Granada & filmhäng

Vilken underbar dag, bara slöat, ätit & pussats. Blev lite vin igår men ingen utgång, skönt det. Har inte vart något fan av utgång som förut, kan det bero på träningen... eller Danne, eller för mycket utgång så har hunnit tröttna troligtvis. Jobbar 4 dagar nu sen blev  det förhoppningsvis Varberg eller Göteborg med min kärlek.
Ser fram emot ny vecka med mer träning & nya mål. Puss på er!

Drink Gainomax instead

Har vart fyllda dagar med jobb, träning & välmående, Jag & Steff har lagt upp ett nytt träningsschema & har precis avverkat ett ben-pass på 1 ½ timma, så nice. Lyssnade på apan i reklamen och tog en Gainomax istället för banan efter gymmet, länge leve regnskogen! Imorgon är det Fitness i stan, kul att se. På kvällen bär det av till Brorsan på lite vin med hans arbetskamrater & Sandy, hoppas tokan joinar med.
Ikväll ska jag & min andra hälft bara slappa, med dokumentärer, tacos & godis, det är vi värda.

Dagens kärlek.

Dagens kärlek:




Dalai Lama
"Frid kommer innifrån, du hittar den endast i ditt hjärta"

Som många säkert vet att Dalai en stor förebild inom Buddismen, en människa med mer kärlek, frid, empati, förståelse & förlåtelse i hjärtat, får man leta efter. Fick hans självbiografi av Stephy förra året, bästa bok jag läst! Köp den min vänner, köp den.

Lugnande element..

Hemma för dagen, skönt med lite sömn, ska lägga mej på godingens mage & bara mysa, tills jag somnar, bästa! Skönt att ha han hemma också, han har vart och druckit öl med gamla vänner, kärt återseende av många, kul. Imorgon blir det upp tidigt igen, sen träning.

Körde ben istället för axlar, hårt pass men nytta gjorde det for sure, knäböj, vadpress & annat gött, får se om man kan gå imorgon.


Magnolia ♥

Utvilad efter nästan 2 dagars ledighet, har vart duktig igår med. Blev en PW på 1, 8 MIL!!!! = nästan 900 kalorier, guud gurl. Igårkväll tillagade vi hembakad-pizza med sparris & massa gott på, mat är det bästa, Jag ♥ mat!! Stephy var med på promenixen, alltid motiverande att ha någon vettig att snacka gött med. Vi stannade till på 4H gården så PW tog betydligt längre tid än vad det skulle gjort i vanligt fall.

Daniel myser i soffan framför SvampBob Fyrkant och för min del blir det axlar på gymmet med Stephy, får se om jag gått upp några viktklasser än..

Här är mitt favvoträd, Magnolia



Älskar min Danne, min familj, vänner, you make me better

Spetsig, spätta, spetts...

Vart i Göteborgi hela dagen och sysslat med blommor, något jag älskar, ska ju till och med tävla med det i Augusti, kommer bli så kul. har vart iväg hos Daniels faster och druckit kaffe. Nu pysslar jag i vanlig ordning och väntar på att klockan ska slå 21, lite promenad då, mys!

Återanvände en gammal tomat-pureburk, söt form!

 

Med spets & pion

 

 

Ett nytt träfat som jag ska ha hängande i fönstret

 

 

Ännu mer spets, ska ha vardagsrums soffan fylld med vita kuddar & spets!

 

 

 


Beteendevetare?

Något jag kommit fram till är att följande går åt här hemma:

Missbrukar:

Disktrasor
WC-Duck
Billie the vision ♥ (A man from Argentina)
Kesella
Blomjord
Risgrynsgröt (Daniel)

Vitlök (man luktar därefter)



Våran örta-gård i vår lantly-home





Vitlöks-bebbe på gång



Dörren till ballen är skev!!

Godmorgon fina människor. Dags för lite kaffe, mjölk & suketter. Sen en powershake så man orkar mer än vad man ska på gymmet. Iförrgår tog jag en kvälls promenix till Kype med fina Sandra, mycket prat, spekulationer & kärlek. Bland syrener. Självklart fick jag i vanlig ordning med mej lite hem, så här luktar det sommaräng & hemtrevligt!

Ska:
Kolla resor till bla Berlin, Amsterdam.
Träna
In vänta mina miljoner ifrån deklerationen, oh då ska jag köpa en fin matsalsmöbel :)
Fixa ballen som är skev ( redan gjort, byggtjänst var här)
Vattna i vårt sötis växt hus ( vitlöken & basilikan stortrivs)





Syren-mys!!





BB - Basilikabäbis

Låt kärleken komma ifrån hjärtat, falskhet & att spela rollspel speglar sig

Blommande toalett.

Har vart ute i det gröna sköna och plockat med mej en ärlig bukett med Liljekonvaljer. Som tur är inte är fridlysta här I V-Götland, utan på andra ställen i Sverige. Plockade en så stor bukett att jag inte fick ihop handen, så mys, har förgyllt vårt hem med dessa underbara, vackra & ljuvliga älsklingar. Så klart en mini bukett på toaletten. Och en i "Engelska servisen kannan", och på andra gömmor ;)

Lite mat står på schemat sen gymmet vid 14. Ha en ljuvlig dag alla godingar, och glöm inte ett leende förlänger livet, jag tror jag kommer leva i all evighet.. Kärlek

Önskar att alla människor kunde släppa sin bitterhet, långsiktighet & fördomsfullhet, och blicka på människor med ett öppet hjärta. Men inga människor föds sånna utan det är samhället som formar oss. Önskar jag kunde ge lite av det jag känner i mitt hjärta, då tror och hoppas jag att världen skulle vara lite mindre fientlig & mer käreksfull ♥ ♥ all min kärlek & ömhet till er därute


 

Köksmys

 

 

 

Toalettmys!




Lite hjärteväxter hos oss.

I helgen har jag hunnit:

Gå på dop
Handla
Träffa svärmor & hennes nya flamma
Städa & stöka ner igen.
Umgåts med några av de finaste vännerna
Fått frukost på sängen av daniel, kärlek





Lavendel & Liljekonvalj :)





Pelagonsort utan blommor, kommer endast små, små under blomningstid. men visst är det så fin:)





Pion-mys




Mor&barn växt, anatar att den heter så för småbladen som är på stora bladen, så söt iallafall.

Puss

Hej på er godingar, dåligt med bloggande igår pga dubbeldag. Men köpte så mycket fint i butiken. Lavendel, mor&barn, pelargon, sorten utan blommor, grönt är skönt! massa bilder kommer sen, just nu inväntar jag Sandra, för en hmm PW i detta?!

Gjorde 2 store Scen-dekorationer till ett hotell i Göteborg, så nice, syns lite dåligt men vadå..


Med en kaffekopp.

Sitter här yrvaken med kaffet i näven, å skriver med andra näven. Jag har så många måsten. Måste sy & sy in kläder, fixa bord ah lite smått och gott. gardiner med. Jaja det ordnar väl sig. Imorgon är det frääädag. Gud så kul och jag är ledig hela denna helgen. Imorgon blir det grill med fina människor, lördag, loppis&dop & 1 års jubileum för oss, hos Sandra, eller nej Jocke, han bor ju i Apotekshuset, gamla Apoteket, så ännu mer centralt än vad vi har det, kul!

Strax dags att mixa ihop en morgon & lunch shake, banan, kvarg, lätt yoghurt, hallon, blåbär, vatten & mjälk, fan va gott!

Mitt måndags fynd, 25 kr, älskar örhängen.



Vegetariskt for sure

Som några kanske vet och andra inte så var jag vegeterian under många år & Daniel var vegan så vegeterisk mat, såsom corn, soya korv och annat ligger oss nära hjärtat, det är bara så gott!

Lite lunch:
1 Avokado
1 dl lätt creme frech
2 vitlöks klyftor
Lite salt
Basilika
(rör ihop)

Till det:
Några oliver (för er som gillar de)
2 morötter
Soda vatten, mums






Hemtrevligt i all ära.

Hemma igen efter 45 minuters underbar promenad i Annelundsparken. Fick i vanlig ordning med mej lite kvistar hem, dekorerade med dom i köket, vardagsrummet & såklart på toan. Jag som inte redan har en blomsteroas här hemma. Många må ha det hemtrevligt med nybäddadsäng, städat & tvättat. Men mina vänner, det finns inget så hemtrevligt & ljuvligt som en liten blomma eller kvist på toan. I mitt fall (farmors fel) så har jag alltid någon levande på toan, kvist, blomma, alltså går platsväxter, fet bort!! Hemska tanke på dom.. Okej dom flesta har inte fönster på toan, vilket inte vi heller har, men byt istället ut kvisten & byt oftare, hemtrevligare i längden.

Så ut i skogen, parken eller trädgården med er & se till att få med er något in som passar er smak..!










Skönheter

Har vart ute och promenixat en timme nu, super skönt, extra skönt att komma hem till ett nybordat hem, så fint här nu bara matsalsbord & stolar, kristallkrona samt vitrinskåp som saknas (vet att jag tjatar om dem jämt men ser allt framför mej). Jocke, min storebror är här en sväng och hälsar på, nu blir det kesella-shake med hallon, mums!

Har unnat mej lite fridlyst Liljekonvalj idag med, tidigt & småknoppigt men ack så fint.

Goda Detaljer hos oss!



 

 

 

 

 



Mysig atmosfär.

Har pysslar och möblerat om. Här kommer lite av resultatet:
Hittade min Emma-servis som bara är så söt, rosa blommig :)

Före:


Efter:


Till vardags.

Hör och häpna, Ledig idag, jag tycker jag jobbar jämt, så vad ska man göra idag?
Handla.
Diska.
Möblera om.
Träna.
Lirka in nya stolen med diverse mys på samt tvättsaken, hmm..

Uppdatering under dagen, help me out!!


En händig en

Inte bara jag utan Daniel juh, igår lagade han hemmagjorda köttbullar, diskade, planterade om vårt paprikaträd. & lagade små saker här hemma. Han påpekar min måleri hörna & hur jag målar mina saker "följ trä ådrorna" yeyeye. Emma kan själv!! Bra blev det med. Framöver blir det Dop, Varberg & 1 årsjubileum, puss!

Idag har vi kärleksbadat i karet, kollat kalla Fakta & bakat. Måste kommentera Kalla Fakta programmet som granskade Frälsningsarmen. Dom är ju djupt Kristna & kritiserade&diskriminerade homosexuallitet på alla plan. Vilket jag tycker är sjukt&absurt, deras åsikter är tagna ur en gammal bok ( förlåt jag är ej kristen). I denna gamla bok står även att kvinnor inte får vara präster, att kvinnor inte för yttra sig i kyrkan osv.. Varför inte följa fullt ut, eller inte följa alls? patetiskt.!! Präster som skulle be en bön för homosexuella så dom blir "friska". Åh blir så arg på sånt här!

Programmet finns på tv4Play för er som stöttar & tycker att alla människor oavsett sexualitet & annat är lika mycket värda, borde titta på detta! Hädanefter bojjkottar jag både Myrorna ( som Frälsningsarmen äger) & själva Frälsningsarmens second hand!


Vad säger ni, visste ni eller visste ni inte vad vårt "vänliga & öppna" Frälsningsarme står för?

 

Proosans måleri

 

 

Älskar min PaprikaPappa!!


I hettan bland fågelbajs & fint sällskap

Har vart på 3 Loppisar i Fristad området. Hittade en super nice tvättbräda ( ej kill-mage) utan en sånn man tvättade kläder med förr. Delss för att vår tvått tid är den 11:e, eller inte men vit ska den bli och dekorera vårt hem. Sen köpte jag två vita kaffekannor att plantera basilika i & en silverfärgad ljusstake, fint fint.

Har efter det spenderat dagen med Brorsan, Sandra & Danne, vid Kype bland annat.

dags för mej att göra lite soda vatten, tjing tjing!

 

 

 

 


Piggelin

Helt plötsligt blev man piggelin


Murgonskrud i Leopard mönster - Godmorgon

Godmorgon på er godingar! Har precis vaknat efter klockan ringt, det vankas Loppis. Jag som älskar Loppisar. I frufällan denna gång, kasnke ska nämnas. Inte nog med det så får man träffa vackra Raija, som är min typ ingifta släkting? Eller min halvbrors mamma, alltså vi har inte heller samma pappa, men mamma var ihop med hans pappa, åh att då blev vi halvsyskon, och är fortfarande. haha nu blev jag yr här, fattar ni? Ah Raija är supermysig iallafall. På tok för tidigt för sånt här kände jag.

Som ni alla nog redan vet så är det endel som saknas till halva vårat vardagsrum, måste komplittera lite, hoppas på nått fint :)

GODMORGON

Folk klagar på att jag byter kläder varje dag, men denna bor jag i halva dagarna (om jag inte har min rosa), mys.


Grönt om mej

Har tankat lite go musik, för mer kvalitet på träningen, man tar i lite mer känns det som. Igår  myste jag med Svärmor, Ulle & hennes vackra dotter Izabelle. Hon har snart bal framför sig & min balklänning passade perfekt. Så kul att någon annan kan ha användning av den, hon kommer bli balens drottning, så fin. Efter City Gross så åkte jag ut till Sjömarken för att hälsa på familj, eller mammas halva av familjen, mina bröder har fyllt 18&7 ÅR (TIDEN GÅR SÅ FORT) , firade dem med presenter & tacos, älskar er.

Idag har jag planterat om mina örter i större krukor, och vår paprika planta som börjar få bebisar. gröna små gull.
Så efter bråk & överenskommelse med P-vakten här utanför så ska jag strax åka till gym & jobb. Dock en energyshake först.

Ha bästa dagen mina fina, ett leende förlänger livet, ge ett & få tusen tillbaka, kramar!


Mohombi : Cocounut tree
Veronica Maggios album : Bäst
Adele..


Massa mer så bra!!

 

Vackra mamma

 

 

Mitt nya tillskott, vit hortensia. Glöm inte massa vatten

 

 

dricka kaffe? Näe plantera i, så fint.

 

 

Vita pelagonier, förut hatade jag dom, nu älskar jag dom


Lite sovrum..

I sovrummet har vi valt att behålla det svarta. Just för att jag ville behålla mina Buddahs, lampor & andra svarta detaljer uppe. Här är lite bilder. Hoppas ni har överseende med den obäddade sängen. I´m a busy woman vet ni ju.

Snetak översängen, är supermysigt. Stora fönster & bjälkar i taket. Drömlägenhet.

 

 

 

 

 


Från oss alla till er alla, en riktigt god puss!!

Sprider lite kärlek & respekt

Vi inspiererar andra att pussas mera, mera :)




Börjar känna igen.

Var på ett galet benpass på IS i lördags med Millan. Kan utan att överdriva säga att jag inte kunnat gå på 2 dagar. Men vad duktig hon är, nya mål för min del nu! Har precis ätit lite hemmagjort mos med ungsstektfalukorv ala Danne. Duktig kille supergott for sure!

Lite bilder ifrån Grandy:

 

 

 


RSS 2.0