Charlie = Naken

Var en sväng ute hos Linas pappa i Fristad igåroch hälsade på deras nytillskott. Charlie heter han och är underbart söt. Linas pappa & hans fästmö Marina har sedan innan två andra nakenkatter, men det ena är tyvärr sjuk och denna rasen kan inte vara ensam så det var därför dom skaffade Charlie.

Chaffis
var my nickname igår, blev en sväng till akuten, med stackars sötnosen :( & en sväng till Gällstad! Lyckligtvis ville inte Lina väcka mej igår kväll när jag kom hem, skulle egentligen kört ner henne till staden också, skönt!



Charlie n me


Fråga: Många tycker naken katter är läbbiga, vad tycker du?

Vampyr torsk

Sitter och kikar Vampier diarys med Daniel, its all about vampires. True blood är galet bra, kolla det tyvärr klart 2:a säsongen på bara några sängdagar, så nu väntar och väntar vi på säsong 3.

Hade prov i latin idag i skolan, kändes som detgick bra, får hoppas att känslan stämmer också. Lina körde mej till Maxi så vi fick fylla på kylen lite! Imorgon blir det städning & asymmetrisk bordsdekoration att ta med hem, me like! Har gett bort allt annat men denna ska jag bannemej behålla själv :)

Vampyrer:
True blood
Twilight
Vampier diaries


'


Följer ni någon vampyr serie/film?

Komiskt till max!

I lördags blev ju min bästa vän Lina ficktjuvad på sin plånbok. Hon kände att någon nuddade väskan men tänkte inte mer på det efteråt, förrän hon skulle betala, du saknades den. Jag sprang efter två killar vilket jag trodde var tjuvarna men jag vurpa och dom försvann. Tråkigt att bli av med sin plnbok med körtkort, bankkort & alla möjliga medlemskort, det komiska var iallafall att polisen ringde Lina i söndags morse och hade haft en husrannsakan hos den här killen. Där hade dom alltså hittat Linas plånbok, snacka om RÖTA! Dom hade sedan innan haft span på honom pga andra stölder så Linas plånbok ligger nu omhändertagen hos polisen några veckor framöver och killen sitter häktad.

Dagen har bara handlat om latin, placering, vattning, måttlig vattning! Prov på torsdag, känns sådär. Får hålla alla tummar man har för att det ska gå bra.



En nöjd Lina & jag!

Morgontrött - såklart

Igår började vi på asymmetrin. Skit kul, ingenting får hänga ihop, Inga sidor får vara lika så man kan dela detpå hälften, då är det symmmetriskt helt plötsligt. Idag blir det assymetriska buketter! Jättekul med nya teman & på måndag blir det min första praktik, nervöst! Kännsa som man inte kommer kunna komma med något.

Tråkigt att man inte hinner med något på veckorna bara. Ingen Lina & ingen av mina andra vänner heller. Bara hema, äta, plugga, tv, duscha sen hopp i säng!

Är så dö-trött på OS nu, shut it off!

Dagens fråga: Kollar ni på OS?


Ficktjuv

Gårdagen var verkligen lyckad, lite vin pimpel ala Linas caza. Spotify dog, antar att dom "byggde" om systemet på något sätt. Lite irriterande men det fick bli youtube istället. Vad gjorde man när int spotify fanns? Kvällen slutade iallafall på Harrys. Träffade gött folk och dansade loss! Lina blev ficktjuvad på sin plånbok i Jennys gatukök kön, inte lika lyckat. Jobbigt att behöva beställa alla nya kort, klubbkort, visakort, körkort, stackarn :( Hon skojjade iallafall till det och drog på efterfest till 06 imorses. Men hängiven till min man som jag är så åkte jag istället hem. Det är jag glad för idag

I eftermiddag
kommer Kia älsklingen, det ska bli mysigt. Daniel har legat med magsjuka igår så håll er långt ifrån oss, vet aldrig om man smittar.



Hur såg eran lördag kväll ut?

Åh dresscode for tonight dåe?

Har rivit ut hela garderoben gånger tre, vad ska man ha på sig? har massa fina klänniar osv men dom kan man ju inte ha i detta väder? Damn. Lina kommer vi 4 och hämtar mej men jag är ju inte klar?! Får fixa det sista hos henne, har ju halva garderoben där så det funkar säkerligen lika bra!

Har en as brametallstång ifrån IKEA som egentligen är gjort för kök men vadå lite kreativ får man ju vara.



Halsband, glajjer, skräp & väskor, praktiksikt



En tiondel av alla klänningar man har



Snökaos - men ut ska jag!

Vaknade imorses av en jävla snöplog kl halv 8 denna lördags morgon, är det ens lagligt att ploga då? Att man aldrig ska få sova ut! Snart bär det iväg på en second hand runda, sweet

Har
kollat upp alles med Malmöfestivalen som är framför allt reagge-inspirerad & dessutom gratis, kan det bli bättre? Förra året var grymmaste någonsin & detta året kommer bli even better. Åk dit om ni bornära eller rentav lång ifrån, vart alla bensincash i världen. Några av banden som kommer är:


Timbuktu,  miss li, veronica maggio, markus krunegård, Anna Ternheim, Salem al Fakir, Orup, A Camp, NRJ in the Park, Swingfly, Dead by April, Syster Sol, The sounds, Thåström, Promoe, Familjen.




Jag & en reagge snudde, visst är jag brun å fin där
?



A Camp - en folka & en jädrans massa gött berusat folk




Converse funkar närsom

Ska ni på några festivaler i sommar?



Dessa jävla långtradare

Nyduschad och go efter en underbar dag i skolan och efter det med Lina i Jönköping. Vi trotsade ovädret och gav oss iväg en sväng efter skolan. Hittade ett par oversizade jeans-shorts på H&M för endast 99:- billigt åh bra! Lina käkade trotsigt glass i detta tokväder och jag var nöjd med mina fynd för 9 spänn ifrån IKEA. På vägen hem stod det runt 5 långtradare som kört av vägen, men snälla någon, försök hålla hastigheten istället?

Second
hand för våran del imorgon Gärdhem/Borås bistånds center, mycket tokigheter att titta på såklart! Efter det blir det utgång en sväng med Lajna. Vart vet vi inte än, tar det som det kommer.



Lina på micken, kom igen, kom igen "När vi gräver guld i USA"



Jag är nöjd över mina köp såklart

Är definitivt inget fan av Hockey, men kikarändå för att min fästman tvingar mej.
Någon mer som kollar på Hockeys ofrivilligt?


Också träffade man Kitty

En dag närmare helg och visst är vi glada? Imorgon är det fredags mys, det går inte att undkomma. Ska ha färglära i vanlig ordning sen blir det raka vägen mot Borås för att plockas upp av min älskling Lina som ska ta oss till Jönkping, jävligt värt! Lite A6 lite IKEA as usual.

Stående
begravningsdekoration var momentet idag och visst blev det bra, känns nästan som man har lite gröna fingrar. Symmetrisk ska det vara, färgdominans, mycket att tänka på, tur ändå att man inte hamnade på Challmers. Väl på väg hem fick jag se ett välkänt ansikte, nog för att hon är dö-snygg i tv, men hon är desto snyggare live, ah mycket grymmare live helt enkelt.





Stående begravnings dekorationer, ah just loves floristi


Åh många affärer man vill till imorgon, hoppas på Monki, H&M, gina och lite second hand. I göteborg är jag annars bettutad i TOPSHOP, Zara & Rut med flera. Men TOPSHOP slår nog det mesta, speciellt med deras second hand avdelning. Har dessutom 20% rabatt på TOPSHOP pga studier, nice!

Dagens fråga: Vart brukar ni handla era kläder?

Whats-so-hot? Whats-so-not!

1. Sol-glajjer!! Äntligen visar sig solen ( I götet iallafall)

2. Spets! Har alltid varit snyggt/sexigt, kommer alltid att vara!

3. Jeans! Jenasshorts, jeanskjol, jeansjacka, jeans, jeansväst, u name it, kör bara

4. Nitar! Så hot, på väskan, jackan, pumpsen, go for the flow

5. Mocka! Awesomeness. Själv köpte jag en cerise ala motorbike

 

 

Nya glajjer - Kedja ala Leopard

1. Spårvagnar. Folk snyter sig, pissar, kletar snor, vafan är detfrågan om? Gör ni så hemma?

2. Klacksskor vs mjukisbyxor? Hur kan man ens med att visa sig med denna hemska utstyrsel hop?

3. Varma vinter jackor. Snälla kan det inte bara bli sommar, typ nu?!

4. Cops alla dessa repriser? Step up!

5. Semel/fetis-dagen har folk inte fått nog av alla fettisfasoner sen i julas?

 

 


Euphorbia milii

Latin, svenska, svenska, latin osch ord, namn bokstäver allt bara snurrar i huvudet. Inga namn på blomjäklarna är ju logiska heller, iallafall inte på latin, de må jag säga.

Idag satt vi på spårvagnen på väg ifrån skolan i vanlig ordning, alltså vilket galet folk det finns här i världen. En uteliggare som försökte sälja faktum stod på spårvagnen och körde en rejälfreakshow, fram och tillbaka, in med bollen i mål och swoosch så var han på andra sidan spårvagnen. Hel galen åh jag garva så jag grät, två framtänder hade han också, helnöjd var han, undra vart en sånn man finner sin lycka, han kanske kan visa mig? Well well, en dag närmare helg och visst är vi glada?! Var ju lugn å fin i helgen så det blir dubbelt så mycket dans på lördey, måste ta igen en hel del ju.

Nu blir det mys med Kia, Daniel och Sami med en mugg varm choklad tills efterlyst sätter igång missa inte!



Underbart skön haha, stod och posa såklartt!



Någon med som är hooked i efterlyst?

Lager för hela slanten

Impulsiv i vanlig ordning och Lina är som alltid på, Lager 157 efter skolan var klockrent. Hittade 2 fina korgar till toan plus en as ball termometer tshirt till Daniel. Vi har haft teknik i skolan, olika problemlösningar på bästa sätt. Göra rosetter, stabilisera blommor och annat roligt. fick också VG på mit prov, bara 1 poäng ifrån MVG, det suger definitivt

fredag bär det av till Jönköping & A6 för ännu lite mer tokigheter. Lina har ju fått lön nu åh det gillar vi (jag) haha. Puscha ut det sitta ur min lilla spargris! Har pratat tok mycket om sommaren också. Förra var ju helt klockrent, Speciellt i början av Mars när jag, Lina & karro satt på bryggan utanför grand en onsdag och lyssna på tvärbra musik och drack vin. Men denna kommer bli desto bättre, ännu mera malmö festival, varberg och allt därtill.

Det gårför övrigt hur bra som helst medlill-tjejen Kia, hon är verkligen underbar, och det finns det fler i vår familj som tycker.



Kärleksparet

En annan del av Köping

Sitter som vanligt och ler åt en annan del av Köping, vilken underbart gullig serie. Tobbe är urmysig. Synd att folk inte rikigt kan acceptera att vissa har olika sorters handikapp.

Idag fick vi med oss en svart, långhårig Schäfer, Kia heter hon och är 3 år gammal. Mannen som hade henne innan var inte den som spottade i glaset plus att han skulle börja jobba natt. Så daniel tog situationen tillfånga så nu har vi henne på lån en vecka och får se hur hon gör sig hemmastadd. Han kanske saknar ihjäl sig också men det får vi inte hoppas såklart.

Kicki och Jasmine serverade världens godaste köttfärssås ala Fogborn när vi under dagen kikade upp för att säga hej och umgås en snabb sväng. Herkules var såklart nöjd med tanke på att han är en köns mogen hanne och vi hade med lilla Kia, så han sprang runt och juckade kors och tvärs å tillslut var vi tvungna att sänga in han på Jasmines rum, det var hon inte helt nöjd med kan jag säga ( inte konstigt så som Hekkan höll på :)

Nå vad tycker ni om vårt nya tillskott (som vi hoppas vi får behålla)?


Som sagt Kia en långhårig-svart Schäfer :)

Ny familjemedlem... till 98%

Åh har vart iväg på en underbart rolig & mysigt kväll med Daniels släkt. Var ute i Gällsta och hälsade på någon galning  Charlie som med alla säkerhet var den galnaste jag träffat på ett bra tag, wooosh.

Håll era tummar för att vi får en ny familjemedlem imorgon, hoppas hoppas.

Lördeey - Movies

Har vart lite på den lata sidan vad det gäller bloggandet. Har haft mycket hjärnceller som snurrar & mycket runt omkring mej har hänt. Bland annat att min bästa vän Lina fick akutmagverk och opereras för blindtarmen, stackan, hon råkar ut för allt verkligen.

Igår var det bara hemma mys med Daniel, vi åt god tacos & kikade Beck - I stormens öga, riktigt bra film! Men ikväll blir det förhoppningsvis Snabba Cash at the movies, lovely! Innan dess ska jag ner till stanoch köpa min älskling en alla hjärtans dag present, mysigt!

Lite arrangemang jag har gjort under dagarna...



Tada = Kistdekoration



Tada= Begravningskrans

Vill bara tilllägga att jag bara gått i skolan 3 weeks, duktigt va?

Dagens fråga: Hur ser eran alla hjärtansdag ut?

Ärlighet varar längst

Varför kan folk inte bara vara ärliga och säga vad dom tycker? Konflikträdda? Fega? St för fan för vad ni tycker det kommer ni komma längst med i livet...


Kärlek!

Sommar, ge mej

Visst saknar man alla uteserveringar, gå och ta en kall öl kl 13 på dagen, bada, sola, gå i kjol, sandaler, brännan, resorna, alla glada miner, solglasögon. Saknar garanterat allt med sommarn utom, myggen, fästingarna uäck!

 

Vad gillar ni bäst på sommarn?


Jägare dra åt skogen

Fan vad arg man blir närman läser sånt här. Har dom ingen empati i kroppen överhuvudtaget?

 

 

 

"Norska säljägare övade prickskytte på sälkutar.

Förklaringen:

– Man måste få skjuta in sig, säger kaptenen på ett fartyg.

I en färsk norsk rapport framkommer brister som får norska medier att spekulera i att slutet för säljakten är nära. I den 20-sidor tjocka rapporten beskriver en inspektör som förra våren följde med fartyget Kvitungen hur besättningen uppträde som ”amatörer” med skjutvapnen. Ett stort antal sälkutar fick skjutas flera gånger av besättningsmedlemmarna innan de till sist dog.

"Måste skjuta in sig"

Djur efter djur blev skadeskjutet och det krävdes två eller flera skott innan sälarna dog.

När inspektören framförde klagomål på det till synes vettlösa skjutandet och det höga antalet skadade sälar svarade kaptenen:

– Man måste ju få tid att skjuta in sig.

Norges motsvarighet till Fiskeriverket, Fiskeridirektoratet, fastslår att inskjutning av vapen inte får ske på levande djur, rapporterar flera norska medier.

– Detta ska bara inte få ske. Varje år utbildar vi jägarna och det finns tydliga lagar och regler att följa. Det här är mycket allvarligt, säger Aksel Eikemo till norska Dagbladet och Adressavisen.

Slutet?

Kaptenen riskerar nu att straffas för att brutit mot sälfångstföreskrifterna.

Norska medier går längre än så.

Man spekulerar i hur omvärlden ska reagera på nyheten och om detta är slutet för den norska säljakten, som ofta kritiserats hårt utanför Norge"

Tycker ni att säljakt borde förbjudas?

Onion all over

Tycker du att lök och vitlök är helt oumbärliga i matlagningen? Då finns det goda nyheter, för det har visat sig att bara 10 gram är tillräckligt för att effektivt skydda mot magcancer, vilket är den fjärde vanligaste cancerformen i världen.
Mer behövs inte för att sänka risken med 30 procent och enligt forskarna spelar det i det här sammanhanget ingen roll hur du tillagar löken och vitlöken.
Underbart att höra detta för både mej och Daniel som båda är tokiga i just lök. speciellt vitlös så klart även om man ta död på halva sin omgivning med andedräkten.

Äter ni mycket lök?

Alla hjärtans dag

Tips för att göra eran alla hjärtans dag till den bästa

1. Sniffa i en gymsvettig armhåla

Enligt en amerikansk studie från 2007 kan lukten från en mans svettiga armhåla få kvinnor på bättre humör och väcka sexlust.

2. Träna
Konditionsträning ökar inte bara tillströmningen av blod till våra könsorgan. Träningen drar också igång feel good-hormonet endorfiner i vår hjärna.

3. Nalla snarr från påskägget
Choklad innehåller ämnet fenetylamin vilket höjer humöret. Ämnet förekommer redan i våra hjärnor och ska enligt artikeln också vara det ämne som kickar igång hjärnan när vi blir förälskade.

4. Gör en gurksallad
På Chicagos forskningscenter för lukt och smak väcker lukten av gurka kvinnors sexlust.

5. Sluta stressa
Ta en paus - stress påverkar nämligen din sexdrift negativt genom förhöjd kortisolproduktion.

6. Strössla med fröer och nötter
Bland annat pumpakärnor ska innehålla ämnen som ökar blodflödet till våra könsorgan.

7. Ett glas vin
Lite alkohol frigör må bra-hormoner men mycket alkohol blir en katastrof för sexlivet.

8. Ät bra mat
Överkonsumtion av fel fett kan täppa igen artärerna och därmed det viktiga blodflödet till genitalierna.

9. Ät vitlöksbröd
Vitlök innehåller allicin som sägs öka blodflödet. Allicin har antiseptiska egenskaper och inverkar på hälsan positivt genom att binda superoxid-radikaler, enligt Wikipedia.

10. Spa är bra
En vistelse i en ångbastu pumpar igång blodflödet i kroppen och stärker ditt libido.


Vad gör nj för att hålla kärleken vid  liv?

Maxi

Handlat lite att fylla på kylen med! Idag har vi gjort begravningsdekorationer, lika kul som alltid.

Åh på söndag önskar jag med ESCADA i alla hjärtansdag present :) bara så alla vet. Mina favvosar är:
1. Escada
2. Dolce Gabbana - Light blue
3. Naiomi Cambell - At night

 

Vilka parfymer använder ni tjejer?


Söndag = Cheeebab

Out course, ingenting går upp mot en god kebabtallrik på en bakisdag som denna. Riktigt grymt kul kväll igår. Förfest hos Lina för att sen bege oss till Jesper, där stället var okuperat av en massa galna falköpingsbor, klockrena verkligen. Efter dans, dans, dans så begav vi oss till Xoy för omväxlingens skull för lite mer dans såklart. Hade en solklar utekväll igår, tack för alla som förgyllde den, främst Lina for sure!

Idag
har jag hunnit med dop ute i Sandhult, där min kusin Milton döptes. Mycket folk, tårta och sång, klockrent!

Nya tag imorgon, dags för skola igen. Blir begravningsdekoration, gud vad kul!



Rico, Lajna and me




Var eran kväll bra?

En touch av färgcirkeln

Var på prinssessan och grodan idag med lillbrorsan Viktor. Jättesöt film som jag varmt rekomenderar. Vi snaska lite godis och begav oss sen till Linas jobb, Jensens. Men där var det fullt så vi gick ist till Mcdonken som Viktor älskar och hem och åt med Chrrisse & Daniel ist.

 

Älskar min nya Raglady jacka

 

Hörs sen!


Färgens cirkel

Idag har vi fått lära oss färglära, sjukt mycket agtt ta in men det är en jätte viktig del i kursen så det är bara att hugga in. Slutade halv 2 idag, underbart skönt.

Var på Raglady idag med Josefine, hittade väärldens snyggaste mocka jacka i cerise som jag bara var tvungen till att köpa. kostade endel men jag har ju precis sålt min goosejacka så jag unnade mej faktikst denna. SEn fynda jag även ett secondhand fynd i gräs-grön och svart, billigt och bra på emmaus. Vågade dock inte ha kvar axelvaddarna som var lika stora som hela mej så jag klippte bort dom.

Ikväll blir det grill hos mamma med familjen. Sen tar jag med mina killar hem till oss så mamma och peter någongång i livet kan få vara själva. Det unnar jag dom såklart. Imorgon är det däremot dags för Avenyn för min och Linas del. Vi ska antagligen vara hemma hos Karin och hennes ex är homie med dead by april medlemarna så det läär bli en grym förfest! Efter det blir det säkerligen Push, Nivå, Park Lane, Berså allt skoj var på tok färlängesen jag unnade mej en utakväll i Göteborg, däremot blir Linas oskuld tagen imorgon. Hon har nämligen aldrig vart ute i Göteborg, på tiden, for sure...

Raglady

Go green

My best

 

Fredag idag gott folk! Någon som ska med till Götet?


Uppe med tuppen

Att man inte kan sova längre än halv 7 när man väl får? Skit också. Jag vill kunna sova ut. Men men dags att hoppa i kläderna och kladda på lite makeup för att sen bege mej till skolan och göra färglära. Skön dag idag, slutar halv 2 sen blir det bara snabbstäd, mys med familjen och Daniel, fast han tillhör ju familjen såklart, numer..

Vad är det för fel på Borås skott/plog/tabort snö system? Frörstår mej inte på det, går knappt att ta sig någondtans med varken ben eller hjul. Så klagar kommunen på att det redan gått åt för mycket pengar? Men vafan har du lagt plog-cashen alla andra år? Vi har ju vart snålösa i stort sett sen 80talet? SKÄRPNING.

Gjorde min badhairday till det bästa

I helgen blir det vin, Aurora for sure


Vad ska ni göra i helgen?


Bead place

Mysigt ställe, hittade massa fina smycken och pärlor, hängen, underbart fina saker. Imorgon kommer min älskade små bröder och sover över. Niklas är 16 och viktor 6. Det kan precis sluta hur som helst. Ps3, ganster filmer, ton med godis. Ah mys med mina älsklingar helt enkelt. Ska innan det hem till mamma och peter på middag, och på lördag bio prinssesan och grodan.

Idag har vi gjort bordsdekorationer ala form, alltså fick arbetet äntligen vara heltäckande. Jag har bara pluggat hittills i 9 dagar, men visst är jag redan duktig?

Resultatet för dagen, hjärtformad bordsdekoration (till mamma) Peace bordsdekoration its all for you om ni har vägarna förbi Göteborg eller Borås :)

 

Pyssel ala Linas casa med buddahs, peace och angels



Nitarmband, peacehänge och en beigehistoria

Gröna fingrar

Fick Semla när man kom hem av mina underbara pojkvän. Om jag ska vara ärlig så är jag inte så mycket för just semlor, just för grädden. Men när han nu gör denna romantiska gest så får man ju offra sig såklart.

Är så tröttpå allt tjat om sverige demokraterna, visst, fine, dom verkar för insnöade på just utlänningar. Men ligger det inget i att vi redan har på tok för många? Bara i Stockholm har vi ju 12000 hemlösa som man vet, tänk då mörker talet? Varför inte ta hand om dem innan vi vallar in mer. jag vill understryka att jag absolut inte är rasist, tvärtom. Men någon måtta får det vara?



Fiskbensfläta - Bra med en klassis som är fd frisör



Semlis



Flower power



Åh är så sugen på att pyssla, någon som har något bra pyssling-tips?

Blommor och bin

Idag har vi i skolan gjort bordsdekorationer fast avlånga, ville variera mej lite så jag körde med lila(fast ser blått ut) vitt och grönt, så nice!

Såg en väldigt stor man, som satt och drack bärs mitt på ljusa dan i Göteborgs centrum. Fick ångest i hela kroppen. Hur kan man Låta sig själv bli så stor och sitta där han gör? Magen hängande över knäna & allt fokus på ölen, när känner man att det är för mycket? Önskar så att jag kunde hjälpa honom... Men vem är jag egentligen? han kanske rentav vill ha det så?

Poor guy




Elegansnejlika, läderblad, veronika, & pittosyste (hette det så?)


Någon som vet någon bra krog (nuförtiden) I göteborg? Holla at me

IKEA impulsivt javisst

Jag och Lina är lite rastlösa både två. Hem ifrån Göteborg&plugget, träffa Lina, åka till banken stängt, pärl affär, stängt VAFAN?! Äsch vi drar till IKEA, köpte dock en ynka liten växt det var alles, men min dag är väl fördiven med Lina min bästa vän, min klippa & vapendragare, tack för att du finns :) Snart helg och Avenyn för våran del!


Vad ska ni göra?

Kinaslattar och cheddarklet

Munkeröd florist utbildning måste vara den bästa. Grym lärare, grymma material, grymma uppgifter, love it all. Det tråkiga är att man åker vid 07 och är inte hemma förrän 17-18, hela dagen är blown away. Har vart en sväng med Linis på blomsterlandet, shoppade en palm ala looklike annans och en storbladig sak. Har inte lyckats lära mej svenska/latin namn påå alla flower power, men det kommer nog, tids nog.

Åt
upp lite slattar ifrån igår, cheddar är bra underskattat ändå (iallafall när man är hungrig som ett spädbarn). Daniel slängde i sig en hel "bakbunke" med hulash-soppa och creme friashe till. Han är tokig. Har äntligen bestämt mej för boob-jobb, är inte alls nöjd längre, dom är försvunna? Hallå? Vart är ni? Två små saker, borde inte ens på kallas booobs. Ska bara kolla upp allt runt omkring, men planerna är iallafall i Maj

Dagens bukett, visst kyckades jag bra? Symestrisk och fin


Ett av mina nya tillskott ifrån blomster landet.

Ikväll blir det paradise & outsiders.


Följer ni paradise hotel & outsiders?

RSS 2.0