Mer gurka åt folket


Sätt händerna i taket!

Grand & Petter igår, sjuuuukt bra måste jag säga trots saknade av min andre, Steph!



(norpade Brallans bild)




Såhär snygg var jag.



Näckroser gör susen

Kom hem igår efter underbara dagar i stugan, svampplock i massor, fågelskådning, båttur, blommor. Super lyckat! Jag älskar min farmor högt! Det är en sak som är säker!

Igår blev det en promenix & lite cider-dejt med Linda, fick träffa henne kille?! tror jag som är låt skrivare åt stora kändisar, kooolt Rääädonee! Nu blir det promenad, underbart väder, fånga dagen eller carpe diem för dom som gillar det!




Torpa.

Ska strax iväg till stugan, ville bara dela med er att jag ska få göra ett bröllop på Torpa stenhus, det gillar vi! Jag är så lycklig!!!




Smultron finns det gott om, men inte ställen

En sväng i Ullared, verkligen inte värt idag fööör mycket folk helt enkelt. Alla var tokiga, luktade svett & var allmänt feta! Bläää vill inte dit på länge länge. Har en bitter ådra idag efter mitt U-besök, blir att avreagera mej i det ljupa skogarna med farmor i Frisjön = Peaceful!!!


Vår stuga är allt annat än kaos å sånt, liv egen vik, ingen el, massa svamp, massa skog, båt-tur på öppen sjö, djur och natur!! Snacka om harmoni! haha sorry raringar jag är helt salig!


Här får ni en liten titt på mitt smultronställe













En liten goding som kikade fram ur ladan härom året.



Sköna happenings

Anlände till Tiffy igår kväll för tjej snack & mys alltid lika awesome att dela samma värderingar & ha djupa diskussioner, alltid lika givande. Lördag idag & på måndag kommer lönen (äntligen) Samt lite ledighet ifrån alla jobb. Ska bli skönt får se vad vi spontan gör!!


Sex sköna ljuspunkter i vardagen:
Att ta på sig underkläder direkt ur torktumlaren
När ny kassa öppnar i affären
När mynten räcker att betala med i affären
Att laga elektroniska saker genom att banka på dom
Att göra high-five med en bebis
Att vända över till andra sidan på kudden






Fin Hortensia jag fick av en mysig tjej! Förgylls att spets och ljus på Gräddhyllan!

Mitt hjärta hos Norge.

Fick höra om de hemska attackerna i Norge när jag gick till jobbet igår. Hur kan något sånt hemskt hända? 87 har mist livet står det på Aftonbladet, men är med all säker mer.. Mitt hjärta hos alla anhöriga som mist någon i denna attack.


Ska tända ett ljus som ska brinna under hela dagen

En annan Tomas!

Göteborg igår för lite bröllopsmakeri, tre stycken för att vara exakt, dekorationer, solitärer & brudbuketter.

En sväng på Orup men tidig hemgång pga av min bästa här hemma. Kärlek!

 

 

En av dom jag gjorde igår.


Orup-mood!

En sväng i skogen för lite kantarell-plock. Vädret har absolut vart snäll mot dom små som älskar regn! Tar Fifthy med mej. Hoppas på lycka, svamp lycka! Imorgon är det dags för min kärlek Orup att anlända till Borås. Jag leer, bara leer, älskar honom!! Tjipp och hej så länge!

På med träningstopp
Iphone-hållare
Hörlurar
& 2 Omega, jag är redo!!




Festivalien

Sommarn är är, så också Mlmöfestivalen, som är skönaste stads festivalen, dessutom gratis, ever! Pågår 19-26 Augusti, kommer bli awesome! Några band är:


Adam Tensta
Those dancing days
Miss li
Movits
LoopTroop Rockers'
Daniel Adams Ray
Billie the vision and the dancers



Simpelt!

Gå back med 500 kalorier

Enkelt: du måste bränna mer kalorier än vad du stoppar i dig.

Skapa ett underskott på 500 kalorier per dag genom en kombination av att äta färre kalorier och öka den fysiska aktiviteten. På så sätt kan du tappa upp till ett kilo per vecka.

Akta dej för: att skära ner på kalorierna för mycket. Det kommer bara innebära att du tappar i muskelmassa, muskler som du behöver för att kunna träna effektivt.

Undvik: trenddieter. = Big No No


Ciderfylla på gräddhyllan.

Inväntar Steph & Sändy för lite dans och cider, pappa kom hem ifrån Frankrike igår så han hade med 2 supergoa flak till mej. Dricker nu Mango-hallonlajnen.


Visdomsord:
Sudda bort badmajnded-chommar!!!!


Självdisciplin!

Många har mejlat på facebook men också här angående träning och viktnedgång. Här kommer lite bra  tips och dissningar som jag tycker är helkass, dels för att man går upp lika mycket & ännu mer efter. Men också för att det är näringsbrist under vissa dieter, plus att mat är gott. Hatar bantning, dieter & annat skräp.


Träning
och kost är enkel matematik egentligen. En tjej i min ålder ska ca äta 1700 kalorier för att hålla vikten. Jag började där men är just nu nere på 1300 kcal om dagen. Just för att komma åt viktnedgång. Förutom min "ätar dag" som jag älskar så mycket, då äter jag precis vad jag vill och lite till. Oftast underskattar man kalorierna, tänk er bara 3 ferrari bilar är 100 kcal. Enkel matematik när man förstår sig på det... Per 100g osv osv, bara att köpa en matvåg och sätta igång och väga maten. Tänk på att ni väger maten efter ex: grillning/kokning.


Lite av mina favorit dags intag som är super goda men också kcal-snåla!
Frukost shake
1 Kesella 1 procenting!
1 dl vatten
4 msk funlight
2 dl hallon!

Efter frukost promenaden såklart!

Men tänk på att alltid äta ett riktigt "mål" med massa protein för kroppen behöver det, specielt om man PW:ar en mil om dagen eller 2 :) Ett annat gott tips är att smaksätta keso med 1 sked potatis sallad. Mycket smak och lite k, mums!


( Lite dålig kolla på vad ni vill veta men mejla gärna mer frågor så hjälper jag i den mån jag kan)








Budget-bull!!!!

Youtubekaos:

Ansiktet - X - klickren
Kapten Röd - Saknade vänner & Ju mer dom spottar!
Veronica Maggio


Vodka&bull, budget variant, Dark Dog so called, funkar for sure, bällig mäe! inväntar Sandra och en blöt Maggio-kväll på stan




Sommarkantisar!!!

Kransmossen PW planerad för att få svärmor att få ner sin söta "kak-mage". Dessvärre var det cykelkaos därnere så vi gick lite huller om buller med iallafall 8 km, duktig svärmor som inte tränat på länge. Efter det bilade vi bort till hennes svamp stället och plockade med oss lite av dessa godingar.


Ha en bra dag!



Göda med föda

 

Startade dagen med PW vid Kype, superskönt. För bästa möjliga resultat så äter jag inget innan så kroppen förbränner av det som redan finns och inget jag slängt i mej under morgonen. 8 Kilometer blev det idag pga av dejt med Sandra & handling, sen jobb. Men 8 km & 450kcal fattigare är inte dåligt.

 

På spåret var sminkade fjortisar, utlänningar som körde tjurruset i jeans?!? Sprang för kung och foster land, och ett skratt förlänger både livet och tränar magmusklerna, vilket komiskt gäng. Jag föredrar att rensa huden under spåret och ser ingen som helst andledning till att sminka mej, skönare att svetta ur sig skiten.

 

Kontrasthandling:

Emsan:

Kesella lätt 1% x 4

Hallon (frysta)

Keso (lätt)

Kycklingbröst

Danne:

Frustäppelpaj

Vaniljsås

Rödmjölk

Marabou Digestive 200g

Barkis

(Danne har precis fått semester = måste skämmas bort. & jag har lyckats göda honom till ynka 75 kg, och jag

har lyckats gå av mej 57,5 viva la Kype )


Krattis Emsan.

Idag blir jag 23 hela år, hur mycket har jag lärt mig under dessa? endel faktikst, främst att kärlek övervinner allt! Helgen var ledigt och vi förtidsfirade min dag i lördags, med vänner, presenter & Sangria, gott. Daniel gjorde kaos-tatto på foten, jag tokdansade till Ansiktet - X & Stephy & jag jagade orättvisa! Vi träffade en utomhusliggande karl, Åbbe tog en tupplur han också. Kvällen var kool, och superlyckad!

Ny vecka och mer PW, filosifi & meditation i skogen gillar vi, ha en bra dag!


 

 


Nagelpynt!

Har vart iväg och handlat material till en somrig smörgås-tårta som Daniel är bäst på, jag fyller ju 23 på Måndag så vi ska ha kalajs/fest på lördag! Kuligt! Ska försöka hinna städa här imorgon efter arbetet, sen blir det dejt med fina Sandra, sen tacosmys med min kärlek!

Glömde nämna att det blev mila-marschen för mej idag igen, duktigt gjort :)




Före





Rosa somriga!!!

Givande

Blev en mille för min del på Kypespåren imorses, kändes så skönt, skogsterapi borde alla köra med. Har också tvättat hela dagen 8 trappor upp = 8 trappor ner, tröttsamt men absolut hållbart, bra träning med. På lördag blir det kalajs med mamsen med familj, vänner & min kärlek. Nu dusch, later!

Min kärleksmamma!


Xciderflaskor åt rosen.

Är så hysteriskt, sjukt, charmigt, jobbigt, läskigt, obehagligt pedant med vår nya lya, det ska möbleras om, köpas nya växter, organiseras i skåp, inte vara för mycket tvätt. Blir väl så när man hittat sin själs-frende-lya! Sweet! Slet upp mej ur sängen 06 imorses för att köra danne till jobbet och för att mamma skulle in till jobbet. Ner i tvättstugan & tvättmaskinerna är inte på?! Någon smart som fattar min dumhet att inte veta vad som är fel? Allt är på plats utan strömmen typ.. Får väl avvakta och ringa dom roliga hyresvärdarna sen..

Tog av etiketten på Xcider flaskan & satta i en roskvist jag fick en bunt igår! Självklart på toan, hemtrevligt, hemtrevligt.. Det charmigaste med kvist roser är att dom är i alla olika stadier, knopp, halv utslagen, helt utslagen, det blir mer liv i, plus att dom varar längre, florist snack.


 

 


Steffy blir chufyre!!!

Grattis på din dag älskade vän!
Började dagen med att gasa upp till min BFF på Heddan med godingar, vindruvor, jordgubbar & presenter i högsta hugg. Kaffe också ja, något som Tiffsan älskar & troligtvis är stark beroende av. Stackarn som är sjuk var otippat glad trots dåligt humör pga sjukdom då hon är extremt känslig för alla hormoner & baskelusker som hoppar i kroppen på henne.

Efter det har jag hunnit röjja i garderober, rensa organisera, ska fixa mer imorgon, hänga färgvis åsånt gulligt!! Gillar mina Dr Martens lookalike me!

Puss!!


 

 


Högkonjunktur i hjärtat, härligt! ♥

Godmorgon alla fina! Hoppas er helg har varit allt som den ska vara! Själv har jag jobbat endel, tränar endel & har till och med hunnit med en utekväll med svägerska & svärmor, mysigt for sure!!
Idag har jag såklart fräschat upp toan med en ny ros, och nu ska jag planera mitt härliga men ack så o-organiserade liv en sväng! Hörs lite senare, ciao.

 


Mmm bopp!!

 

  • Melinda Vrede, Feven, gamla hiphop dängor funkar alltid, tjejhiphopp, yää.
  • Cheaters på 11:an yeah!
  • Festivalsommar
  • Blommor på dass, glöm ej
  • Kypesjön - PW paradis!
  • Familjerätten ( av många anledningar) länge leva rättvisa!




  • Oärlighet, feghet & lathet..
  • P-lisorna som inte verkar ha semester!!
  • Friskit & svettis!!! håller platsen kvar av samma anledningar som sist!!
  • Kass repris tv!!
  • Vigo - Tuggyumi man blir pigg, snygg av? hmm lura någon annan

RSS 2.0