återbruk

Visst är det kul att återanvända saker som inte används längre. Det känns så bra att inte kasta utan låta saker komma till nytta igen. Får mig att tänka på att allt kan inte kastas ut bara för att det inte funkar som det borde - människor till exempel. De finns där vad vi än tycker om det och har samma rätt att leva sitt liv som vi har.

Det är Fiff med bloggen Fiffel och tråd som tagit fram skylten och uppmanar alla att återbruka. Hoppas många vill göra det. Själv återbrukar jag rätt mycket. Skänker allt aldrig slänga, köper mycket på loppiar (längesen nu dock). Gör om glasburkar tex tillsätta spets, blir superfint!

- Använd gamla tyger
- Gör om hasband du tröttnat på
- Sy om gamla handdukar till tex gardiner
- Måla om ett bord eller annat du tröttnat på eller fyndat på loppis


30 dagar..

är mycket men testa om jag är tillräckligt strong för att fullfölja detta.


Dag 01 – Och jag är?
Dag 02 –Min kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar & familj
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Fördomar
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Ge och ta
Dag 19 – Blicka tillbaka
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26
– Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Götet

Superkul kväll i Gbg igår, blev Sticky Fingers med Tiffan, Karin pallade inte hänka på :) Bussen gick bara till Bolle men tur är väl det att det finns fina människor som ställer upp mitt i natte, kram på er :) Svängde till och med förbi Statoil så vi fick köpa Pucko eller numer Cico eller nått, passions godis och tiffan laddade med Cola & tutti frutti cändy. Det är livet!

Idag ska jag vara bebisvakt, och barn vakt med mitt hjärta, ska bli mysigt!!

Dessa snygga beställde jag precis, gillar kamo-bralls juh!

 

 

BÄST


Happy face

Imorgon ska jag börja min dag med beskådning av inspirerande brudbuketter i Göteborg. Kommer tillbringa dagen där. Sen kommer min soul:y ifrån  Borås runt middags tid, sen bär det av mot stan för lite god mat, shopping och after work, sen lite fix och förfest och sen utgång mot staden, gilla gilla. Göteborg är bästa utestaden för min del, skönt folk och många alternativa klubbar. Steffy är ju virgin på det planet, så det gäller att visa henne en hel del bra klubbar så hon vill hänka på igen :)

Ikväll blir det:
Noppa bryna
Raka benen
Packa partyväskan
Ansiktsmask & hår inpackning

Kolla lönekontot

Voila, reda för morgondagen, sov gott alla fina, puss!

Redo för en dag i storstaden!!





När man minst anar det..

"Älskar dej! Du är mitt allt.. fast jag är värdelös på att visa de..
jag gör så gott jag kan för tillfället! Hörs imorgon! Go natt min prinsessa"
-
dina ord värmer älskling

Hej hopp

Packning på gång, ska bli så roligt att få inreda med allt det nya :) Ska ut till mamma och organisera vad som är i garaget osv, kommer bli så bra, längtar längtar. Känns bra att man har kunnat hjälpa en fin vän med lägenhet, hon ska nämligen ta över våran.

Puss och kramar!!

Att göra det jag är bäst på.

Nu efter en sentimental morgon så är det dags att sprida lite kärlek på gymmet. Tagga tagga! Slängt i mej två kiwi, vatten och 2 tabletter C-vitamin, jag är redo!

Kärlek till er mina vänner, ta hand om varandra.

Mot målet better body


Friendly

TIFFY!
-i vått och torrt
-i vår som grått
-i sommar och sol
-med en öl i en babypool
-i pookie eller ej
-i alla färger gillar jag dej
-alla våra prat
-leder aldrig till något gnat
-Likensinnade for sure
-nej nu slipper jag nästan en tår
- du är så ärlig och bäst
-trotts att vi inte går lika ofta på fest
-vi samma intressen har
-vilket kommer underlätta för oss i alla dar
-jag alltid står vid din sida
- jag hatar varje gång du får lida
- men ett ända ont ord om dej har alltid fått mej att strida
- du är den bästa på många dar
-och jag är glad som dej har

Tiffy- en klippa, en soulmate, en syster,
en vän, en ängel, en regnbåge, fina ord för en fin vän tar aldrig slut!
Tack för att du är du, kärlek


Liberal på Liberty

Måste vara bästa kvällen på riktigt länge, härliga vänner, skön klubb och fint väder dagen efter, living the dream ju. Efter jobbet igår drog jag mej upp till Trandared där Malin bor, där väntade Chrisse, Sandra Elina & Malin, lite paramyden, lite vin, lite bra musik. Sen blir det Liberty, kände igår att det var på tok för längesen jag var där. Super bra musik, skönt folk utan fördomar, billigt i baren, 5 av 5 toasts! Jag blev kallad älva av killarna lite smickrande. Chrisse blev uppvaktad på sitt vis också haha.

Påminner
mej om förra sommarn när min farbror Henke var med på Liberty med oss och Danne var med. Danne är ju ör härlig han stod och drack rosa drinkar hela kvällen, just för att hylla kvällen i ära, så härlig :)

Bordellmamma man är

 

Ja Albert och Chriise

 

 

Glitter och Glamour..


Tulipa-tips

Misstaget många "amatörer" eller peeps gör just med Tulpaner eller Tulipa som det heter på latin är att dom häller ljummet och för mycket vatten i vasen. Har sett många inrredningsbloggar som gör just det. För mycket vatten och ljummet vatten påskyndar processen av att blomman ska slå ut och blomman drar iväg på längden. Och om du vill att dina tulpaner ska hålla sig fina längre så ska du istället hälla i ca 3-5 cm ifrån botten med vatten och kallt vatten och med all säkerhet får du finare tulpaner och iallafall några dagars med njutning.

En
annan superfin grej i inredningsväg med just Tulpaner men i detta fall på lök är att sätta i glas vas och låta löken/lökarna synas. Tänk på att absolut inte vattna på lökväxtena ni har, dem har sin näring i löken och klarar sig mer än väl på det. Risken är även där att man påskyndar processen och att man i sin tur får behålla blomman kortare.


Ren dumhet

I alla tider har jag trott att man får i sig den c-vitamin man behöver genom ca 2 frukter om dagen. Men den faktikska sanningen är att vi människor inte kan behålla c-vitamin i mer än upp till 1 timma och sen kissar vi ut det, därför är det viktigt att få i sig extra som vid virus sjukdom som inte går att bota med läkemedel, brassa på med lite extra frukt eller c-vitamin i brus så ska du se att det försvinner fortare än kvickt.

Ännu mer planer för lägenheten, jag läääängtar till det, till tävlingen, till sommarn, ah våren först kanske... Maniskt, lovely!!

Min bästa vän finns i massa olika smaker

 

Åh världens mysigaste lampor till min blivande lantliga lya. Har köpt sånna ggr 2. Fatet är i gammal metall och jag ska dekorera det med vitlök, eller nej det blir för vitt, kanske lite lime nu till våren blir fräscht? Fiiiint.


.

Framgång skapar vänner, motgång prövar dom.


Med ett leende

Just nu stämmer alla element för min del i livet, min älskade familj, mina underbara vänner och min kärlek, låt det förbliså.. Ett tag..

Trots oväder och storm så kikar alltid solen upp, efter regn kommer alltså solsken och för att uppskatta dom bra stunderna så måste man jämföra/vara med om dom dåliga! Just nu flyter allt som det ska. Rensat ut badrummet och ska inte vara en som hemskt samlare utan skall skänka/slänga/ge en gång för alla. Ny start i nya lyan = Ny inredning & ny väg. Hjärtat slår och jag kan knappt vänta.. Imorgon sätter man igång med både kroppskontor och hjärnkontor. Börja med träningen på heltid efter en hel tids virus, inflammationer osv. Har kört på för hårt och försöker = lär mej fortfarande att lyssna på min kropp, viktigt.

Har införskaffat vitt-vaxpapper i butiken idag, ska sätta det runt vita pärlhyasinter i kruka, så söt:)


Nya tillskott

Som jag längtar!!! Vill inreda nu nu nu i mitt blivanda kök. Nu ska jag ut till villa-lantlig=mamsen och byta alla hjärtansdag present och få lite inredningstips ifrån experten!!



Snyggiskruka



glas-skål så nice



Klapp


Jag brymaz inte!

Kaos här nu, packa, sminka, blåsa hår åh herreminskapare. Komma iväg för att plocka upp tjejerna, sen bär det av. Superkul ju!! Linda here we come!! Väckte steffi med "havet är djupt" och "prins ali", vilken dröm morgon va :) Egentligen skulle jag som inte sett sol på ett X antal månader fylla på med ditt lilla bruna, men slänger ner brun utan sol i bagen och hoppas på det bästa! Nu drar vi WOOP WOOP!!

Tiffy med bröna:



 

 

KLädkaoss


One more reagge for the road.


Tack
världens bästa chrisse för skivorna du räddade min kväll igår och vi kommer ha diskå på våran resa tack tack super tack vännen!

Hoppas ni mår bra och har haft en bra förmiddag/lunch. Ska bättra på min C-vitamin nivå i kroppen och dricka lite juice, äta en apelsin och en kiwi, gottit. Kylen & frysen är fulla, och våra basic varor när vi handlar är inte som andras utan PIGGELIN bigpack & frysta hamburgare är bigtajm all the time, så gott!!

Allt för en bra resa/trip är:

Nybrända skivor
Vin & cider
Bra resesällskap!!( egentligen punkt 1)
Bil underlättar en hel del
Snacks på vägen
Bara två dagar kvar tagga tagga!

 

Citruschock

Tittut älskling


En hippie till!

Hittade alla mina hippieband av alla olika färger och slag, alla halsband!

Endel örhängen i fiskelåda, bästa förvaring för små.

 

Halsband, hippieband, bandspelare?


The hippie is back

Jag upplever min stil som väldigt personlig och chill. OKej inte nu på vintern dock då är allt bara svart svart svart svart rosa svart rosa rosa. Men på våren/sommarn, då blommar jag ut som vilket vårknop, rosknop, nyponros som helst. Färger, blommigt, randigt, spräckligt, långaklänningar! Jag bryr mej inte egentligen vad har på mej eller vad folk tycker, alltid retar det någon, som med allt. Har kommit över den fasen! Lev livet genom dej själv och inte genom andra!

Kumbaya harmoni

 

Kumbaya hysteri

 

Långt

 

En rosa bild såklart!!

 


Lika som bär.

Här är dom lika som bär, Samis tatuering. Okej att han gillar Daniel, Fogge men att tatuera in honom? Hade ingen riktigt frammifrån bild men ni som känner Danne vet ju att han är grymt lik både denna bilden och Jesus?! Klockrent

 


Det vaknas DM!!!!!! Ole ole

Gud vad lycklig, taggad, energisk, manisk ah jag finner inte alla ord inför vad jag är, men nått vet jag och det är att det vankas DM/disktrikt mästerskap för min del i Lisebergshallen i Augusti, sjukt kul, jag kan inte fatta det, kommer bli så kul, nervigt & alldeles underbart! Tävlingen håller på en helg med lite olika moment sen går dom bästa vidare till kval. Saken är den att vissa kan ha vart florister i flera år, men man får endast ha tävlat en gång innan. Rent logiskt sätt så är jag i underläge men det ska inte få stoppa mej, det kan bara göra mej ännu starkare!!!!!! Gud jag är så sjuklt glad.

Saken är den att vilka moment som helst kan dyka upp. Alla får samma förutsättningar och alltså samma material. Oftast ger domarna ut ett moment i förhand som man kan förbereda hemma med stommar, ställningar eller vad man ska ha hemma. Men allt annat ska göras på plats.
Några saker dommarna bedömer:
Färg/Form
Teknik
Vattentillförsel till blomman
Kreativitet och nytänk/ide


Här är lite brud-binderier jag gjort i skolan

Ne kan inte skriva mer nu är för maniisk och happy, all kärlek till er peace peace peace!!


Overdosing with you

Love u Mr MBF. Dagen har vart super i Gbg med massa massa lärdom av blommor, jag som redan trodde jag kunde allt? Haha! Bara 4 dagar kvar till steffis och min tripp, kanske har fått med Johannis också, hoppas hoppas! All kärlek till er tjejer.

Nu ska jag varva ner med lite kärlekstema ifrån mina största idoler Billie the vision and the dancers, one love!

Några låtar ni bara måste höra och ge en chans är:

A man from Argentina
Overdosing with you
Ask for more






En kärlek

Planer

Jag är en person som alltid ser till att ha något kul framför mej, livet blir så mycket roligare då.
Jag har bokat in min lediga helg som är nästa lördag&söndag och då ska jag och min soulie ut på äventyr i Sverige, ser fram emot detta super mycket och bara längtar längtar längtar, hon har ställt upp så mycket för mej på alla sätt och vi har fått ett helt nytt synsätt på vad vänner är och detta ska vi fira :)

Planer för lägenheten:
Jag är ju en mysmänniska som gillar svart och mörka dova färger. Men nu har mamsen inspirerat mej till lantligt så köket och hallen blir i vitt, gammalt silver och blankt silver och massa spets :)
Vardagsrum och sovrum kommer gå i trä, svart beige, kommer bli så fint, jag längtar till mina plnaer och ideer är verkställda, fast under tiden är ju kul såklart med. Skapa är underbart!!

Beige Budda en av alla mina 11 älsklingar. Svart tema still going on

Mmm buddah

 


Tändstickor för mörkrädda.

Kellogs en bra start på dagen. Nej men naglacks-målning är! Lyssnar på gamla dängor ifrån min storhets period (skämt å sido).

Mano Chao - Me gustas u
Svenska akademien - Tändstickor för mörkrädda
Janis Joplin - Piece of my heart


Har glömt berätta om min vistelse bland ängla korten. Helt underbar upplevelse, med både vägledning, spå i änglakort & meditation. Kände en så sjuk känsla efteråt. Hon inspirerade mej att leva för dagen och inte blicka varken bak eller fram. Hon berättade saker om min barndom & nutid som stämde så sjukt bra, blev riktigt berörd. Hon peppa mej till att inte fega ur utan leva ut hela Emma och inte halva, måste våga det är vad det handlar om!! Hon berättade saker om Danne som stämde så sjukt bra, om hur jag är som person och hur min familj har vart! Hon såg min kreativa sida i korten och allt detta utan att känna mej eller ens träffat mej allt, vilken underbar människa!

Om någon är intresserad av att spå sig/healing, medition eller vägledning? Superbilligt & väldigt värt! Hör av er här på bloggen eller plinga mej så ger jag namn & kontakt nummer!

Världens sötaste hårband i vääärldens snyggaste soffa


Guuuudmorgen dags för lite ängladom idag.

Precis ätit en super god frulle, grovtbröd med salami, ett glas juice & ett glas yoghurt med flingor. Känner mej redo att fånga dagen och göra den till den bästa. Är så sjukt förväntansfull, ska ju spå mej idag klockan 13.00 känns helt underbart, hoppas man kanske kan få endel svar & att dimman för framtiden löser upp sig till viss del. Fast att leva för dagen är nog det bästa att sträva efter egentligen, tänk vad som helst kan hända! Spådom även kallat ängladom/visdom av en vacker kvinna!

All min kärlek till er, hoppas även ni gör varje dag till den bästa & har hjärtat på rätt sida. Tunnelseende & trångsynthet är tråkiga termer.. KRAM på er!

Mums!


Ta det shanti

Precis hemkommen, lycklig som få av att ha tre av mina bästa hjärtan under samma tak, älskar er :) Ska ta det lite shanti (lugnt) med en hamburgare eller två och varva ner, kolla på repris av efterlyst kan inte bli mucho bättre..

Tex mitt och Dannes kärleks-lan vi hade i Maj 2009 när vi precis träffats det är att ta det shanti, love you!

Kärleks-lan


I korten står det skrivet..

Något jag alltid vart intresserad av och hållt varmt om hjärtat är spådom. Imorgon är det dags att få lite klarhet i livet, nya vägar. Är supertaggad och jättenyfiken på vad som kan komma upp men gud så kul!

I somras träffade vi på Tiffys granne under vår kräftskiva. Hon healade mej och höll mej med händerna några cm ifrån ansiktet.

"Du är varm, energisk, och framåt men också väldigt naiv". Orden satte sig verkligen med tanke på att jag aldrig träffat människan och hon inte kan ha en aning om hur jag är. Naiv är bara för namnet på mej. men nu är jag medveten om det och jobbar utifrån det. Gamla vänskaper som vart egoistiska osv men jag har alltid tagit allt och sett mellan fingrarna. Slut på sånna dumheter mina änglar har visat vad vänskap är :) All min kärlek till er.. Min kärlek står i tarotkorten..


RSS 2.0