Kass jag är.

Har ett snabbrullande liv så bloggis kommer i kläm, jag som älskar att dela med mej av min vardag. Kypesjön vid denna årstid har blivit lite av en "rensa tänkarna på spåret ställe" för mej. Ja ni vet, vad man vill i livet, hur man kan bli en bättre människa, vilka som betyder något, och alla skumma men ändå vardagliga tankar som snurrar i skallen. Jag har på senare tid varit en person som försökt behaga andras "måsten" före mina, inte kunnat säga nej i vissa situationer, vill vara alla till lags. Sure man kan vara snäll & till lags men man får aldrig glömma bort sig själv, vad man står för och vem som är värd att offra sin tid för. Jag har haft rötägg i min närhet på många plan, jag har säkert vart ett rötägg också för den delen.

Vad jag vill komma till är iallafall att jag är en lyckligt lottad människa, fina pojkvän ( snygg med), världens bästa familj som ger mej kärlek i alla lägen, fina vänner som delar min moral, kärlek & mina tankar, creed till er mina fina!

Nu natti natti, upp till blommorna imorgon.!
Jag leeeeeeeeeeeeeeer mej igenom livet!En grill kåta ger leende läppar

Varken hunnit eller vart sugen på något bloggande det sista, dagarna rullar på ändå, roligt att ni är kvar iallafall, trots dåligt med kommentarer. Igår var jag med Danne och killarna, Cassie & Saga samt, svärmor & co i Målsryd hos Gittan & Knatte. Supermysigt hus med en bäck som rann igenom trädgården som var förgylld med pion-partier, rosenbuskar & massa annat fint. Vi körde 5 kamp & fick dra lott om lagen, jag kom slump vis med Danne, ödet=romantiskt. Danne var inte lika glad med tanke på min dåliga förlorare sida.
Dom hade en super mysig grillkåta med eldstad & allt, en super kväll helt enkelt.

 

Gevär, jag missade alla to bad

 

 

 


Misserabelt kolli.

Hade frossa när jag gick och la mej igår kväll, tog vår sista Ipren åh försökte sova, Daniel klädde duntäcket för jag frös så. Vaknar 11 idag med halsont och feber/frossa. Ingen Ipren & mjölken är slut. Hatar att vara sjuk. Men mamma kommer snart som en raket åh har köpt med sig både glass, Ipren & mjök, vad skulle man göra utan sin mamma? Har inte en aning kan jag säga, älskar dej!!

Hatar att vara sjuk, tråkigt & jag blir rastlös!! Har slängt på mej Dannes tshirt & bröna hänger i skyn, men så får det varra idag, det är mysigt!Konserver & luktande pelargoner

Älskar små bord, dom är så dekorativa & praktiska, super söta, har målat om ett till idag, köpt lukt-pelagor som också funkar som hälsoört. Planterat i gamla konserver, dekorativt och superfint!!


Övning ger färdighet, träning också.

 

Inga rutor än, bättre inga än en ;)

 


resten av ditt liv

Awesome:
 • Timbuktu - Resten av ditt liv, vilken dänga, tanka den, sjukt bra!
 • Cheaters & TV11, drama
 • Willys löscändy, bättre än många ( sötis påsar med)
 • Porslin i fattigmans silver, så nice
 • Elfsborgmatchen - Superdrag & awesome ole ole
 • Kärlek

Badsome:
 • Vädret, vart tog solen vägen?
 • Friskis!!! ( ni vet varför)
 • Fiskar som flyter med strömmen..

Underbart

En underbart skön helg med kärlek, blommor & vin. idag har vi vart på matchen, superkul! Nu hamburgare.

Varje dag älskar jag dej lite mer min klippa!Rosa eller blå

Lösgodis är så sjukt underskattat, idag har jag min ätar dag, så sitter här med lite chips, 1 glas Oboy & löscändy!! Livskvalite, vilodag idag med! Imorgon blir det jobb bland blommorna, kul!!

Willys hade konstigt nog galet mycket skumma, goda, roliga bitar i lösen. Och också super söta påsar, en halvan rosa = Emma, andra halvan blå = Danne!

Blir hädanefter bara lösguuudis ifrån willys, enbart för påsarna


Rosa eller blå

Lösgodis är så sjukt underskattat, idag har jag min ätar dag, så sitter här med lite chips, 1 glas Oboy & löscändy!! Livskvalite, vilodag idag med! Imorgon blir det jobb bland blommorna, kul!!

Willys hade konstigt nog galet mycket skumma, goda, roliga bitar i lösen. Och också super söta påsar, en halvan rosa = Emma, andra halvan blå = Danne!

Blir hädanefter bara lösguuudis ifrån willys, enbart för påsarna


Zebrakostym på och man är redig för ett tvätt race!!

Omedvetet blev det denna förklädnad idag så jag känner mej som på savannen. Tvättar idag & ska hinna med att städa varje vrå innan min älskade farmor kommer hit & äter frukost med mej, mysigt!! Har pysslar om mej idag med hårinpackning & nagelmåleri, livsmys!


 


Dagens sanning.

Vill komma in med lite av mina tankar i detta inlägg. Som min andra hälft har lärt mej. Nåja nästan iallafall, jag har sett det själv också. Dåså here we go:

Jag är en hopplös eller nej HOPPLÖS romantiker, som min mor antar jag. Drömmer om sagobröllop, älskar att kyssas, frukost på sängen gör min dag, "Jag älskar dej!" måste sägas minst 3 ggr/dag just för att om något skulle hända den man älskar så vet man både att personen älskar en & att man inte skiljs som ovänner. Självklart ska man säga det för att man menar det & inte säga det "bara för att" genom att missbruka det, det ska komma ifrån hjärtat helt enkelt. Nåväl nog om mitt dö snack. Daniel som detta inlägg då handlar om är helt motsatsen till detta beteende, han är knappt romantiskt ett dugg, inget smörande & ingen romantik. Men han gör det på sitt vis, jagar mej, småbråkar på skoj & väntar med att somna till jag kommer hem, detta är hans lagom skumma sätt att visa det på
. Men det är han, han som person. Han behöver inte spela Allan & smöra bara för att utan han är sig själv hela vägen.

Iallafall, det vi disskuterat vid ett flertal tillfällen är just att dom "smöriga & romantiska killarna även kallade smörbennys hos mej" är ju just dom som är otrogna & flirtiga bakom ryggen. Smörar för att dölja sitt beetende. Dom som har något att dölja... Vilket stämmer till 100%, har haft flera kompisar som har vart med om just detta, och mer lär det bli, men mina vänner, dont be blue and naive!

(Självklart gäller ju detta säkert inte alla men några förvisso)

A dog is not considered a god dog because he is a good barker
A man is not considered a good man because he is a good talker..!

(tänkvärt ifrån min sida)

Hortensiaharmoni tar död på resterna.

Har promenixat, plockat färska blommor & röjjt här hemma, lite kaos efter mitt infall av måleri & möblemang igår, men det ger sig, omväxling förnöjer. Har klippt ner en hortensia kvist som hade fått lite bruna blommor & plockade bort dem & placerade den på toan, blev super fint, (kommer förhoppningsvis rädda mej alla gånger danne skiter illa), tjejer bajsar ju inte så lättast att skylla på honom. Plus att vid det här laget måste ni väl ha lärt er att färska blommor på toan är det hemtrevligaste man kan ha?

Imorgon är det Göteborg & sen avskedsträning för min bästa, måste köra monsterpass imorgon, all träning blir så mycket mer effektiv med Steph, vi kompletterar varann bra tror jag.

Här kommer lite rhodedendron ideer med hjälp av glasfat & vatten, valde att ta olika färger för att få mer liv i det hela! Livfullt, färgglatt & alldeles gratis!

Hortensia förgyller


Trollhassel - Min favvo
Dutti

Vilken förnying inte klart än men på god väg, så fint här, älskar vår lägenhet :)

Idag har jag hunnit, diska, måla om två stora byråer, & laga två matpajjer, sen ska jag träna ben(Tiffy?)

Här kommer en början på det vackra..

Skinnpajj!!!! Opps skinKpaj.. ;)
Falleri fallera, måleri målera!!!

Hej på er godingar!! Nu är det måleri kaos ännu en gång, Tröttnade på det träiga här hemma och valde att trolla bort det och måla vitt, så fint, blir nog lite om organisation också!
Bilder kommer sen också, skulle lagt upp en video här men är inte så tekniskt så blev denna underbara istället.
'


Välmående

Hudkräm, solskyddsfaktor, sen var det dags för en promenix i Annelund, 5 km blev det i värmen, men sjukt skönt. Försöker ta varenda lucka jag får för en promenad som är lika med välmående. Blev lite Enigma på sista nervarvningsrundan, vilken behaglig grupp, rekomenderas for sure!

Har hunnit med att laga räk-röra till Danne, lite godare att äta kallt nu i värmen, för mej blir det istället en proteinshake & lite omega3. Hoppas alla får en underbar Nationaldag, länge leve Sverige!!

Du gamla, du fria

Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Jag städs vill dig tjäna mitt älskade land,
din trohet till döden vill jag svära.
Din rätt, skall jag värna, med håg och med hand,
din fana, högt den bragderika bära.
din fana, högt den bragderika bära.

Med Gud skall jag kämpa, för hem och för härd,
för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter Dig ej, mot allt i en värld
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.

I Skåne och laddat batterierna.

Nu är jag och Danne precis hemkomna, belåtna, trötta & bruna, ehm röda? Har vart hos Dannes morbror i Skåne hos hans underbara familj, inbjudande, kärleksfulla & goda är dom. Vi har hunnit med att bada & besöka Falsterbostrand, Skreastrand & Rasta ala Hallandsåsen. Sjukt skönt att ladda om batterierna för en ny vecka, hoppas på lite postiva besked också såklart!

Planerade att ta en promenad, men det blir nog bara smörja med after sun sen slappa på soffan med min kärlek...
Tack Skåne & familjen Ekström mm för en underbar helg, all kärlek till er!

Tröttis

Falsterbo med dess vita sand..

Emmas.

Kompost:
 • Kungens-kaos: Helt ointressant, låt stackarn titta på importerade polacker om han vill, snälla?
 • Friskis & Svettis som för det första har stängt dagar som dessa, vid folks ledighet & för deras "resonemang kring tränade kroppar"... Alla med tjocktröjor har på sig dom pga av Anabola Steroider, och täcker acne på rygg och bröst med hjälp av tröjan? (Knack knack, någon hemma, undrar man då?)
Kärlek:
 • Min nyinköpta Iphone-hållare, underlättar mina träningsdagar for sure, köpköp, InterSport 100:-
 • Långhelg ala Skåneland (lite sol med va)
 • RunKeeper ala Iphone (kalorier, tid & avstånd) bästa!!
 • Annalundsparken, en kärlek

Levande ide-spruta

Hjärtepromenad bland blommorna, ger mej i vanlig inspiration & tusen ideer, fattar inte riktigt hur jag ska hinna med men är helt inne på att ersätta min väntade kristallkrona med ett stock&gren arrangemang ala Emma, med ljuslyktor & mys inslag. Alltid finare med levande ljus istället för lamptjosan. Ideer sprutan är igång och jag har så mycket ideer, hoppas jag kan komma till skott, mina dagar är ganska fulla ljust nu...
Imorgon blir det hör & häpna Skåneland, ska bli så kul, Daniel har släkt där som är super mysiga så vi tog tjuren vid hornen & valde att spendera vår lediga lång helg bland fina människor i Skurup, kärlek! Åker på eftermiddagen så ska försöka hinna till Sjömarken och pussa på mamma samt mormor, älskar er! Men också en promenad & lite bad!
Nu inspiration vi va la Svenska Akademien så man kommer in i Skånskan, inte alltid lätt att åka utomlands!

Meditation

En liten utflykt och meditation och hoppas på det bästa! Vill verkligen detta. Roliga veckor fram över, med allt hålls liten flytande pga av många postiva anledningar, skoj! Jobbar idag & imorgon och hela helgen fri, vad ska man hitta på? Varberg, Göteborg, stugan... den som lever får veta. Nu blir det en protein-shake & lite kaffe. Har röjjt och planterat här hela dagen. farfar körde hem en korgfåtölj som dom inte änvänder, den är så fin, ska göra något kreativt med den..
Har för mycket fina saker, så få ställa undan lite..
Här kommer en ny älskling, finns på Ica Maxi 2 för 20:- köp köp! Chiritor
Ha en bra dag alla fina!!

RSS 2.0