News

Lite nya godingar lately:

Superfina Basella, dekorativ med fina bär samt fina rosa-gröna färg

Zickzackbuske, ljuvlig och finns med i alla inrednings tidningar numer.
Kalle & Hobbe eller?

Har varit dag matte till bebis Hobbe igår och idag, en musklig Amstaff som gillar att gå precis som jag, mysigare att PW:a  med snyggt sällskap for sure. Nu är vi hemma och han joinar mej i varje rum, till och med på dass, hallå kan man få lite lung och ro tro? Sötnos. Lilla Hobbe.

Pysslar och donar har kommit in i min inrednings aura så nu ska här göras om, omväxling förnöjer & det är småsakerna som gör det.

Berlin och lite annat.

Efter en underbar resa med min kärlek så är jag inget annat än nöjd. Helt ljuvligt att få komma iväg ihop och bara, pussas, uppskatta & hänga med varandra. Mycket promenad, ja 2 mil om dagen, promenad genom fasad staden med ljuvliga byggnader, & massa sevärdheter. Vi var på Zoo & fick se djur som Pandor, Pantrar & flodhästar, inte var dag men får se sånna sevärdigheter.

Hej Berlin

Bojjkotta Malmö och dönar ner till Berlin, impuls val av mej, men ska bli så gott att kolla kultur åh annat härligt!! Gilla gilla!
En bra runda

Fick med mej Lindis på promenix i det sköna gröna imorses vid 8 snåret efter en kopp kaffe. Man får nog "placebo-motivation" just av den enkla anledningen att man vet hur "pigg" man bli av kaffe. Sjukt härligt snack oss emellan, bra folk & mycket skratt.
lördag åker vi på reaggefestivale och fortsätter sedan vidare till malmö festivalien, semester!! Sjukt gött
Dagensfångst innan träning, det börjar släppa?

Det bara är så.

Är halvt salig i svensk hiphop, lite b hiphop men sjysta texter for sure.
Här får ni ett tips:
Fonky Fresh - Det bara är så

Var ute i Sjömarken i fredags och firade mamma, Johanna kikade förbi och kvällen var komplett.
I lördags vaknade jag och Danne pigga som få så vi bestämde oss för attdra ihop ett gött gäng ut till Almenäs, för förfest, fotboll och som.. Många tokiga kom och dagen kunde inte bli bättre. På kvällen begav jag mig till Matildas terass, bra fest!!

Gurkisch, cornää & jag

Cher för mer leenden

Toklyssnar Cher - Jesse James, skön dänga. Har dammsugit, ätit onyttigt med Steff med småbröder & solat Livet är fint. Skönaste på sommarn är att kunna skippa sminket utan att se blek ut som ett lakan. Ha en bra dag alla godingar!
Lyckan

Sanningen om lycka är i stort sett att man skapar den själv. Genom att tillbringa dagarna med underbara människor man känner för, lever ett liv med en kille man älskar. Har en underbar familj/släkt (ej valt, men jag har haft tur) Man skapar också lycka genom att göra saker man tycker om, hjälpa andra & stå för vem man är.

Får frågan dagligen om varför mitt leende alltid är på läpparna. Inte heller ett falskt sådant, jag har gjort mina misstag såklart, men tagit tag i dom och gjort rätt för mej. Jag har mobbat i mina yngre år. Men på senare tid rannskat mej själv om varför och hur det kunde hända. Tagit kontakt med personen i fråga & funnits där för henne. Jag gillar att kalla de att göra en "My name is Earl" Absolut inget jag är stolt över, skulle göra vadsom helst för att mina misstag skulle vara ogjorda. men samtidigt har jag fått erfarenhet som jag nu använder för att hjälpa andra.

Hellre att andra är lyckliga, för det tillför lycka hos mig!Kom ihåg, man skapar själv sin egen lycka, kärlek till er alla!

En helg

Full av vänner, träning, god mat plus Babbel idag. Jag är mer än nöjd.


Det är ironiskt att en 11-årig tjej blivit avslängd från SJ:s tåg för att hon inte kunnat uppvisa någon biljett...

När det flera gånger funnits många med biljett utan att SJ kunnat uppvisa något tåg.

 

 


Feelgood

I min Iföne:
Den svenska björnstammen - Vart jag mig i världen vänder
Ansiktet - X
Kapten Röd - Ju mer dom spottar
Medina - Sann romans
Medina - Flyger fritt


Lite proteinshake ala chokladsmak, tvätten nästan klar, feelgood musik, blir inte mycket bättre än såhär. Gymmet vid 14, blir ett monster-ben-pass efter 2 månaders gymvila. Dock inte ben vila pga av mina mila-promenader!


Feelgood-musik
Feelgood-klädsel
Feelgood-mood
Fuuudisch

Mat/tränings-schema klart! Såhär bra har jag vart idag!
Kom fram då fina Zul.

Exalterad och glad igår över att få bada och zuuula, så blev inte fallet. Efter kört i asvarm bil till Viared - Almenäs så brakade regnet loss. Höll hoppet uppe i det sista men det var inte värt. Gick inte bada, gick inte zuuula! 

 


PW för oss.

Pick my Tiffy up sen PW till Almenäs för ett gött dopp! Puss på er
Proos flyttfirma.

Puuuh kan äntligen andas ut efter att jag tagit mig an Rexös-crip för flyttning samt städ! Herregud dom hade dammsugit 1 rum av 4!!! Fatta att det fanns endel kvar. Vad becka inte heller visste var att man städar under spisen, under badkaret & lister!! Hoppas hon har mer erfarenhet till nästa flytt!!Åh ni måste tanka: Medina - Sann romans!! Så sjukt bra!

RSS 2.0