Nej nu jävlar.

TVÄTTDAGS så det visslar stjärnor om det, inte illa, det läggs på hög för att det är så tråkigt, men en behaglig känsla efteråt. Varja tvätttid lovar man sig själv att aldrig låta högen bli så stor igen, känner ni igen det? Som ett nyårslöfte man aldrig håller, lite samma stuk på det hela. JÄD:dan är på väg hem, så bäst du är! puss

Rosa högen gör det behagligare for sure :)

Kaoooozzzz


Hej

Lite utgång efter jobbet med tjejerna, supernice!

Jag, Elvid , Johanna & Tiffan


Piggelin och hjärta mot magvärk

Hej på er snyggisar! Hoppas ni hade en fin fredag kväll för det hade jag. Marina och Kev är i Sverige på besök ifrån Irland. Marina är Johannas barndomsvän, supergo tjej! Vi tillbringade kvällen på Sjöbo med massa dans, bongo trummor & en skvätt öl. Senare begav jag mej mot stan för att hooka upp med storebrorsan, en superkväll helt enkelt!

Irländs dans var inget för mej

Hjärtat är suveränt för tjejmagar! Släng i kokande vatten åh sen har du magi :)


Scånisar

Väldans vad jag fått i gång min husmor, leila, baka-mera ådra! Måste bero på att skolan är klar och mina förmiddar är fria. Brödet var slut och då fick jag göra det bästa av situationen, lite scones med andra ord! Kikar på Fab 5, underbara dom är, heltokiga! Ska slänga ihop lite pyttipanna, vi satt här i cribbet med fin besök igår och disskuterade mat osv, tänk er bara i "vanligt" vetemjöl är det sjukt mycket tillsattser. Så nu blir det lite egen hemma gjord "panna". Visst säkert tillsattser i råvarorna jag använder men med charm i mat som man verkligen lagat själv. När lönen kommer bli det ekologiskt ännu mer mina vänner!

Här är mitt recept:

3 dl havregryn (kan göras utan havregryn, jag tycker dock det är godare med)
3,5 dl vetemjöl
3,5 tsk Bakpulver
1/2 tsk salt
50 gram margarin/smör
2 dl Mjölk


Blanda havregryn, vetemjöl, bakpulver och salt i en skål.
Skär margarinet i tärningar och finfördela i skålen till en grynig massa
Tillsätt mjölken och blanda ihop till en deg.
Lättast gör du detta genom att använda händerna.

Dela degen i två delar och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper
Platta till dem med mjölad hand och skåra dem lätt korsvis till 4 delar
Grädda i ugnen i 225 grader i ca 10 min.

Supergott och enkelt/snabbt, bara på med lite smör som smälter och en bit ost, mums! (Och jag då som dricker kokos-te med honung, ännu mer mums)



Ännu en husmor.

Idag har jag, dammsugit, moppat, dammat och röjjt! Vilket feeling efteråt, går inte att beskriva. Har inte nog med det bakat kladdkakemuffins, visst låter det gott? Well lika gott som det låter är det, nu blir Tiffsan gla när hon kommer hem efter ännu en dag på hennes coola jobb, u go gurl!!


Nu har jag smällt i mej så mycket smet att jag inte ens orkat testa godingarna

Godingar


Diska är inte lika kul men vadå det kommer till..

Hjärte-tips

Ett litet blomstertips till er som gillar lite pyssel. Känner att det kan vara vettigt att dela med mej lite av mina husmor/florist tips. Billigt också såhär i fattiga tider efter jul och allt. Köp en hjärtan på tråd eller som jag som har hemma iallafall en frodig hjärtan på tråd.

1. Knipsa av några rankor på växten.
2. Fixa iorning en kruka med fuktig jord.
3. Placera hela ranken på den fuktiga jorden.
4. Klipp en bit glapack eller plastpåse och gör 2-3 luft hål i.
5. Sätt över rankorna sen bara att vänta till rankorna rotar sig och vips så har du en ny planta helt gratis.
(Jag hoppas på 4 plantor av min skörd)


Min frodiga hjärtan på tråd (fick ifrån min underbara praktikplats :)

Rankor och glapack

Ampel och fuktig jord

Vips plantering :)



Lyckan kommer, lyckan går, lyckan hos mej, den består!

Efter många månaders dubbel jobb/skola plus träning så har jag äntligen svart på vitt fått creed för allt slit rent ut sagt. Var i skolan och fick mina betyg och är numer en kreativ florist med MVG på betyget, känns ljuvligt! Fick även en superfin orkidee av Eva och Lisa mina gamla lärare, tack snälla underbara!
Dagen har jag annars tillbringat i Gbg och gjort en stor beställning till en konferens, superkul! Även dekorerat ett frisör fönster med lite vår, såhär såg det ut:

Vårfärger och körsbärs träd, inspirera mera!'

Orkidee, har lite kreativa ideer med den så kika tillbaka på bloggen tonight!

MVG så nice!


Ladda batterierna

Är äntligen på bättrings-vägen, halsen börjar repa sig och snart är man fit for fight för gymmet igen, kan sätta pengar på att folket saknar mej där, sånn stammis som man är ändå, plus att varken jag eller Tiffy tränar som andra brudar där utan kör vårt eget race med fria vikter och övningar, resultat har det gett iallafall och kul är det det är det viktigaste. Det bästa av allt är att Tiffan ska börja jobba dag så förhoppningsvis kommer vi hinna träna oftare ihop än vi gör nu, super kul :)

Nytt nummer, nice!!


Finaste tjejen i världen.

Är Nellie Rehn :) Var på dop i söndags hos Ida & Hans och lilla Nellie, så dock-söt så att det är sjukt. Träffade många saknade godingar! I lördags firade tjejerna min examen, vilket kändes grymt kul, tack för presenterna & tacosen, en superkväll, love u all!

Har
börjat i Göteborg två dagar i veckan, inspiration & världens godaste personal, känns ljuvligt!
Nu blir det ansiktsmask, mÅla naglar & hårinpackning :)
Vi åt köttebullar, mos brunsås & stekta kantareller och gele, mumma!

PUSS





Finaste!


Kosjukan för vissa och kumbaya för andra

Har vart hemma idag med, trots skolavslutning, kändes surt men behövligt! Sjuuukt långtråkigt. Ska försöka bada bort mina virus i pappas jacuzzi idag, kan vara bra! Får hämta mina betyg i nästa vecka! Kommer ju inte behöva dom i helgen ändå.

Helgen blir lugn men ändå en superkul grej som händer, vilket involverar min klippa, puss på Steffi :)

Kumbaya style i mina nya shuuus, låga converse i rosa, vitt & svart, endast 350/st som hittat!

 

Snyggis-sparkdräkt ifrån London som ni ser skymten av på bilden ovan. 100 kr!

 


Har nog glömt att visa er den uuuuuur-gulliga dräkten jag köpte till Danne i London, visst är han söt?

Ha en fin kväll allesammans!

Inte en dans på rosor..

Mina rosor fick jag lämna i skolan denna veckan, skulle ju gjort ett brudarbeta som bara blev halvklart, pga av att jag fick hjärnskakning. Är så sjukt rastlös här hemma nu för andra dagen på raken. Inte min lifs-stil att sitta still men antar att alla skola, jobb, träning som avlöst varann har tagit ut sin rätt. Bara vila som gäller, honungste & halstabletter. Feber har gått ner nu vilket känns bra men är fortfarande sjukt svårandad & trött. Längtar efter gymmet.

Hoppas jag mår nått sånär imorgon så jag kan gå på avslutningen och få mina betyg utan att kolapsa, we will see about that.

Aktuellt för min del under sjukdom:
Jerry Springer u saved my day!
Honungste - Mirakelkur
Hårimpackning/ansiktsmask - Nu finns det tid om någon gång
Glass i stora lass!
 




Nyttigt!

Tränat för första dagen på två veckor idag, super skönt, laddade med ett lungt styrke-pass, fria vikter. Armar & mage! Känner mej lite små krasslig med frossa och hosta så ville inte köra någon kondition ( även om det skulle behövas ). Kikade förbi Linda en sväng får lite tränings & lycko-inspiration, du är så god :) Så hälften kunde vara nog! Hon hade köpt ett par superfina, träningshandskar i vitt/svart till mej ifrån Better Bodies, tack bejb.
Imorgon är det vårt sista arbeta i skolan ever, och på torsdag slutar vi, blandade känslor. Vi ska i vilket fall som helst ha brud tema, med brudnäbbs-bukett, samt brudbukett. Har laddat med en kronärtskocka, får se om den håller måttet till näbb-buketten.

Vikter och snygga Hartinger-nävar!

Linda är Rosa & busig

And so I´m I.



Vänskap..

En vän är den som känner dej som du är, förstår var du varit, accepterar vad du blivit, och ändå låter dej växa.



Lite mer...

London!

Piccadilly!


London i mitt hjärta.

Vilken resa! Jag är helt exalterad. Storstan är drömmen, det är där det händer, inte i Göteborg & definitivt inte i Borås. Underbar shopping, vin på lunchen är en naturlighet, vänliga leenden & liv och rörelse hela tiden. kan inte bli bättre, dags att testa sina vingar inom en snar framtid.

Har fått så sjukt mycket inspiration och nya ideer inför min framtida florist framtid, tar ju florist examen på torsdag redan, känns helt sjukt, men så underbart!

På gång!

Hotell

Underbara skolan!

Blått.

 


Vak.

En vaken natt på grund av myror i brallorna, London strax. Har håll stackars Tiffy vaken too, hon ska ju köra så jag sov här. 04.00 kesella, bär, kaffe, massa socker & mjölk, plus ett glas oboy, behöver energi pga no sömn!



God frukost!



Bibel!!!!

Tänka snabbt

Hämtat mamsen i stan och är på väg mot Sjömarken, när jag ser att en tjej studsar in i räcket med bilen. Parkera bra tänka snabbt & ringa. Obehagligt skakis känsla man får trotts att man inte var med i krocken själv. Tjejen var chockad men verkade allright men dock domningar i ben osv, men ambulans kom och fick ta över efter att jag pratat lungt, försökt hålla henne varm och checkat så bilen var hel. Var rädd att hon skulle gå ur bilen för man har hört för många köra vidare eller gå ur bilen efter en krock och det slutar aldrig bra!

all creed till ambulans, brandbil & polis som kommer på två minuter, keep the good work up!

Dags att släppa detta nu och packa vidare, vill inte packa för mycket ju så man inte kan handla nått där 15 kg är max för reseväskan, hmm väga väga!



Supertaggad! dags och packa lite fashion så jag håller ställningarna i London

Planera mera!

Osch jag som är så kass på det. 120/h som gäller nu dagarna innan London, åker ju på tisdag, tokigt! Kommer bli så galet kul! Massa flowers och nya stilar, love love! Gårdagen tillbringade vi spontaniskt nog i Jönköping! Gött Linda blev drivern!

Växla pund:os
Checka in på nätet plus skriva ut biljett
Packa (vadå?, väderlag mycket snö? hallå? måste checka med mirre!)
Resväska
Väga packningen så man vet hur mycket man har tillgodo på hemvägen!


Men faaaaaaaan va kul det ska bli!
Såhär långt har jag kommit i min packning..


Ehm, smink och tandborste?

Skojj! upp och ner

Tre

Fyra..

Alla byxor äro dyra..

Så johanna får för första gången i klänning.

 


Löften.

Nyårs löften är något dom flesta har och lovar men sällan lever upp till under en längre period. Gymmet är nog aldrig så fullt som efter nyår men smalnar sakta men säkert bort. Nyårs löften är något vi lovar för vårt dålig samvete, som att träna, äta nyttigare, sluta röka. "Imorgon börjar mitt nya liv" Mmm visst ditt nya liv för hur länge då?
Personligen försöker jag göra saker med måtta, annars tröttnar man förr eller senare. Byta kost? Börja då istället med att ta bort något och succesivt sträva mot bättre mål - på lång sikt. Samma med träningen, träning är sjukt kul & sjukt bra så klart, men om jag hade dönat på i början hade jag garanterat inte hängt på gymmet 12 timmar/veckan nu.

Gårdagen
var underbar, uppskattas speciellt idag när man vaknar dock något trött men välmående. För några månader sen hade jag inte tippat som mej nykter på nyår, det är ju årets utedag. Men har börjat prioritera andra saker så lite mindre fylla - lite mer träning.

I vilket fall som helst hoppas jag eran går-dag var underbar!

Två godingar sover fortfarande, love you!


RSS 2.0