imorgon mina sköna höner, puss!

Berud - wholla

Brud är verkligentok-roligt och nu har jag fått en annan att göra bukett åt i maj, ska bli så sjukt kul. Imorgon har vi öppet hus på skolan, tyvärr ska jag jobba så jag stannar bara till halv 4 som vi egentligen skulle slutat. I helgen ska jag och Daniel till botaniska trädgården & till Hyssna och hälsa på farmor & farfar, dom är underbara! Kia & Saga ska få leka av sig lite. Ska även gå en säng i skogen och titta på fartmor fynd = bebis murklor. Icke plockas än, men snart!

Imorgon kommer Danisl bror Andreas och sover över, det ska bli jättemysigt, hörs later.
Hola




Gror as hell.

Brud-tema i skolan idag. Engelsk-droppformad klase, gud vad kul! Jag gjort min första med elegansnejlikor, poppel & vaxblomma. Den blev perfekt lite stor men jag är grymt nöjd efter att ha gjort min första. Har hunnit med disken & att promenixa en sväng, jätteskönt, bara att vår lilla Kia fortfarande drar mycket. Men det ska vi vänja henne av vid.
Åh mina solroser, tomater och dill jag planterat växer som ogräs gud vad kul!!!


Här är några av dom vanligaste livs-målen, kanske något för dej?

1. Gå ned i vikt

2. Sluta skjuta upp saker

3. Skriva en bok

4. Bli kär

5. Bli lycklig

6. Skaffa en tatuering

7. Dricka mer vatten

8. Gifta mig

9. Resa jorden runt

10. Åka på en resa utan fastställt mål


Wedding.

Har nu fått en mysig bröllops-inbjudan i Juni, en av Daniels barndoms-kompisar ska gifta sig och jag ska få göra brudbuketten. Vilken ära! Nu går det inte att tabba sig. Ska börja på brud denna veckan, ska bli så kul. Har även fått ett annat erbjudande om att gra en brudbukett till en bekant - känner mej lite som en egen företagare.

Tillbringa för-kvällen med lite godingar hos Jensen, Daniel och han börjar bli riktigt tajta. Så kul. Anemone & han ska ju få en ny hund nu, så nu lär Daniel & David rusa runt i skogen hela dagarna. Efter Davids bar jag av mej med Johanna till Sjöbo & festa med Torren, Tomas & Robban (som äntligen är hemma igen)

Har hunnit med att plantera lite små söta sticklingar.


Wedding


Stickling - murgröna

Hiss or diss.

1. EKO - Miljömedvetenhet en ekomjölk kostar inte mer än en med tillsatser. Tänk på vad du stoppar i dej. För dej.

2. Talang 2010 - Bra skit

3. Soliga dagar = Leende läppar

4. Grått - Dresscode

5. Tussilago, kastanjekvistar & vitsoppor, ut och plocka, det är gratis! Blir mycket hemtrevligare.

1. Anders Eklund har permission.

2. Porr för blinda. Visst en fralla för alla.

3. Byxor i strumporna - killar skärp er.

4. Trasiga strumbyxor - Common damer nått helt har ni väl hemma?

5. Vår-deppiga peeps. Det är väl på våren som man ska vara lycklig?

 

 


Tokigt.

Grattis min gamla pappa som fyller 44 idag, herregud, rullator för hans del snart känns det som? Ska ut med min älskling till pappsen och fira honom sen, ska bli mysigt. Världens bästa mormor har skickat med sin underbart goda köttfärssås, som jag längtar!

Blev lite tokigheter med Dybner & Borgsson igår, riktigt lyckat. Fina damer får man leta efter. Hos Erik började vi, för att sen bege oss vidare till Andreas. Mycket dans & musik, åh sen vidare till stan. Johanna sov över och hade grymt överseende med mej idag när jag hade sjuka smärtor i magen, alltid så första dagen. Men mamma räddade mej med sin värm-vete-nalle som botade det mesta magon:tet.



haha sami och johanna ligger gött på plan mark.



Vi lämnade lite spår..

Mamma har äntligen skaffat facebook, adda henne!

På murkel spaning.

Men inget funnit. Kom i efterhand på att murklerna börjar visa sig i början av Maj fram till juni. Men en mysig promenix med min allra bästa vän i det sköna vädret var väl värt det. Kom ut på någon skytteklubb och undra vart vi var, Kype eller Pickesjön? Haha picke... puh tur, då var det inte så långt hem. Fotograferad idag numret kommer i Maj, nice.

Porrbilderbok för blinda?
Ja, nu finns det - med både text och bild för den som inget ser.Men erotik i upphöjd version kostar en del. Det är kanadensiskan Lisa Murphy som skapat en pornografisk bok för blinda med blindskrift och "upphöjda" bilder med erotiska motiv. Varje upplaga kommer kosta runt 1700, helt galet.

 


News!

Imorgon kommer tidningen åh tar kort på mej. Kool.

Odling på ingång

Vart en fruktansvärt hemsk olycka på motorvägen när jag och Karin gick ifrån skolan idag. En lastbil hade krockat med en liten Peugeot. Taket var av och bil-barn-stolarna låg på marken. Har dock inte sett något i tidngarna men hoppas det gick bra.

Har
satt lite solrosor, dill och tomat idag, precis som förra året, växterna älskade Daniels balkong som vi tyvärr inte har kvar men ändå. Fick en massa inspiration av vår Botaniker Susanne som var och föreläste för oss idag. Välja ekologiskt om plånboken tillåter och också käll-sortera. Många bäckar små mot en bättre och renare värld. Jag och  Daniel börjar redan idag! Åh jobben bara rullar in, kompis det går bra nu, bara att välja och vraka.





Vad gör du för miljön?


Ben och soff-sleeping

Kikar på Bones med mina älsklingar. Har vart en behaglig & lugn helg. Tråkigt att ha vart sjuk men nu är det nya tag som gäller. Chrisse och Lina kikade förbi och Daniel och Chrisse lagade ihop klyftpotatis med bacon lindad kycklingfile med vitlöksost i & till det beaneisesås, mums! Har tillbringat största delan av dagen ute i solen, underbart har det vart! Imorgon är det plugg igen, som jag längar! Älskar skolan. Nu blir det dags för mitt och Daniels dagliga bad.

kärlek






Invigning av buddah-tempel i Borås

Invigningen av Wat Phra Dhammakaya lockade besökare från hela Sverige och 21 munkar från hela Europa.

Denna söndagsmorgon sitter över 100 vitklädda kvinnor på knä framför Buddhastatyn i guld och de orangeklädda munkarna. I BORÅS!!Målet för rörelsen är att sprida buddhismen. Genom medititaion vill man uppnå inre frid och i en förlängning fred på jorden. Ingen är lyckligare än jag, fina tankar kring buddismen.

 


Blomjobb.

Lite begaravning & kompakta buketter, jag hunnit med.

Asymmetrik begravningskrans

Kompaktbukett


Kreativ till max

Desto längre in på florist utbildningen jag kommer, desto mer hemmysig & hemdonig blir jag. Jag får det på köpet och det är ljuvligt. Har häromdan vart ute och plockat kastanje-grenar med skott på. Vad som behövs är, dekorations-sten, glasvas, varmvatten & kastanjepinnar. Jättevårmys, sen har jag gjort en dörrkrans nu till påsk, det är så sjukt kul!

Helg imorgon och jag lär bli hemma imorgon också, halsen kliar, snuvan rinner och jag varm&kallsvettas, hatar att vara sjuk, jag blir så sjukt rastlös.



Påsk-Krans med videljung, björkris, fjädrar & ägg



Vad som behövs är, dekorations-sten, glasvas, varmvatten & kastanjepinnar



Tada, jätte-vårmys, uti skogen med er och låt fantasin flöda.

Make love not war



"Hippies föredrog naturlig skönhet. Bära vida kläder, halsband, pannband, sandaler, fritt växande hår och gärna blommönster på kläder. Deras slagord är bla ”Flower Power” och ”Peace, love & Understanding”

Hippierörelsen tog form i Berkeley Peoples Park och på gatorna Haight/Ashbury i San Fransisco, USA omkring 1966. I reaktion mot krig, kommersialism, alienation, karriär och statusjakt vände den nya generationen blickarna mot Indien. Upptäckten av medvetenhetsutvidgande droger och ett enkelt och fredligt liv baserat på kärlek till allt levande, pacifism och kreativ gemenskap.

Höjdpunkten för hippierörelsen nåddes under magiska ”summer of love” i San Francisco 1967. Woodstock 1969 markerade slutet på denna första hippie våg, det samlades omkring en halv miljon deltagare."

"Att hippierörelsen och idén om snällheten för snällhetens egen skull försvann var något av de sorgligaste som hänt." / Maria-Pia Boethius


Färgglatt


I alla åldrar.


Make love not war
Festivalien

Jessica and me, hippietajms


Coloured me.

Husfruar & tattos part 1

Snart dags för husfruar innan bedtajm. Har hunnit med plugget, träning & kocking. Träffat min soulmate Lajna. Åh promenixat med Kia några varv, daniel ligger utslagen på soffan, jobbigt jobb... Men man får vara glad för det man har.

Här kommer några av min galnings tattos part 1:



Peace åh fyrklöver

Annat var det förr när man sköt småfåglar & sprängde utedass.

Har precis kommit hem ifrån en underbar långpromenix med Kia & Daniel. Behagligt väder, fågelkvitter & såklart bra motion. Dags att ta tag i vardags beskymmer igen efter denna goa långhelg. Tack alla som har förgyllt den. Om en stund blir det en sväng handling och träning, jätteskönt.

Påskafton tillbringade jag, Chrisse, Dybner, Ellinor Catharina, Bond & en massa andra hos Lina, jättelyckat, verkligen. En sväng till Franks & Puls. Min älskling var hemma med hunder som är rädd för smällare, stackarn..
Ikväll ska vi göra kålpudding & ha mys framför tv. Hoppas på att somna tidigt så man är på G imorgon för nya uppgifter.

Åh juste läs denna det är ett måste, en sur gubbe, har nog aldrig skrattat så mycket.


Wooop.

1. Klänning - Äntligen kan man börja rusa runt i chica klänningar igen, love!

2. Blommigt - Jag är tokig i allt som har med blommigt och färger att göra, bara köra på, flower power!

3. Träning/Beach-10 - Får mej att må så bra, man anpassar hela livs stilen som mat, motinera mer & njuta av livet

4. Påsk - Färger, godis & gemenskap, kan det bli bättre?.

1. Salt - Är det bara mina skor som är helt vita av allt äckligt salt?

2. Öl - En jävla massa kalorier. Blä.

3. Mats Alm - På riktigt, tror du att polisen tror på att du blev matad med friterade räkor? Ett skämt!

4. Löpa - Mitt lilla hjärta löper tror vi, men undersökning pågår, springer runt i kallingar & binda.


Talang?

Jag har talang för blommor, Lina har talang för service. Men undra vad talang 2010 har att erbjuda, kan bli bra, kan bli kass. Har ätit supergood tacos med min älskling. Har lyxat till det med jordgubbar eller dubbelobbe som man sa när man var liten till efterrätt, fint! Har också hunnit hälsa på Daniels underbara mamma, mysigt :)

Imorgon är det påskafton åh det lär bli sjyst, massa folk hos Lajna, toklängtar! Fram med påskklänningarna åh vi är redo!



Jag och min man i somras, kärlek

Scar torsdag.

Uppe med tuppen och ska få stjuts idag, det sparar mej en välbehövd timme. Har dessutom halvdag idag, så det blir en fin start på helgen. Idag ska vi göra buketter med godis&reden, kan knappt vänta. Allt är så olagligt kul!

Kvällen består av Body Combat (Ki) & filmmys med mina bästa! Kanske kan unna sig en och en annan god bit också. Hoppas allt blir som dety verkar nu, då skulle jag bli lycklig!!

Sommar tok, hade en av dom bsäta perioderna i mitt liv förra året runt nu, vi hade sol, brygga, en flarra vin & mitt på dagen. Livet kunde inte bli bättre. Till råga på allt kom Daniel in i mitt liv helt otippat & jag blev komplett! Älskar honom starkt.





'

Haha skäggigare get får man leta efter, men efter lite trimmer, dreadda hår & styla upp stilen så var han som en oslipad diamant, perfekt för mej! Kärkek till dej min älskling.

RSS 2.0