Där passar den bra!

...
Oliver twist

Olivermys :)Blommande!

Ros, ranunkel, Anastasia, vaxblomma..m.m
En av alla godingar jag gjorde igår :)Socker.

Liten ny goding, avlång dessutom.. Hmm idéerna sprutar bilder kommer sen!Mor & barn.

Rusar runt här hemma i vanlig ordning, omväxling förnöjer!

Trollhassel & mor & barn.. Symboliken är så söt!True ..


Morgoninspiration..

Rosor, germini, ranunkel & trollhassel
Funeral of hearts..

Lite blomster till min nattliga begravningsdejoration. Måste göra den imon vid 05. Jobbar ju mycket som ni säkert förstår.. Kommer vara lite socialare här & på gymmet framöver..
Lovar!

Blummor!Konny rhymes..

Till Borås, happy gurl...

Ali sprutar sig med ganjaparfym!! Lyssna på mej!!
Kabbooooom!!!Blum blum blum.

Kärlek :)


Made by me,..Vi skapar vår egen lycka..

Åh jag är så trött på alla neggo-bloggar! Läser nu bara dom jag för positiva wibes ifrån. För vi alla skapar vår egen lycka, öppna gluggarna åh se livets goda!!Nya godingar

Tränat armar idag... Sen slappat? Mer egen tid åt folket!

Mina nya fina!!

Fiskedrags förvaring..

Har määäängder med smycken, åh dom förvarar jag så här...Blomster-terapi

Planterar fröer, tar sticklingar & planterar. Lite tidigt egentligen är solen framme för kort tid, men om man inte testar får man inget veta.

Har promenixat, tagit sovmorgon och ska strax iväg & jobba! Ha en bra dag!
Testar mina vingar..

Har ikväll sökt ännu ett jobb inom blomster. De sista jag sökt har slutat med att jag sitter på arbetsintervjun och förhör dom.. Känner mig stolt att jag vet vad jag vill ha! Nåväl vi får se om detta passar bättre :)


Vår i butiken.

Jag vet att jag är väldigt privat i mycket jag gör, hur jag jobbar osv. Men det är viktigt att bevara privat livet till en viss del. Nåväl jag jobbar ju bl.a. Som florist i Göteborg. Sjukt kul och givande jobb, kreativitet är a&o. Passade på att ta lite bilder över chefens fina vår-prydda delar:. Blått är vårens! Enjoy!På taket.

Finis lampa till taket..

" Wise men talks because they got something to say; fools because they got to say something..."Solsken på mig!

Lite kaos här hemma efter jag fått ett "göra om" ryck i vanlig ordning, matsalsbordet på plats, dock utan stolar då jag är kräsen. Men ska save:a er ifrån detta kaos åh delar med mej av våra inredningsvråer istället.

I örat:
Labyrint : ortens favoriter
Labyrint: vill ha dej
Labyrint: välkommen hem

Nu gymmet med min homie!Måleri målera!

Har hunnit måla om, matsalsbord, tvättbräda & byrå idag. , träna & avslutningsvis jobba! Kom hem nu åh nu blir de sova! Lite vardagsrums mys med kaos..

Tänkvärt: stå på er! Annars gör någon annan de...I sin helhet...

Köket vänster till höger, snedtak till golv, takbjälkar till diskställ..Silica!

Har ätit silica några veckor nu, ett kosttillskott för hår & naglar med tång & öljäst. Eftersom jag jobbar som florist som har händerna ofta i vatten så har naglarna en förmåga att fnasa sig.

Men det hjälper! 120 tabletter för ca 35kr på maxi :)Ni har väl inte glömt?

Alltid! Alltid färska blommor på toan.. Hemtrevligt är bara förnamnet...

Här har ni en multihyacint-multiflora. Massa små hyacinter i en planta, luktar gott är ett plus!Emmadag!

Efter jobbet kom jag hem och unnade mej en Emma dag! Göra saker lungt åh fint i luuuungt tempo ( vanligtvis går jag på 120km/h 7-22. Åh typ 1000 saker samtidigt) Svårt när man har mass-energi som jag har! Brukar finnas för alla, hjälper folk med kost, kära med problem, folk jag är bekant med som har problem. Mm..Men idag har jag laddat batterierna. Blir sängen nu, typ 20? Bebisfasoner är skönt ibland!

Har
Badat, Planterat
Inredit om.. Åh det är så fint här nu.. Köket:Vår-munchies

Växthus, fröer, lökar åh annat mys på ingång, en florist kärlek såsom pärlhya, ranunkel, tulpaner finns nästan alltid men högsäsong nu.


Gurka!!!

N åh ja:)


Lycka!

Lyckan kommer innifrån! Är så lycklig för vad jag har, vem jag är & vad jag står för! Tack alla mina jag älskar för att ni är ni!!

Natti!


Orkidée brud!

En brudbukett samt tärnbukett ala vit nejlika & orkidée made by me!

Dags att lämna den nu så de får gifta sig! :)


Tröttsamt!

Här kommer nog det första och sista bittra inlägget någonsin ( sorry haters är rätt nöjd annars ) men whats up med all hets-träning kring januari månad samt maj månad, okej jag fattar ju varför men varför inte träna & må bra resten av året också?

Dags att lägga lite kost-program åt januari inspirerade tjejer, samt t-program... Måste inspirera dom till hel-års-träning :) det är bättre för kropp & knopp. Fan ville ju ha ett bittert inlägg, lyckades tyvärr sådär med det, sånt är livet när man är nöjd, bättre lyckan för någon annan som är bättre på den fronten, tjolavippen!

" its better to deserve honors and dont have them than to have them and dont deserve them " - Emma Proos checkar ut, salut!!


Köks fint!

... Bland änglar & trollsländor!Dansar ut julen.

Lite gott nytt år hälsning ifrån mej och Steph! Men först dansa ut julen, sen fånga dagen med årets första gympass!! Good Mood, Träningsvåren 2012!

RSS 2.0