Rejält.

Sista företags ekonomin för denna gången. Har lärt mej grymt mycket vettiga saker. Imorgon är det dags att göra buketter i reden, fasen vad kul, med massa påsk-mys-känsla. Det gillar vi! Har redan björkris med alla sorters olika färger på fjädrarna, färgade ägg ( som Kia trodde var bollar & lekte med när vi var iväg) & Massa med fashion kycklingar framme. Hoppas på en bra påsk med massa kärlek, tyvärr jobbar mamsen.

Strax iväg till gymmet, har lagat grönsaks-soppa åt min älskling, så nu kan jag träna med gott samvete.



Överodlat gräs, kyckling & söta eggs.


Lina är redig hon. Kärlek


Ha en underbar kväll alla underbara, tyvärr är det ju inget desperate housewifes juh.

Träning

Grymt bra pass idag, sen mys med tacos med mina kära. Ser fram emot imorgon, fast inte för min skull, hihi!! Har vart en sjukt lyckad dag i skolan dessutom, har fått grymt mycket inspiration & ideer, vänta ni bara.


Älskar min mamma.


Fjäderfä

Rosa, svart, grönt, blått, gult & vit, björkriset ska kläs i alla dess färger, underbart! Påsk är ju så mysigt, färgglatt & gott(påskgodis). Lina är på jobbet till tre sen ska vi iväg & palla björkris, träna combat & måla ägg med killarna. Killarna ( CHrisse & Daniel) är dock inte med frivilligt, men jag håller på traditionerna!

Utekvällen igår var väldigt lyckad & otippad. Skulle vart en krit-vit helg men så blev inte fallet.  Ett flak SLOTTS sen var det kört. Micke var här, åh gud vad längesen man såg honom, jättekul verkligen. Efter en musikfylld kväll hos oss så bar det av till Treggan, dundermusik, skönt folk & dans. Kan det bli bättre? Nöjd i allmänhet idag & Lina vet varför.

Nu kommer Daniel & Chrisse med kebab, jag är inte svår,updates later
.



Lina & Chrisse



Jag & min kärlek

Våffeldagen - mysigt

Dags att börja baka gott folk!

Ingredienser

Portioner: 4

125 g smör eller margarin
2 dl mjölk
4 dl vetemjöl
2 ägg
1 msk bakpulver
2 dl iskallt vatten

Anderas Daniels bror är på besök för att sen dra vidare till sin nya flamma i Gällivare. Inte ofta man träffar på han längre, så kul när han väl är här :)

Våffeltajming nue, kramis


Utställning - wedding



Åh fick reda på idag att min blivande brudbukett ska visas upp under en helg i maj på centralstationen! Det ska vara bröllopsutsällning på ett podie, MITT I CNTRALEN I GÖTEBORG!!!
Fan vad kul!


Sommar torsdagarna i Borås spikade!

Fan va fint:

Ibland lyckas borås riktigt riktigt bra!

 

1 juli: Erik Grönwall

8 juli: The Playtones

15 juli: Mange Schmidt

22 juli: Nanne Grönwall och Timoteij

29 juli: Heat

5 aug: Salem Al Fakir

12 aug: Sven Ingvars

Asymmetri ala begravningsdekorationer ifrån idag:

 

Gud vad kul det är! galet!


DH for sure

Vart och brännt ett X antal kalorier på combat passet idag, det känns redigt. På friskis gör dom tydligen sina egna passa det är ju också awesome, grymt jobbat idag Roger! Det är så kiligt att behöva lämna världens godaste hund på morgonen innan skolan. Hon är för söt, står och spanar i köksfönstret när vi går hemifrån. Åh gnyr lite. Underbart att komma hem också, finns ingen i hela världen som kan bli så glad av att lilla jag kommer hem som hon.

Glöm inte desperate housewifes ikväll mina vänner!/kärlek



Combata

Världens skönaste promenix är precis avklarad. Kia den busen drar som en häst åh hoppas på folk för att hon är glad annars går det underbart bra! Gick en sväng förbi farmor & farfar åh myste en sväng. Företags ekonomi hade vi fr första dagen idag, fyfan, ajg går väl inte på challmers eller? Jävla matte!

Imorgon blir det att bränna ännu mer kalorier på gymmet. Body combat står på schemat, älskar body combat, grymmaste passet ever.

South Park” driver med golfstjärnans otrohet Elin: Skulle aldrig ha gift mig med dig! Tiger: Du överreagerar, din dumma svenska kossa haha, love southisarna


Guld feber

Stor handlat en sväng med Lina & Nicklas. Hundmat, korv bullar & mintchoklad glass. Unna sig är fina grejer. NU sitter jag med Chrisse och Daniel åh kollar guld feber, erik & mackan, helt stört roliga, awesome program att kolla på en sånhär avdankad söndag som denna.

Imorgon är det dags för skolan igen, som jag har längtat! Veckan består av träning, plugg, VIP-kväll, kärlek & vår älskade kund Kia såklart.



Choklasmint-glass & kulkorvar, är dom inte för söta?










Humor för idioter.

 

Städ sen gym, mumma!


Återställare - en vettig sådan.

Klassfest igår ifrån gymnasiet, osch vad lyckat det blev, märks hur alla mognat, speciellt jag som innan var en så galet obehaglig fjortis som störde mej på allt & alla. Så är jag inte numer, ser saker med hjärtat istället för att döma. Alla är på olika vis på grund av olika erfarenheter i livet. Erfarenheter som dom oftast inte valt själva. Lina kom upp efter jobbet vilket gjorde mej väldans lycklig. Sen utgång mor franks, sjyst klubbilubb. Ikväll bär det av till gymmet, har precis gjort min omtalade grönsakssoppa med knäckis & ett glas färskpressad apelsin juice, tack mamma för den älskade juice pressen.

Innan dess blir det att städaen sväng, mamma ska komma en sväng åh då vågar jag inte ha stökigt!

Kärlek!





Så här fint var mitt påsk arrangemang jag fick ifrån Brännmarks

Så här snygg var jag igår.

Sista dagen på praktiken kändes tung, tråkigt att lämna alla godingar däruppe på berget. Fick en jättefin påsk inspirerad plantering, tack tack :) Var på stokkage med min andra kärlek Lina & hittade en as fin spets jacket, like like! High shoulders & perfekt passform. Var på rättegång åh vittnade för Lina när hennes plårre blev stulen. En riktigt charmör som var åtalad men oss biter han inte på. Sorry.

Dagen består av att bjuda in påsken på besök, har ju egentligen inte så mycket påsk grejer men lite kan man väl pyssla till! Bokade precis en dejt med undersköna Tiff med, det är lycka! Ha en jättebra dag allasammans!


Diss - Miss!

Lina hade kommenterat min bild ifrån igår, åh självklart är en av dom till henne, fast det visste hon nog redan :) Ska göra klart dom i eftermiddag så får alla som ska ha varsin :) Åh självklart Sarah ska vi göra ett inlägg om Daniels alla tatoos, men det blir ett hel helgs-projekt haha, för han har to many!

1. Blommigt! = Vår/sommar, ingen är lyckligare än jag. Har redan tjuvstartat

2. Cerise = Vårigare/somrigare färg får man leta efter. Är helt tokig i min nya mocka-cerise-jacka

3. Kamouflage = Hetare än någonsin, har sugit på karamellen och kommit fram ill att, jo det är rätt sjyst.

4. Blommor = Finns ingen bättre tid på året än nu att börja plantera & få liv i lyan ni har, mixa dona, låt fantasin flöda, finns mängder med saker att hitta på!

 

1. Vinterjackan = Hatar min mer än alla mördare i hela världen just nu.

2. Randigt = Visst var det sjyst när dom första 4 hade det, men common? När alla fjortisar i stan har det plus din gammelfarmor har det, är det inte dags att ge upp det försöket till fashion?

3. REA = Ifrån i julas, hänger ute för att folk ska handla, men vadå? Om inget lyckats raffa åt sig det sen julrean är det inte dags att lagra? Eller om man är generös SKÄNKA.

4. Ballar av stål = Fan vad jag och Daniel diggade djävulen, men när man sen får veta att allt hans är uppgjort så är det lika nerspolat i toan som toapappret jag snöt mej med imorses.





Tung-tattuu

Emma! Vill du se nått skumt? Eh ja vadå?
Åh Danjel skickar ut tungan haha, en ny tatuerad tunga i form av en pil inåt, tolka det hur ni vill men min karl är gla i mat =)

Har varit ännu en underbar dag på praktiken, näst sista, börjar kännas lite tungt. Fick vara med och kolla på när man gör kist-dekoration på plats med Åse, en upplevelse for sure. Mycket roliga jobb åh kunder idag, vill bara vara kvar! Började dagen på gymmet med att förbränna kalorier, ahh! Duktig tjej. Snart helg, som jag längtar!! Lajna!

Lite påsk fint jag ska ge bort, någon som vill ha?



Pärlhyacint i glasvas :)

Förbränning - javisst

Har köpt massa oåskmys att ge bort, blommarrangemang med hjärtan och glas, tokigt kreativ man blivit nu! Gud vad kul, det är mina älsklingar värda!!!

Träning imorgon, känns tokig skönt! Men nu efterlyst med min underbara fästman,!!

STOKKAGE

Kommer förhoppningsvis bli grymt. Gött att det öppnar lite nytt i Borås! Stokkage kommer ligga ovanför gamla Vero-moda, only & jack and jones! Och öppnar på fredagen den 19: alltså nu på fredag klockan 12! Be there!



Dressing ruum I guess



hej beach 2010 hejdå vinterpäls

Gymmat gött idag med Lajna, duktig man är. Blir gymmet imorgon också, Är galet taggad!!

Odlar gräs.

Är så glad att jag valde rätt väg och tog tag i mitt liv & bröjade plugga. Finns så många som bara står & stampar & garanterat inte kommer komma någonstans i sitt liv, med all säkerthet. Har så mycket på gång nu, vet inte alls vart man ska börja. Men sjukt bra kommer det bli, jag kommer segra!

Var på IKEA med mamsingen idag, hittade ett kryddställ & krukor till köket, det blev grymt fint! Har ni sett dom för mej nya ägg paketen förrsten? Så sjukt söta med 4 pack!



Praktiskt & snyggt!

.

Gräsodling till påsk, ska dekorera med fjädrar & eggs



Söta äggpaket

Fråga: Någon annan som förbereder i påsk-syfte?

Chokladfrossa

Åh kan inte beskriva hur underbart god Marabous choklad är. Caramelized almonds sea salt. Smaka den, eller dö ovetande! Hade myskväll igår med mannen i mitt liv & en form tacospaj=kärleks-tacus. Var skeptiskt till den först men Daniel överbevisade mej ( som vanligt ).

I Göteborg tillbringade jag min dag idag med den underbaraste klasskamraten man kan ha, Karin, big love for u gurl! Blev en snabbis runt stan med massa kramar sen hemmåt igen. Hämta bilen åh köra mamma & familjen till mammas svägerska! Sen vidare för lite prat & mys hos Daniels fastrar. Imorgon blir det IKEA med mamma, Susanne & kanske Kicki! Åh kvällen tillbringas uppe på Byttorp med Daniels mor & co!

Har börjar dricka kaffe, typ igår? Vuxen poäng säger mamma. Är det bra eller dåligt undrar jag? FOREVER YOUNG. Fast måste dock tillägga att kaffet består av en milleliter kaffe, 2 deciliter mjölk & 3 deciliter socker, men det är ju en början eller hur?



Kärleks tacus



En puss av Hekkis, som förövrigt jukkade sönder mitt ben för att jag har en tik hemma.



Världens underbaraste Kicki & min nya kärlek Alvin



Någon annan som är ny i branchen för kaffe?
(som kan stötta mej i den undre världen)

En mysig snabbis

Jag och Lina har båda fullt upp till max. Det gör det desto svårare att träffas. Men vi hittar våra små fickor som är lika mysiga dom. Idag var vi en snabbis efter praktiken på knalle en sväng. Hittade äntligen en ny fönster-lampa till köket i svart. Har tatt bort allt det röda nu, väntar bara på att min älskade cerisa brödbox ska komma in i butiken igen. Köpte även två sommar klänningar i blommigt, som jag absolut inte kunde motstå!! Hittade även världens smidigaste ask för örhängen, äntligen :)

Imorgon är det helg, lika skönt varje vecka, visst är det behagligt? Blir en lugn helg, med massa kärlek, god mat, IKEA & vänner/familj! Ska en sväng till Götet för att hälsa på min saknade classmate Karin!



149:-, inte illa..



Smycke förvaring, awesome!



Flower = Power

Vill ha bra inrednings tips nu när jag håller på att stöka, någon?

Kia

Jobbigt att lämna världens finaste tjej hemma!


Tjugan blir mynt

Vart ute på bud idag. Förvånade, sura & självklart glada miner. Konstigt att folk inte blir lyckligare än så av att få ett blombud av någon närstående. Älskar verkligen allt som har med blommor att göra. Passar mej som handen i handsken. Imorgon blir det body combat på studio, sjyst!

Tjugolappen kommer med stört sannolikhet bytas ut till mynt. Förslag som "Viktoria & Daniel", "ABBA", "Mikael Persbrant" & "Anja Pärsson" står som förslag som ansikte på vårt kommande mynt. Själv tycker jag dom borde dra till med någon mer outstanding som Lars Vilks, Dolph Lundgren eller Martin Timell.

Lite dekorationer jag gjort..






Fråga: Vem tycker ni ska vara på det nya 20 myntet?






Bröllops-flopp

Varför ska svenska folket betala Viktoria & Daniels weeding, när alla andra får punga ut/ ta lån för sina bröllop? FUCK IT! Tycker på riktigt det är riktigt lamt. Det är ju inte så att dom inte har pengar till det heller, utan är födda med sked i käften, med hjälp av svenska folket. Visst är det tradition osv att ha kunga-familj & hela den visan. Men vad bidrar dom egentligen med? Kungen är ute och skjuter älg i skogen & Silvia sitter hemma och bryter på tyska. Vart är samhället på väg? Varför inte iställer lägga pengar på hemlösa som varken har råd med magt eller tak över huvudet? Är inte det att göra mer nytta?

Blev
kalöpps & potatis till middag idag, grymt gott. Min älskling är så duktig på mat! Han tar verkligen an sig kock arbetet efter det en rejäl promenix med Sami & hans hund Hugo. Han andra hund Sigge har tagit bort kulorna idag & imorgon är det Hugos tur. Dom bråkar & håller revis så det funkar inte längre!



Fråga: Vad tycker ni om, Daniels & Viktorias bröllop?

New home

Ah vad mysig lägenheten börjar bli, riktigt riktigt fint & hemtrevligt till max! Slängde ut lite döingar idag & bytte ut dom mot nya fräscha. Soffan kan inte bli bättre heller, mycket finare live än på bild också.
Imorgon kommer PRO me buss ifrån västtrafiken för att handla hos oss, ska bli skitkul, pensionärer är alltid så glada:)

Såg precis på outsiders där en kille som vart med i branden i Göteborg. Han var bland dom lyckligaste människorna jag sett. Trotts ett öga, missbildad hy, ärr i huvudet, en aputerad arm, varför är man så missnöjd med sig själv egentligen? Man borde definitivt ta vara på det fina man fått & göra det bästa av situationen. Istället för att klanka ner på sig själv för att man "har en dålig hår-dag", "jag ser så mullig ut i detta" eller "att man inte har några kläder". Var nöjd med det du har, det ska jag försöka vara i framtiden, ta vara på vänner och familj med framför allt dej själv!


Nu blir det att somna i Daniels knä i vår nya soffa, underbart mysigt!

BORÅS = Ska få en stadsfestival!

Underbart att läsa nyheterna på bt nu. Vi har för kanske 8 år sen haft fest i Borås, som var svin kul. Men pga av mycket fylla så lades det ner. Men nu i augusti, 27-28 för att vara specifik så drar dom igång med en ny stadsfestival. Kan det bli bättre? Redan nu är namn som Amanda Jenssen, Mustasch, Fibes oh Fibes!, Jenny Wilson och Timo Räisänen klara för att spela. Inga jag är alltför stort fan av med alltid kul med något nytt.

Har äntligen blivit ordning i kaoset efter igår, soffan blev jättebra! Så superstor & go. Mamma hade diskat & vikt alla kläder så fint, vad skulle jag göra utan henne? Och pappa som hyrde släp & hjälpte till och bära + att köra oss, åh vad jag älskar min familj!



=



Mamma

Är världens bästa! Älskar dej mest av allt!

Divan souff - right up!

Blev lite impulsiv & fynda precis en ny divan-soffa. Underbart fin. Ska bli kul med lite nytt, har massa ideer för köket som ska gå i cerise-svart istället för japan-stuket, rött, guld & svart. Förändring förnöjer. mamma är på sin väg hit och ska hjälpa mej på traven.

Var
utgång med Lina igår. Efter en jättemysig dag i solen med twins & Linis!

Iväg och hämta soffa, tjipp på er!


Cold

-18,7 vad i helvete?!

Sun is shinning

Lycka! Inte ofta vi Boråsare får smaka på sol. Mn igår & idag, och förhoppningsvis mer dagar framöver! 1:a Maj öppnar campingens portar, det är bara två månader kvar till ännu en tokig sommar, tiden bara rinner iväg!

Hoppas ni alla får en underbar dag, det ska jag se till att få, på med ett leende och du får leenden tillbaka! Kör hårt! Nu blir det dags för lite havregrynsgröt, med farmors hemmagjorda äppelmos & kall mjölk, underbar start på dagen.


Kärlek

Arrangemang & hand-bukett! Har vart en riktigt bra dag idag. Jättekul verkligen.

Ååååh jag håller på att smälla av av all kärlek jag har i mig. Jag älskar min Daniel så mycket att det gör ont, men visst är det härligt att vara kär? Finns absolut ingen bättre känsla. Dagen är fulländad när man får somna i sin kärleks armar & att man får hura hur vacker man är och hur mycket han älskar mej. Inte många som tror agtt Daniel faktikst är så romantisk som han är, just för att han har ettså kallat hårt yttre, med tattos & dreads åså vidare, men vadå, han är en nallebjörn =) Love you.


Praktikant typ Jerry?

Började praktiken idag & visst var det kul. Snitta blommor, göra buketter & träffa kunder, woosh! Allt får en helt annan rythm på något sätt, men kul är det allt.

Pratade igår med Daniels faster Kicki om skumma nojjor man får när man är gravid. Haha! Hon är för go alltså, hon har lyckats bli sugen på ägg-skal & frodat äggskal ur ett ägg paket som bestod av 20 stycken, inte dåligt tycker jag.

=

Picasyndromet

Ett onaturligt behov att äta lera eller andra ovanliga ämnen kallas för picasyndromet. Namnet kommer från det latinska ordet för skata, med betydelsen att man vill snappa åt sig något. Syndromet kan bero på brist på något näringsämne som till exempel zink, järn eller kalk.

Sug efter speciella maträtter, fett, frukt eller godis är ändå vanligt bland gravida även idag. Många kvinnor beskriver att de under graviditeten plötsligt blir sugna på något som de i vanliga fall aldrig äter och kanske inte ens tycker om.



Fråga: Vet ni någon som var  sugen på något konstigt eller rentav orginellt under sin graviditet?

RSS 2.0