Hurtbulle.

Vaknade halv 7 imorses och begav mej av till gymmet med min blondie, kändes hurtigt och bra! Nöjd med min insats nu. Vill ju inte påstå att jag var jättesugen på träning när klockan ringde imorses men upp kom jag.
I eftermiddag blir det jobb i vanligt ordning, känns som jag inte gör annat än jobbar/pluggar! Träningen kommer i kläm vilket känns tråkigt, för nu är jag verkligen inspirerad och ser resultat, men bra med lite vilodagar med... Försöker intala mej det iallafall.

Saknar mina vänner!!!!

En tidig morgon, frivilligt?

Färdig jobbad strax, känns bra! Somnade på bussen till praktiken imorses, pinsamt, med tanke på att jag har en förmåga att dregla när jag sover, undrar nu hur många som sett det sovande mongot på bussen imorses? Inte hunnit träna idag, var direkt på jobb efter praktiken, ändå fick jag gå tidigare. Men imorgon bitti har jag och Tiffy bokat dejt. 07.00 på friskis, börjar ju inte praktiken innan 09.00 så det är wonderful.

Governören kommer till Borås i helgen missa inte!!
'



Fäbojäntan tutar i sin lur och hon lockar varje karl..


Tvillingar? Nej trillingar!

Superlyckad lördagkväll/söndag förmiddag i Halmstad! Brra folk, fina vänner och bra musik!
Har hunnit med Ullared med tjejerna idag med, inte dåligt! Nu där emot är det sömntajm, känns att man inte är 20 längrre, haha! Till och med Viktor min lillebror som är 6 är fortfarande uppe, ge mej lite av din energi älskling..

En fråga jag och Johanna ofta får är om vi är syskon/tvillingar, en go kommentar idag blev nej TRILLINGAR och Linda kommer bakom oss med ett brett leende, och en snopen 3anställd fattar nada! Och svar på frågan fick han ju, kort och gott!

Missbrukar:
September - Mikrofonkåt
Buddah tavlor (köpte såklart en ny babe idag) superfin dock.
Mystosser - söta sådana
Leopard leopard leopard!

Jag & Linda kör lite moves!

Mina mysiga tossingar

Hej Halmstad!

Små bakis efter julbordet/konserten & Johanna igår. Men klockan 15 kommer Linda och hämtar oss.  Ska ner och våldgästa Linda2 i Halmstad, kommer bli supermysigt & kul, är galet taggad. Innan dess måste jag dock bege mej till Knallis för lite outfit shopping, ska ta Halmstad med häpnad(om jag hittar något fint). Är lite på en leopardklääning jag såg på en arbetskamrat igår, hoppas hoppas den finns kvar :)

Ingen träning igår, ingen träning idag, men imorgon är vi back on track igen. Men känns ganska bra, behöver ju vila också plus att min träningvärk ifrån torsdagens träningspass är fortfarande sjuk!!


Fina Christina & jag :)

Ha en trevlig lördag kväll alla godingar för det kommer vi ha :)


Så många måsten är dom verkligen dina? Många tar andras och gör dom till sina..

Sjukt trött, sitter med Yohanna & tacos & snikksnackar, en dag närmare helg och en dag närmare HALMSTAD. Superkul for sure.!Träning lördagmorgon&söndag kväll!

Nu ska vi dyka i sängen, kärlek

En mistel för en tissel.


Gymmet i mina underbara haremsbrallor, rosa dessutom, favvo.

Bra fakta:
Styrketräning med vikter skapar förutsättningar för att din kropp ska kunna bygga större och starkare muskler. Det finns olika varianter av styrketräning vilka innefattar allt från övningar som isolerar en viss muskel till styrkelyft där större delen av kroppens muskler arbetar tillsammans. Här är några exempel på vad du kan träna med hjälp av styrketräning:
- explosiv styrka
- maximal styrka
- mjölksyratröskel
- vighet
- spänst

På ett modernt gym finns fria vikter, maskiner och kablar som alla kan användas för att skapa ett motstånd som muskeln kan jobba emot. Alla redskap har sina för- och nackdelar och bör därför användas vid olika tillfällen för att ge bästa möjliga resultat.


Låt oss alla denna jul stoppa en mistel i bakfickan så att alla som har problem med oss kan kyssa oss där bak!
(klockrent bra)

Feedback

Tack underbara Lotta och Frida :) Härligt att få lite positiv respons. Jag Lotta bilden är tagen härom veckan, vilket känns grymt. Jag försöker nå mina mål åh sikta mot toppen så långt jag kan nå! Roligt Frida att Så mycket bättre var uppskattat, det är en grym serie!

Var på gymmet här om dagen och vill ha lite resultat på papper. Jag kan säga att jag personligen hatar vågar av tidigare erfarenheter. Ett stress moment. Och fine jag kan köpa att dom inte har våg i omklädningsrummet för det kan vara stötande? Men det borde väl ändå finnas till dom som vill se sitt resultat?  Man kan ju aldrig utvecklas om man aldrig ser någon skillnad? Tänk om man tror man går ner men äter fel under hela tiden och aldrig ser det verkligen resultatet? Så nu får jag ta mej till Aktiv för både våg och fettmätare for once!


Vilken mysig drömvåg, så klart rosa i mitt fall :)

Ha en ljuvlig dag mina vänner!


Siktar mot toppen så långt jag kan nå.

Blommor i fokus, tävla i framtiden, känns grymt med så mycket feedback som jag får ifrån alla fina. Sikta mot toppen och inget annat. Känns grymt att jag valt denna väg, Passar mej som handen i hansken. Längesen jag var så hög på livet & tillfreds. Men det är jag värd, för jag har kämpat och alltid hållt huvudet högt! Kan i ärlighetens namn säga att jag är glad att jag inte är en av dom som står och stampar med ströjobb och aldrig kommer någon vart, aldrig tar tag i det dom drömmer om & ta ett jobb "bara för att". Utbildning är det bästa mina vänner, tro på er själva och kör bara, magkänslan ljuger sällan! (Fast jag måste erkänna att utbildningen är inte bara på rosor, dåligt med cash men det är det värt)


Bäst just nu :

Lite resultat ifrån skolan:




En lugn kväll med bosniska toner.

Jobbat till 22.00. Skulle egentligen åkt och sovit hos Daniel men blev så sent så körde Tiffan till stan och åkte upp till Johanna som nyktert sällskap. Så här sitter vi, nyktra, bittra och lyssnar på bosniska toner. Nej bittra det var väl och ta i, men rastlösa kanske var ett bättre ordval. Kommer dock kännas bra att komma upp till gymmet imorgon, skönt att ha bil också.

Kalorier idag? På tok fö lite, har inte haft nått mat-gotte sug alls. Två the-kakor med ost, 6 bitar choklas & lite kyckling och ris, skärpning, på ris bygger man inga muskler! Får bli bättre imorgon.

Älskar mina rosa darling för övrigt..



Här är jag idag, min kam är grymme juh. Åh jag med såklart.



Jag och min babe.

Trevlig lördag alla glada, och spela lite bosniskt för omväxlings-skull..

Så mycket bättre.

En fräsch helg. Har tanken eller känslan rättare sagt slagit er att när ni dricker/festar på helgen eller festar i överhuvudtaget att ni känner er smutsiga? Jag och Linda pratade om detta igår, och hela bakis grejen med att vakna med söndersprayat hår, oftast gammalt smink och trött. När man istället ha några nyktra helger så blir hela grejen mer acceptabel. Att ha något att verkligen se fram emot istället för att bara ta sig några glas och se vad som dyker upp. Vaknade imorses på topphumör och begav mej till gymmet och tillbringade 2 goda timmar där, så sjukt värt!
Samma sak imorgon. Har tillbringat dagen hos Daniel som har hjälpt mej med mina rosa-älskling, han är grym på datorer:)

Nu var det strax dags för avgång på jobbet, ska köra hem mamma ikväll sen slappa, filma & lite kändy-ätning, kan inte bli bättre!

Tack för idag, ta hand om er alla goda, kram



Hej kines emma?



Mina hjärtan, mamma och Johannis



Me

En rosa älskling..

Har införskaffat mej en ny babe i min tillvaro, en cerice pc, sååå fin :)

Jobb hela helgen, men känns bra med ännu en nykter helg med massa träning och supergod och nyttigt food, men såklart lite sötgodis me, det går inte att ungå trots seriös träning, man är väl inte mer än människa heller?
Imorgon kör vi igång mellan 10-11 med gym 2 timmar, sen ett välförtjänat bastu-pass ;) Kaloriet tomorow? Vi siktar på 1000!

Kram på er!

Att jobba svart, varför inte rosa?

Hej åh hå alla blå. Har saknat att skriva mej här, men nu är det som sagt dags igen.. En tid har gått och nu står jag på benen igen, stabilare och tryggare än någonsin faktikst.
En lång men rolig väg väntas. Är ju klar och fulländad florist den 14:e Januari, vilket känns grymt och välförtjänat. Jag har kämpat och jag har äntligen fått sjukt go creed för det. Innan dess ska jag hinna bege mej till London för lite blomstermässa & inspiration, kommer bli superkul, säkerligen en hel det go shopping också.

Moralsnack om att inte jobba svart idag på Skatteverket, men var går egentligen gränsen till att det blir svart? Min åsikt är att om en kompis hjälper mej att klippa håret.. och att jag sen gör en bukett till henne så har vi gjort "tjänster och gentjänster"..eller? Det är ju så kompisar gör. Eller om pappa hjälper mej att måla om mitt rum och att om jag sen bjuder han på middag då? Enligt tanterna på Skatteverket så är det att arbete svart, genom att byta tjänster? Hur går det ihop? Jag kunde som vanligt inte hålla mun och vräkte ur mej vad jag gjorde på fritiden, inte jätte-uppskattat, men jag är honest as I can be :)

Var tycker ni gränsen går? När är det tjänster och när är det "svartjobb"?



Smörbarbro is in tha house again!

Dags att börja blogging for sure igen, har saknar mina alla läsare,

Coming up:
Träning
Floristtik & tävling
Utställning på Jul på Liseberg
& massa annat kul, all kärlek till er.. kramis

RSS 2.0