Kärlek

Till min kärlek Daniel Benny Mikael Ekström:


Det handlar inte om att hitta den man vill gå till sängs med utan att hitta den man vill vakna upp tillsammans med. Det handlar inte heller om vem man vill leva livet tillsammans med utan att hitta den man inte kan leva utan. För i världen är du bara någon, men för någon är du hela världen.



Jag älskar dig!

Teddybears

Håller på att dona i hemmet i vanlig ordning, man kan alltid göra det lite lite finare. Händig på baksmällan är bra! Var ute på Grand en sväng igår med Tiffy, bra utbud med gött folk fast gubbrock är inte min starka sida måste jag medge!

Ikväll blir det värmeljus plus bad, middag & mys med min kärlek, take care!

Kantaruller redan? Ohyeah

Har lyckats hitta dom första sommar-kantarellerna redan, inte dåligt. Bara Juli ju. Inte nog med det så tog jag vara på pappas hallonbuske utanför huset och plockade åt mej all hallon jag kom över, det blir nog en go smoothie ikväll.

Dagen blir att tillbringa på gymmet & Alme-nose. Sol och bad sen jobb, så skönt för är ledig imorgon, då ska jag göra nått superkul, hoppas jag! Inte många veckor kvar innan min älskade skola börjar igen så det är lika bra att ta sig i kragen redan nu, har nämligen aldrig i mitt liv varit så blek som detta året, konstigt nog har det aldrig vart så mycket sol som just detta året? Väldigt konstigt, matematiken stämmer inte at all, för skylla på mycket jobb!

Nu invänta Tiff för ännu en klockrendag


Refreshing

Är så överlycklig över min nya:

Ljuslykta, stor, silvrig, perfect för mitt kök.
Min höga svarta vas.
Min nya kökslampa med rosor i silver.





Så fin



Ha en underbardag!

Min kille i stil med governören.

Som ni nog sett så har Daniel haft dreadlocks under nästan hela vårt förhållande. Men killar i ett nötskal så skötte han dom tyvärr inte. Visst att han duschade dom ofta men han drog aldrig isär dom så alltsammans blev tillslut som en hel tupe. Då bestämde vi oss för att ta bort dom, lite mindre att älska nu men jag älskar honom mer än någonsin, med eller utan.

Såhär blev resultatet:



Vad tycks?

Svar: Anonym: Nej inga silikon för min del, dom är real thing!

Fisklukt & fylla

Har haft en välförtjänt & supermysigt bakis-söndag med min underbara! En bit tacos, naturgodis & ramlösa och jag är helt återställd. Igår hade vi den mest lyckade kräftskivan i historien med massa underbara människor! Både jag och Tiffan smakade på dom småröda & tyckte dom var helt okej. Senare inpå timmarna kunde ni se oss på stan med håkitåkie & klänning, high five vilken kväll, tack alla involverade!

Imorgon blir det tränning i vanlig ordning. Lugna ner sig med alkoholen också så man inte går upp alla kilon som jag förbrännt på friskis & i skogen.

Kärlek till er alla, bemöt andra som du själv vill bli bemött!


Me i min favvis jacka!


Kimbo & jag





Tiffsan åh jag

Min nya älskling...

Ingen kompis, ingen hund, ingen katt EN BUDDAHTAVLA! Som jag älskar, passar precis perfekt med färgarna i vardags rummet åh jag är så lycklig, lycklig! Hittade den tillsammans med "göraegetvinhemma", håkietåkie (som jag kan pratade med tiffy med på 5 km avstånd yeah)

Ikväll blir det kräftdans hos Tiffy. Kommer bli så grymt massa folk ifrån förr, musik & kräftor. Jag och Stiffan äter ju inte kräftor så vi kör på grill ist. Men vi har köpt hattar, muggar, jirrlanger, tallrikar & haklappar bara för detta, och allt sammans har ju såklartkräftor på!



Fin va?



Tiffys shopping ifrån Ullared, yeah

Vetekudde min bästa vän just nu

Ullared var ju klockrent, hittade massa icke-nödvändigt-men-gör-mej-lycklig-saker.

Ni har väl inte missat att jag är tokig i Buddah?

Hittade en as fin avlångtavla.
En hängande ljuslykta till köker i silver
Minneskort till min rosa kamera
Öl-kylbag till min fästman
En cerisebag
Parfym

Tack Ullared u make me happy (morgan också)

I helgen är det kräftskiva hos Tiffan, som jag längtar!
Kärlek

Bråda dagar..

Lediga dagar denna vecka, känns underbart såklart. Skolan är igång om 3 veckor och jag har knappt hunnit med något? Helgen var den bästa(känns som jag säger så varje helg?.) Kikade Governör Andy, sålde Tiffys boobies & jagade våldtäcksmän. Klockren helg kortfattat.

Imorgon
blir det Ullarääääd med min Tiffa, kommer li grymt kul, undra var för skit man kan hitta denna gången? Ska hämta upp Therese på hemvägen för hon har lyckats bli ledig i någon vecka.





Bröllopsnojja.

Slutade jobbet 21.30 igår men var inte ledig för det. Kom hem och skulle göra en brudbukett, tärnbukett, näbbukett & ett korsage. Det är Chrisses bror Tommy och hans fästmö Louise som ska gifta sig. Grattis ni var så fina. Förberedde allt igår och gjorde klart buketten imorses.

Här är resultatet.



Lite dåligt med plats i köket tyvärr..







Daniel gillar inte blommor lika mycket som jag tyvärr..

I to the U


1. Argentina säger ja till homoäktenskap. Det gillas!.
2. Djurparken - Lejonkortet ligger i min plårra som det ska
3. Governor Andy till XOY idag, missa icke denna galna reaggeprofil.
4. Miss transsexual - första gången i Sverige


1. Alla ruttna band på torsdags kvällarna i Borås.
2. SJ:s patetiska sätt att vara "ett stort företag"
3. Jensens mat - sämst ever!
4. REA REA - boring

Plommon kan bli jordgubbar... om man vill.

Nu har hela söta släkten gått hem. Jag övervägde ett glas vin och visst blev det så. Ett glass bubbel och ett glas blommon ( i brist på jordgubbar, var det närmsta vad gäller form/färg jag kunde komma) åh nu ringde sandra& putte, johanna så jag bjöd in oss hos tifffy på lite vinprovning tonight, mysigt!

IMORGON MINA VÄNNER & FIENDER FÖR ALL DEL, SPELAR VI FYLLEBRÄNNBOLL PÅ ALMENÄS. KOM DIT TA EN LYRA, HOMERUN ELLER BRÄNN EN JÄVEL DU INTE TYCKER OM ELLER RENT AV EN DU TYCKER OM!


jordgubb-wannabees



farmor & papsen



Körde babytricker på Daniel, min kusin Milton blev offret.

Zebrah collektion.

Dansar runt i lägenheten till reagge. Bästa sättet att städa på, lovar! Skank for sure! Farmor & farfar, pappa m familj, farbror med familj & ulla kommer på försent födelsedags firande idag. Därför jag tar mej i kragen och städar på RIKTIGT & inte på ytan this time. Har hunnit dusha och klippa klorna på Kia så nu är också hon superfin(fast det är hon alltid)

Är förresten överförtjust i min Zebrah collektion jag lyckats samla ihop!



bikinitrosor, leggings, klänning & oversize topp!

gevalia i fönstret.

Åh är så lycklig, tänk att byta plats på två krukor kan göra någon så lycklig. Daniel är inte lika facinerad men det beror nog mest på att jag gör om här hemma var och varannan dag. Planterar och donar. Igår planterade jag en avokadokärna, körsbärskärnor & citron kärnor, får se om man lyckas denna gången också, superbra terapi med!



Plantering i vinglas



Coffe arabicum i fönstret i köket.



Alla söta sticklingar & frön

Nu ska jag till stan en sväng, sen gymmet med gosan. Jobb ikväll!

Svar: "anonym" Som jag skrev längre ner i bloggen håller fransarna upp till en månad & kostar 500:- första gången sen 180:- vid varje återbesök. Åh dom är gjorda hos Anette på studio MEJ.

Blombud

Vaknade av att telefonen ringde och att min gamla praktikplats ringde för dom hade blommor till mej. Fick världens finaste bukett med en nalle i & vas & en låda choklad farligt farligt!

Om en stund blir det beachen & sen staden en sväng, måste shoppa upp mina presentkort!! Träning och jobb väntar...



Delikatesschoklad, mmmm



Fint..


Smörgåstårts-maker

Vaknade av att världens bästa kille väckte mej meden supergod puss bla.. =) Han har Lyckats med en supergod smörgåstårta som var uppskattad av både svärmor & grannen. Daniels mamma & syster och co kom förbi på lite fika. Mamma, Peter & Viktor kom lite senare & papsen, farmor och resten dyker upp på onsdag. Har jobbat i eftermiddag så finns inte en chans att hinna med resten av släkten.

Är jätteglad
för alla fina presenter ifrån alla. Tack för i fredags, tack för idag, ja tack för alla dagar ni ger mej! Love you bigtime!



Duktiga killen..

,

Orkidee, escada, indiskamuggar, massa presentkort och pengar. Tack snälla alla!!

Kidnappning & en lyckad b-day fest!

Tack alla snälla, fina, goa, rara, galna, fulla, dynfulla och gravida för igår. Var verkligen super lyckat. 5kampen var bättre än väntat, med en hel del skumma lekar. Jobbade kväll idag och har hunnit med både sjömarken & middag innan det, high five! Hittade en as mysig lagun så Kia fick vara lös & vi fick badat och solat.

Slutade jobbet vid 21 och åkte för att kidnappade min idag drickande karl. Så vi åkte och köpte lite käk & sen hem för ett bad & sömntajm. Jap fyller nämligen år om typ 25 minuter så alla ni läsare, snåla inte på kommentarerna nu, skicka en köss eller ett grattis, it freee!!

Nu ska jag krama ihjäl min dreadade älskling, kram på er!



Kia solar nosen.


Grålera finns det gott om i Sjömarken, superbra för hyn hörde vi och gav det ett testa. Well well 1 av 5 toasts för jag har inte märkt nått resultat än...



Kärleks träd... Så mysigt, tyvärr inte made by us..


Yrväder

Idag bär det av till Varberg med Tiffy för att kidnappa hem Tezz. Som jobbar på kollo där nere!
Vi håller tummarna att vädergudarna är på vår sida, så vi hinner få lite färg till mitt b-day party & 5 kampen ikväll. Oh jävlar vad ska man ha på sig då? Shit..

En rökelse för mycket.

Städ, tvätt & vika kläder dag idag för imorgon är det B-day partey! Bål, 5-kamp & dans, kommer bli klockrent. Innan dess ska jag förhoppningsvis hämta TP i Varberg & dra en solning på det också, vore kul.

För
att komma i städ-moood tänder jag några rökelser, sätter på skaka-rumpa-musik, hårinpackning/ansiktmask, på så sätt får man allt gjort på samma gång

Godaste tvålen, hälsosam också.


Kanske en bil resa eller två.

Solen skiner (tror jag) och glad är jag, men det är jag väl ändå. Tiffan fick igår sin tårta som alla hennes nära och kära verkat missa (dock var hennes mor & co utomlands) kanske är dom som brukar stå för tårtan. Jag och Arthur kom upp åh våldgästa henne efter en långarbetsdag, men hon blev glad ändå. Vem skulle inte bli det när man står det med tårta i för sig? Hann träffa Johanna en sväng också, superkul! Känner att jag fått ut cred för min lediga dag må jag säga..

Bäst: Skåneland & Danmark om 2 veckor
Sämst: Alla kalorier i tårtbiten jag tryckte i mej igår.



jag, jenny & johanna


Tiffan



Nytt inköp, supersöt

Cleaning out my closet.

Ut med det gamla, in med det nya. Både vad det gäller min garderob med kläder och vad det gäller falska vänner. Har fått nog av 14-fasoner. Och nu är det bara garderoben kvar sen är mitt liv komplett.

Senare blir det en jobb med hunden, gym med Tiffan & middag med mitt hjärta! Skönt att vara ledig, hoppas hoppas jag tar vara på denna dagen på bästa stt så vi slipper sova i detta klädkaos. Kia är redan dyng-trött på mej.

Köpa kläder när man redan har mycket kläder går inte ihop?!?







Uttråkad älskling...

Tiffy=23

Grattis sweetheart! Och hoppas du får en underbar dag! Ska se om man kan smita upp till henne på rasten och uppvakta henne med något fint :) Men först ska jag jobb 13-22 som igår, långt pass som innehåller massa kulor.


Om en vecka får min älskling semester, han är så värd det!


Morgonlook

Jävlar vad varmt det har vart inatt, känns som vi lever i Cypern ju. Daniel har sovit tokdåligt och jag hade jätte svårt att somna. Kia ligger och flåsar hela tiden som en jag vet inte vad. Stackarn, får gå upp med henne till badet idag!

Ska ner snabbt och lägga i en maskin, gött att få tvättat lite, sen blir det att lappa sol & sen jobbet, Gött!



Utslagen Daniel



Underbart att vakna som Cinderella haha!

Bäst!

Eclipse var top notch, alla tider också! Super god mat på Oliven, & bad med värmeljus med min kärlek. Kvällen är gjord.

Nu blir det ett glas vitt och lite pussar med min baby!



Daniel tog plankstek



Kycklingspätt för min del (osminkad, me loves fransförlängning)

Ha som sagt en underbar lördag alla godingar.

Eclipse!

En underbar dag på almenäs med Tiffy & Tezz. Sol, snack och bad! Lovely.

Nu är det snart dags att bege sig mot stan käka en bit på något grekiskt hak & sen kika på Twilights nya Eclipse, som jag längtat! Hoppas ni får en underbar lördag kväll.



Pussgurkan i sina nya SWEET glasögon.

Egentid för oss.

Jag och min kärlek Daniel ska på restaurang imorgon, och efter det se Twilights sista film Eclipse, kommer bli grymt bra! Inte ofta jag och Daniel får egen tid så vi tyckte det var dags att bara få älska varandra och typ bara vara. Blir nog något grekiskt om vi båda får välja. Dagen ska jag tillbringa med andra nära och kära vid någon sjö där dom har hund bad, Kia är nämligen tokig i vatten plus att vi inte gillar att lämna henne själv för mycket.

Svar:
Sarisen: Jag förlängde dom. Behöver inte sminka mej mer vid utgång, kanske lite rouge bara.
Alexandra: Osch hade jag Köpt på mej ett lager hem hade dom tagit slut direkt, dom är farligt goda=) Jag hittade mkin rulle på Ica Sandared, Lycka till!



Skål för er! Sängen för mej, daniel och Kia, kärlek

Governören gillar vi!

Fransarna blev super for sure! Behöver varken eyliner, mascara eller kajal nr man går ut, lite solpuder & gloss så är kvllen gjord! Har aldrig gått så fort att göra sig iordning! Det tog ca 1h och kostade endast 500:-. Så jäkla värt all den möda & tid man annars lägger ner för att se dundersnygg ut!

Bowling, restaurang, longboarding, leos lekland & flytt. Leos lekland med min lillebror Viktor & Daniel och MIckey fick så snällt följa med! Ruskigt snyggt där inne, välgjort och färglatt. Plus att vi fick vara med och leka gratis, vi fick endast betala 100:- för att alla 4 skulle ha superkul, det är värt! Efter det slog pappa mej i bowling, väldigt oväntat dock med tanke på att jag ledde de första 2 omgångarna. Efter det svängde jag upp till Tezz för lite cider och dans! Och sen stack vi ner och käkade på knallekökets restaurang, supergott för övrigt!

Bäst: Governor Andy till Borås
Sämst:
Inte ett bra band till sommartorsdagarna i Borås förutom Salem!



Före/efter, as bra!



Longbording for sure!



Snygg-papsen=the winner!


Förrätt - Vitlöksbröd med aioli


Varmrtt - Fläskfile, potatisgratäng med aioli!

(Snacka om att jag luktade vitlök igår, men det var det värt)


Do not try this at home!

Tillbringade dagen ute i Sjömarken igårmed halva min familj, onyttig(för en gångs skull) men god frukost stod på listan. En sväng till blomsterlandet & sandareds blommor var ett faktum. För oss blomoholics. Han efter det med och träna, pussas med min kärlek & jobba! Lyckat!

Idag ska jag förstora min eyes, får se hur detta blir, lägger upp bilder i eftermiddag! Therese hänger med som stöd för en vekling som mej. Ska hjälpa henne att flytta till hennes nya fashion-crip en gata upp. Ska med Viktor till LeoLekland. Ska träffa pappa på en bowling-runda & en öl! Sen hooka upp med tjejerna, för en kväll på stan! Awesome kan/kommer inte kunna bli bättre, kärlek!

Svar:"anonym": Du har uppenbarligen tolkat mitt inlägg helt uppåt väggarna fel.! Inge-mar som han hette var den mest klockrena & snällaste vi någonsin träffat. Gör inte narr av honom på något sätt. Men med tanke på att du bara för att man lägger upp en bild tolkar det på det viset så är det kanske din mamma som inte uppfostrat dej rätt :) ha en bra dag!



Do not try this at home. Super gott och kaloribomb!

!

Kärleksmamma!



Mammas place!



Örtagård gjord av min florist mamma!

Hoppas ni får en underbar dag & afton. Wish me luck hos wannabe optikern 10.00, so long!

RSS 2.0