Förstora ögonen.

Ska ut till vischan en sväng för lite frullemys med mamma. Tråkigt att vädret inte är på topp men vi får se framemot helgen istället.

Imorgon blir det bowling och någon öl med papsen. Sen hooked up med mina fina vänner. Innan dess ska jag "förstora ögonen". Wish me luck. Det tar en timme och gör hyffsat ont. Måste ju vara fin till min och Tiffys 45-års fest, watch out!

Bästa cremen för sol: Hawaiian Tropic
Bästa cremen efter sol: Body Lotion by H&M Cocos
(cocos freak svar ja, luktar mums)


Ha en bra dag i diset! One love

Cocos lotion på!

Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln tar aldrig slut! Älskar er ♥

Iväg för att träffa världens bästa TP! För lite kärlek och skvaller. Hon ska äntligen få träffa vår älskling Kia. Sen bad och sol på A:s smultronsställe, ser allt fram emot det, ljuvligt ju!

Första torsdags kvällen på torsdag och det blir Bowling och en öl med min underbara pappa. Sen träffa tjejerna för att skaka rumpan till några bra toner. På lördag ska jag och min kärlek äte på restaurang och gå på bio!Love u! Tack för att du finns!




Min bejbi D!

Fullmåne?

Kan absolut inte sova! Så jag antar att det måste vara nått i stil med full måne. Har iallafall haft världens bästa helgoch världens finaste kväll. Mys med vin, grill och gott sällskap! En sväng på playan, ens väng till lager, hittade massa basics som är super och ha! Imorgon blir det sol/bad (om väder tillåter), gym, sen back to work, som jag förövrigt toksaknat!!

Min älskling ligger och sover sen längre, han ser så mysig och go ut så jag tror jag ger John Blund ett försök till...

Nöjd.

Har haft världens bästa helg med alla mina fina vänner. Midsommar var superlyckat, god mat, roligt folk & massa goda cider.
Kim hade däckat i vanlig ordning innan dom dök upp hos oss. Men fram kom han. Kry var lagom på lyset efter 22 snåret. Johanna & Jenny gjorde nakenchock och blev spraytannade bakom husknuten. Tiffy = sengångarn kom sent som vanligt :) Allt var i sin ordning med andra ord!

Dagen ska jag tillbringa upp vid pickesjön med Kia, Bozz & Tiffy. Kia som är tokig i vattenär jag lite osäker på om jag ens får hem igen, det återstår att se!



Sabinas morbror Simon & jag



Uppvärmning i torsdags!


Silver nojja.

Har blivittokig i silver, du är verkligen superfint. För tillfället får jag ha det i köket.

Lite inhandlat idag ifrån bla Göksäter & Villastans blommor.

Silverfat:24:50 st

Ljuslyktor: 29:00 st

Stenarna hade jag hemmaoch kostar egentligen 10:-/burk på Ullared

Buddah belivin&mina underbara gröna!


Kli i fingret

Borta bra men hemma bäst! Har som vanligt blivit så sjukt bortskämda av min underbara mormor. Mat, dricka, cash, gottis och annat. Känns som alla kilona jag putsat bort här nu några månader är tillbaka på bara en natt!! I vilket fall var det så värt det eftersom jag och Johanna har haft ubermysigt. Farmor älskade johanna sist vi var i stuganoch detgjorde också mormor. Snacka om grännie-dröm!

Har hunnit träna,solar & plantera sen jag kom hem.Köket är så fint nu! Tänk på att om ni har växter som står så måste ni byta till större krukaoch helt ny jord. All näring försvinner nämligen ur jorden efter ca 1 år och då kan varken vatten eller växtnäring rädda den.



Johannas ragg på Ellös:)



Bra inställning, klocka juh!



Ellös bo for sure!

Hej sol!

Idag var det dags att bege sig till Ellös där mormor bor med Johanna, supermysigt såklart! Äntligen få se lite blå himmel utan moln! Har aldrig körtvägen själv men hoppas nog att det ska gå bra ändå :)

Tiffsan är så duktig som går upp 07 bara för att jag ska hinna träna innan jag beger mej mot solen :) all kärlek till dej min fina.

Tack för en lovely helg!

Liseberg i lördags, och mer lyckat kunde det inte bli, jag trotsade mina innersta känslor och åkte till och med balder, sjukt kul! Blir garanterat liseberg snart igen! Tyvärr kunde Daniel inte joina, för att har sjuk hosta och feber, så det blir vårdcentralen för hans del idag!

Tiffy är på väg hit och ska få ner sin tvätthög några decimeter, jobbigt när man bokar tid och sen glömmer/inte hinner. Självklart delar jag med mej av min tid till min fina böna! På lördag är det midsommar som jag längtar!

kärlek till er alla

Corny, tiffans sis, Tiffan, jag & Lajna

Glada!

Regncoaten är ett måste i Flumride & Colerado!


Zero

1. Liseberg - tar fram barnet i dej for sure, galet kul!

2. Alla dessa grillkvällar, mys!

3.  Boots roots shoots!

4. Zebra, gilla gilla gilla


1. Varberg på Midsommar - jag och alla 14? Nejtack.

2. Hängspinnlarv - Äckligare djur får man leta efter! Invaderar vår stads träd, usch!

3. Viktoria & Daniel hysteri - okej det räcker nu?

4. Nelly på Åhaga - snacka om 4:e sortering?


Ett filosofiskt försök värt att misslyckas.

Jag är så djupt tacksam för den familj jag fått. Min mamma, världens snällaste & ödmjukaste, min trygghet. Min pappa, starkare person psykist får man leta efter. Har lärt mej att vara rak och ärlig och aldrig ta någon skit. Älskar er för det, och mina underbara syskon såklart. Har även träffat kärleken i mitt liv, Daniel. Som älskar mej för mej, älskar alla sidor, underbara som patetiska, osäkra som energiska, älskar dej för det. Du är min klippa, min kärlek & min framtid, det känner jag i hjärtat, detta är på riktigt.

Alla fina vänner, ni vet verkligen rakt av vilka ni är. Visst har man stött på en heldel rött-ägg rent ut sagt & har även varit ett själv. Men misstag ger framsteg. Och jag kommer göra allt i min makt för att hålla mina närmaste så lyckliga i den mån jag kan. Kommer alltid finnas för er såsom ni funnits för mej. Och det älskar jag er för. Håll huvudet högt tjejer och även jag.

Efter regn kommer solsken..


Zul.

Tillbringat dagen i Viared med Tiffy och hennes mor och Boss. Supermys. Och jag är som vanligt redan brun, eller mest röd idag dock. Imorgon blir det att fylla kylen med alkohol. Ska nämligen till Liseberg med ett gött jävla gäng på lördey, kommer bli awesome.

Nästa vecka är det Ellös med Johanna som gäller, paradiset <3

kärlek, over and out

Bra chop!

Hittade en massa snygga kläder igår, hel nöjd efter en dag i Gbg & även en snabbis i Borås på Gina.

Idag blir det promenix, bad/sol & sätta igång tiffan på gymmet, wulla!!



Shus, High-shorts, cykelbralla & zerbahtopp-shop.



Loveém

Sova är underskattat for sure.

Vaknade av telefonen imorses. Stan en sväng med mamma. Jobba

Imorgon blir det götet med Lajna, ska bli grymt kul!

& nästa vecka blir det Ellös med JOhannisen, lovely

Wedding.

Har lyckats få vara ledig två dagar i rad, det är lycka. I fredags slutade skolan, och jag fick toppen betyg, tack Linda :) Nu är det bara påbyggnaden kvar,som jag längtar!

I helgen gifte sig Oskar & Evelina. Jag fick som sagt göra brudarrangemangen och dom blev toppenbra. Stannade till 20 för hunden inte skulle vara själv för länge. Men då begav jag mej till Johanna & sen kom Tiffy upp. Efter 4 timmars tjejprat så hade vi glömt av både dansen & krogen, better luck next time.

Carolin och ett av arrangemangen jag gjorde :)


Toppenresultat for sure

Centralen blev en succe! Massa bra feedback. Imorgon har jag gått halva min utbildning vilket känns underbart, överlycklig!

lördag ska vi på bröllop hos Daniels kompis Oskar som ska gifta sig. Jag har lovat att göra bordsdekoration, altardekoration, och lite annat smått ooch gott, ska bli super kul. Liljorna står i köket och håller på att slå ut, perfekt tills på lördag! Tänk på det med liljor att pollen eller stoftet som är i liljan, dom gula, aldrig och då menar jag verkligen aldrig går bort om man börjar vifta bort det ifrån ex kläder. Ta i stället en tejp och försök få bort det på det viset.'



Mitt asymmetriska resultat



Nöjd på centralen i Gbg




Yoga

Yoga är nått helt underbart. Var torsk på det ett tag men nu har det leget på hyllan ett tag, men nu är det dags igen, daniel har fixat yoga pass till tv:n så jag kan numer använda min nya yogamatta som dessutom är rosa. Om jag har tur kanske han också är med på ett pass eller två.

Kisse kisse

Förberedde det sista med brud handtag/smycken inför morgondagen i skolan. Blev mycket fint. Blommorna får vi sätta imorgon eftersom dom garanterat hinner bli dåliga tills på måndag eftermiddag då dom tas bort ifrån centralen.

Har hängt med svärmor idag och kolla på det nya tillskottet, en kattunge så söt så man bara smälter. Hel tokig också. Imorgon bär det av till Ullared med mitt hjärta, lovely.





Mor och dotter

Nationaldagen for sure

Goaste lördagen på länge, blev vin med mina godinar Johanna & Stiffy hos brorsan i stan! Svingött läge och en galen kväll på krogen ehm alla krogar, lyckat!

Igår tillbringade jag dagen i solen med min fästman & Sami i Götaparken, det blev grill och folkisar för deras del eftersom jag skulle jobba!



Kärleksparet



Hötdog

.

1. Mina älskade långklänningar som äntligen hittat ut ur garderoben.

2. Kärlek, finns inget som går upp mot ett hekto kärlek, vare sig det är ifrån pojkvän, vänner eller rentav en granne.

3. Marabou polka - gudomligt god må jag säga.

4. Tre veckor till midsommar = Emma la florist kommer göra det snyggaste kransen på hela västkusten.

5.  Nästa vecka är det dags att stäkka ut våra brudbuketter på centralen i Gbg, be there.


1. Utlänska damer med yber-långa tå naglar, uack!!!

2. Sega resenärer på V-T som betaler resan med sitt VISA-kort, vafan köp biljetten i PB så tar det inte sånn tid!

3. Alla kalorier i majonäs.

4. Alla kängor fjortisarna fortfarande går i fast det är 20plus ute?

5. Alla miljöbovar som slänger sitt skräp kors & tvärs.

 


2 glas & en massa skratt & tårar.

Johanna kikade förbi Göta med sin syster Jenny på några glas vin. Super mysigt att sitta i solen och bara prata om allt mellan himmel och jord. Innan dess hann jag inreda om i lägenheten, så roligt med nya ideer. Fredag idag och egentligen hade jag vart så sugen på kaptenen, men så blir nog inte fallet. Blir nog någon god middag med min man & soffmys, ska upp och jobba imorgon klockan 7 nämligen. Känns dock bra att inte dricka så mycket. Kalorierna faller. Ligger på 59kg nu :)
Bara 5 kilo kvar, wish me luck!

Resultatet av gårdagen
:

Vi ville sätta en lyxig touch på det men ändå jordnära. Med liljor och pioner & trollhassel. Hoppas vi lyckades.

Vad tycker ni?


En ledig dag.

Grupparbetet har deadline idag 10.30, vi är super nöjda med vad vi åstakommit. Ringde även chefen igår & fick ledigt i två dagar, så sweet. Det värsta är att jag inte vart ledig på så länge att jag knappt kommer ihåg hur det är. Vad ska man gra lixom?

Några visions:
Träna (sjävklart)
Träffa Dybban
En snabb shopping
Baka
Röjja sommarkläder i garderob & byråar
Plocka dom sista murklerna
Plantera
Göra om hemma

Här kommer hälften av våra arbeten:
Asymmetrisk begravningsdekoration

Symmetrisk kistdekoration

Ha en bra dag godingar!



RSS 2.0