Group.

Skolan är på sluttampen & jag också, trött & rutinerad som bara den.

06: Upp
07: Buss
08:45 Skola
15:30 Skolan slut
16:45 Hemma i Borås
17:00 Jobb
21.30 Slutar jobb
22.00 Trött


Börjat
på ett projekt arbete med Jennie & Karin. Vi ska göra en stor kisdekoration, en hög asymmetrisk begravningsdekoration, en begravningskrans & en handbunden begravningsbukett. Wish us luck. & glöm inte att vi ställer ut brudbuketter på centralstationen nästa helg.

I helgen är det Kaptenen på träggan = nöjd.
2:a långgatansdag = Hippie/bongo, grymme!


Göteborg vs Borås

Jag har blitt ännu mer kär i Götet än vad jag var innan nu under mina månader på skolan.

Några anledningar är:
1.Kommer ifrån Göteborg med bussen mot Borås. Ca 5 minuter kvar till Borås centrum och man ser bara en svart vägg av moln, så kollar man tillbaka över axeln och ser SOL?!?!?! Det är ångest.

2.I Borås snackar alla om alla, ingen är rak & ärlig, ingen kan ta kritik, alla känner alla = incest! I Göteborg sköter alla sig själva, alla får vara som dom vill, ha sin egen stil, säga vafan dom vill.

3. Det går typ 1 buss om dagen till varje stadsdel i Borås, i Göteborg går det minst en buss var 5:e minut!

4. I Borås finns, BIO, bowling & Djurpark? I Göteborg finns, ah egentligen vad finns inte? Där har ni Liseberg, Universeum, Ullevi, ah ALLT!

Göteborg är den lätt skönaste staden i Sverige. Goa reagge, hippie, hiphop & en massa andra klubbar, en fralla för alla rakt av & inget regn framför allt. En röst av mej för Göteborg som vår nya huvudstad, celebrate förfan!




Kvällspass

Har haft min fina & underbara vän Tiffy med mej på jobbet idag, det var dags på brevid gång och hon är på G in att börja jobba med mej, superkul. Har verkligen vart en superkväll.

I skolan har vi repetions vecka:

Asymmetrisk begravningskrans.


Lite brud på morgonkvisten

Visst är det härligt att vakna till lite buketter.
Här har vi näbb:

Asymmetrisk brudbukett.

Ha en bra dag!


Min pojkvän...

...är en taliban, fan också!


Andra långgatan..

Om ni inte jobbar, tränar, spelarpiano, tennis eller några andra dumheter så rekomenderar jag varmt att boka upp andra långgatans dag i almenackan. Själv var jag på det förra året och det var awesome helt enkelt. Gratis, socialt, hippie:t & allt man vill att det ska vara.

VÄLKOMMEN TILL ANDRA LÅNGDAGEN LÖRDAG 5 JUNI!
För fjärde året i rad är det nu dags igen att dedikera en dag till vårt kära Andra Långgatan. Lördagen den 5 juni mellan 12.00 och 22.00 hälsar vi alla glada människor välkomna till Andra Långdagen! Loppmarknader på innergårdar, gott butikshäng, musik, tävlingar, performances, DJ´s och soundsystem, utställningar, grill, barnens loppmarknad, freak shows och liknande kommer även detta år göra Andra Långdagen till en i Sverige unik gatufest
.

Be there, best ever


Bloody sunday

Bloody ah blodig är precis vad jag känner mej, eller bakis kalla det vad ni vill, men gårdagen var bra det är precis vad som räknas. Mamma kom hit på lite vin och egentligen på lite städ, men istället satt vi ute med Johanna & våra söta grannar i det fina vädret med ett glas vitt. Super skönt & Alfons är ju super söt, springer runt med mungiporna upp till öronen, hela tiden! Aldrig sett en lyckligare unge, sötnos. Sen gav vi oss av efter Johannas 3 timmas race här hemma mot Annelundsparken, svin gött att sitta & chilla lite i solen. Strandh hade slocknat som vanligt, Uttis, Bulan, Robban, Torren & en hel del andra var där, superlyckat! Sen bar det av till Franks.

Vi har hunnit med exponering, asymmetriska brudbuketter & näbb bukett! Exponeringen var klockrent. Försökte tänka utanför boxen & drog till med en trasig kruka, pärlor snören, massa små saker som i slutändan gör helheten.

Resultatet:



Nu blir det ut & leta sol i trägården med grannen..

Asocial.

Känner mej som deen mest asociala människan på denna jord, träffar inte min pojkvän, inte mina vänner, inte min familj inte ens mina ovänner, skit också!

Idag har vi iallafall haft asymmetri med brudbuketter, gud vad kul de är! Några veckor kvar sen ska vi ställa ut på Göteborgs Central, då måste ni komma och kolla!

Försöker skriva mer imorgon, ta hand om varann..
Kärlek Emma

I will kill you with my kindness..

Tok jobbar/pluggar just nu, går hemmifrån 07.00 & kommer hem 21.30 om jag har tur. Men som tur pågår det bara 4 veckor till sen lever jag som en vanlig människa igen. Helgen var underbar, festival i Sjömarken, med 2 as sköna band ala Håkan stuk. Johanna var såklart med &också min älskling Daniel.

Kom hem till dammsugen lägenhet & nybakat lant bröd medoliver & vitlök, men älskling är en underbar älskling, gud vad kär jag är i dej Daniel! Finns inget som gårupp mot att få somna i dina armar! Alltid du & jag min kärlek.

hej

1. Tomas Di leva - Mantra Miracles. Visserligen ifrån 2010 men osch så bra!

2. Sommarkläder, jeansshorts, kjol, klänning, lovely!

3. Alla dessa sommarfestivalier

4. Sons of anarchy - bästa serien

1. Folksbalkonglådor såhär års? Plantera mera! Ser grymt kiligt ut!

2. Hockey = Grymt tråkigt? Bored eh ja..

3. Mcdonalds med deras svartjobb & gratis anställda, vadå cash?

4. Löpa


Murkelskörd..

Jag och Johanna åkte ut till stugan med farmor, för att rensa själen med lite vin, godis, & svamp plocking, det hjälpte!



Johanna i farfars 80-tals jacka & farmor

Efter en go grill & några glas vitt och massa naturgodis, så blev det skogen för vår del & här är fångsten..



Vi passade självklart på att norpa påskliljor som fanns i mängder...





Har fått paket...

Undra vad det kan vara?

Hmm..

Världens finaste glascylinder med en murgröna & en brun tyg kasse, så fint!

Tack snälla rara..

 

Nu är det säng tajm med min kärlek, one love


En kille med tålamod.

Min älskling har tålamod må jag säga, med mej framför allt såklart. Nog att jag är krävande, gnällig, tjatig & ibland jävligt påfrestande men nu är jag också borta hela dagarna, sticker hemmifrån 7 kommer hem 22, åh så lär det bli framöver, har lagt min flickvänsroll på hyllan ett tag. Men han vet ändå att jag älskar honom mest av allt på denna jord, min fina kille!

Har hunnit med, promenad, praktik, jobb & dejt med Johanna inte dåligt, nu längtar jag bara till torsdag!!


Kär i en ungkarl...

Mitt hjärta är bäst på alla sätt och vis, men blir måttligt road av hans osunda beetende, en coca om dagen är en självklarhet för honom, inte okej! Absolut inte okej! Dock anstränger han sig lite mer med grönsakerna numer, en början till en riktigt vältränad kille? Nja.. vägen är lång, dock går han & jensen mila marchen med hunderna var dag, redigt!

Måndag & helgen är inom synhåll, just för att torsdag är en röd dag! Och på torsdag ska jag ta med mina tjejor inklusiva farmor till stugan för lite vinprovning, murkelplockning & massa kärlek, ska bli rikigt mys. Sen har jag lyckats få med mej min kärlek & min johanna till en go- vårfestival ute i vischan=sjömarken, 30 kg kött, två live band, vad mer kan man begära? Kommer bli awesome!!

Hur ser eran ledighet ut om ni ens har någon?


Paus.

Paus ifrån jobbet några timmar, ska hinna med dammsug, moppning & vattning sen allmänt röjj. Men det ska nog gå bra, ska hinna ut till Sjömarken och lämna bilen också. Daniel tar tag i disken, han är för underbar!!

Blir så trött på bittra människor! Av alla sorter verkligen, är det inte fel på väder och vind, så är bensinpriset för högt eller osten för dyr? Kan man inte bara försöka vara nöjd istället. En person kan smitta av ett leende så lätt medans en bitter person kan förpesta hela omgivningen. Ge och ta är vad det handlar om. För visst kunde det vart värre?
Mina vänner har vatten i kranen, tak över huvudet & mat på bordet? Vad mer kan man begära egentligen?
Bortskämd generation, det var inte bättre förr..


Unbreakable.

Hemkommen ifrån en hektisk & regnig dag! Loppisen var klockren, as mycket folk, tyvärr var det regn, men det fick gå ändå, var dock så kallt så vi åkte hem tidigare än planerat. Fick iallafall gjort iordning håret, så billigt det är där jag går, och resultatet blir tokbra! Tack Cia:)

Ikväll blir det Max Delight burger & ramlösa & Daniel testade på Mcdonkens nya variant, tydligen riktigt god. Nu blir det slapp framför tv & en ny serie på datan för att sen gotta oss i ett bubbelbad med ett glas vin!

Kärlek



Cia jobbar för fullt



Hår..

Loppis i bakluckan

Snart kommer stjutsen och alles ska in i bilen. Till råga på att så fyller CarlMartin Vikingsson år idag, någon som vet vem han är?

Göra hår idag & jobba, long day for sure.!

Ready steady go!!

Färdig packat! Äntligen! Har gått igenom varenda vrå och är redo till tusen inför morgon dagen. Har dock lite lite växel men det får lösa sig ändå. Hela sovrummet är fyllt av kassar med såg, bärplockare, shorts, smycken, bokmärken, ah u name it. Finns definitivt en fralla för alla. Inte nog med det så är det min andra nyktra helg på ett tag.. Inte för att jag tröttnat på att festa utan helt enkelt för att jag har fullt upp med jobb/träning/kärlek, hela helgerna långt, jobbigt men gött på ett vis.

Ikväll har jag och min älskling myst & ätit tacos. Unnade mej faktikst hör och häppna tutti frutti & INTE Polly this time, vilken skräll ha...

Någon som kan gissa vad det är för växt/frukt vi har i butiken, ca 1,5 cm?



Störst: Apelsin
Mellan: Klementin
Minst:??



Lunch ja tack!

Har slängt ihop världens godaste luch som jag bara vill äta upp nu!!

Tonfisk
Sallad
Kapris
Tomat
Bönor
Örtsalt
Vinäger


=
Mmmm ge mej!!!

Extra-kneg

Ska få jobba extra några lördagar framöver på min praktikplats, en blomster butik såklart. Trivs verkligen superbra och känner att jag har fria händer. Får exprimentera hur mycket jag vill med exponering, plantering & buketter. Inte nog med det så är Lisas mamma inredningsarkitekt vilket gör mej mer effektiv i framtiden. Har fått superbra råd vad det gäller exponering och jag är evigt tacksam.

Ser tok mycket fram emot nästa vecka och framför allt nästa torsdag. Då jag ska ta med några av mina damer på utflykt med vin, öppenspis & en massa skratt. Ska verkligen bli dunder mysigt att få¨umgås under sånna omständigheter.


Någon som kollar på efterlyst mer än jag?

Dags för efterlyst för min del iallafall, glöm icke ett leende förlänger livet...


Mi kaza=Växtkaos.

Sticklingar, fröer, skott, fönstren är tokfulla. Men bara tills plus graderna börjar stiga på mornarna. Daniel är inte överförtjust måste jag medge, men till all ahns lycka så har jag faktiskt lyckats samla ihop hela 5 påsar med bröte som ska säljas på Byttorps IF på lördag, måste fixa växel också.

Ikväll blir det jobb i vanlig ordning, men innan det praktik & promenix. Men nu slänga ihop lite food och sen promenixa med min älskling Kia..



Murgröna, aloe vera, gullranka & dill - en salig blandning helt enkelt.



Tomat, solros, sallad

Är ni bra på att plantera?

Den rosa faran.

Papsen har lagat min rosa fara, min underbara rosa cykel. Har vart punka sen förra året jag och Lina var ute på bravader i Lundaskog, hos papsen. Har hunnit med, träning, praktik & jobb även idag, suparwoman, all in.

Fick höra att en kille som jag kännt som yngre sitter inne på två år. Helt sjukt, han är ändå ett år yngre än mej. Snacka om att han levt om the edge innan det. Åh han var verkligen den sista jag trodde skulle åka in förnågot sådant, crazy crazy.

Nu blir det massahollywoodfruar innan sömn & mys med min kärlek & mannen i mitt liv.
Sov gott sweethearts...



Lycka!!

Har vart uppe och kollat läget på vinden nu perfekt till loppisen på lördag, den har ni inte glömt va? Väldans vad massa bröte man lyckas samla på sig på bara 22 år, tokerier. Lämnade iallafall upp dom hemska vinterjackorna för denna vinter, det känns underbart. Hittade alla mina sommar klänningar i massa olikablomtyger, jeansshorts och ballerinas.

Helgen har vart tokfylld med jobb, gym, kärlek & svampplockning, känns skönt med en vit helt. Fast den har såklart inte vart vit ifrån godis & gotte-mat...

Vad har ni haft för er i helgen?



Don juan - last year..



Sommar-odrägliga (ooops fyllecigg också, förlåt mamsing)

Shemales...

Daniel har sina goa tolkningar om befattningen "shemale". En kvinna som ser ut som en man. Jag tycker det är lika roligt varje gång han drar igång, han är så skadad, på ett underbart sätt. Många vill ju se ut som män medvetet, det är ju en helt annan sak. Men när tjejer som försöker se kvinnliga ut i slutändan ser ut som en man då är det illa, stackare..

Hektiskt dag, försovning, jobbing, promenixing, städing, jobbigt & äting, så var ännu en ny dag avklarad. Trött som fan är jag också, blir att krypa ner i min kärlek armar och somna på tre ögonlock!

Massa kärlek till alla shemales därute, keep the hard work up!

RSS 2.0