I stugan och busa

Planering pågår. Idag har jag gymmet bland annat framför mej. Imorgon ska jag försöka åka till stugan i Hyssna och kolla om kökssoffan i trä funkar, eller om man ska sätta igång och slipa & måla. Annars blir det en ifrån någon loppis! Finns med all säkerhet andra tilltalande möbler i stugan som ska in i vårt crib to:) Imorgon ska jag också packa det sista, skönt att jag har hela dgen ledig med, så man verkligen får gjort vad man ska, och inte ska! Vi får antagligen lägenheten redan på fredag, så nice! Men hela flytten blir antagligen på lördan det är iallafall då jag har bokat med killarna!  Men ska försöka få dit lite flyttlåder redan på fredag och börja styra upp det första :)

Har tagit ledigt hela helgen, och det är jag värd for sure, mycket dubbeldagar nu. På söndag ska vi på Inspirations kväll med blommorna i Göteborg, vår inspiration, så kul, ser fram super mycket mot det!! Ska upp till Ida och hämta flyttkartonger också, usch vad jag har mycket att göra kom jag på nu!! Packa upp, packa ner, packa upp packa ner!!

Jag har lurat med Stephanie på Florist VM i Oslo också, aah living the good life!! Blir en hel-helg i Oslo, med blommor, blommor & spektakel!


 

I VM har jag ingen chans, men min brudbukett är romantisk & fin anyways!



I förtid för vissa!

Lite för tidigt Påsk-tips, men väl så mysigt.
Istället för det traditionella björkriset till påsk så tipsar jag istället om Lindh eller Lärkträd :) Så fina!! Ut i skogen med er, helt gratis och supersött!! Tänk på varmt vatten så att kvistarna verkligen slår ut :)

 

Lindh!

 

 

Lärkträd - så söta små gröna bollar!


Happiness i a journey not a destination :)

Lyckan kommer, lyckan går, lyckan för min del idag består.
För att:


* Jag har fått ett shäbby däbby, chichy dicky, nytt mini-växthus ifrån mamsen som bara är så fint.
* Träningen börjar for real ge resultat, former jepp jepp!
* Startade dagen med att vakna upp med finaste killen på jorden, jag älskar dej
* Har en massa solar omkring mej som ger mej energi och lycka!
* Flyttar på lördag & ska inreda med mitt nya sortiment, läntly!!!

 

Världens bästa mamma, så fin!!


En dag i solen med min sol

Har vart fullt ös senate dagarna, med jobb, stugan & vänner. Dock haft två vilodagar ifrån träningen, men skönt det, har fortfarande träningsvärk ifrån i torsdags! Igår var ja i frisjön med min älskade farmor, såg till stället röjjde lite och disskuterade framtida planer för stället. Idag har jag lunchat med Tifan vid viskan i stan, så skönt att känna solen ge energi, positiv energi, ååååh så lycklig man blir!

Hoppas ni är på det planet i livet ni vill vara, allt blir så mycket enklare med lycka!


Tränings åsånt skojj! Mage

Självklart är ju den stora hemligheten till en plattmage, promenad, promenad, promenad, ingen nyhet precis. Men för att hjälpa sidfläsket & vin-kaggen att putsa fram rutorna som är dessa två nedan mina favoriter for sure!

1. Turnern: Vrid åt sidorna, samtidigt som man spänner magen, underbara resultat för sidorna! Jag kör just nu 45 kg men känn er fram vad som funkar!

 

 

2. Egentligen för ryggen men jag ställer mej å sidan för att komma åt magpartiet. Rep 4x25 på varje sida!

 

 

 

Lycka till, more to come


Bland tvätt och brända makaroner

Har vart på blomsterleverans idag hos en hjärtevän, hon skulle ha blommor till sin chef, och budgeten var stram, endast 100 kr, ack ack. Inte får man mycket för en sånn peng i fattiga Sverige, men köpte en tulpan bukett, plockade körsbärskvistar & buketten blev vårig och söt trots allt :) Har hunnit med en dejt med Ida & Nellie med, mycket uppskattat, underbart söta Nellie var super go & glad! Fint hus dom flyttat till också.

Nu lagas det mat, tvättas, & DiLeva på högsta volym, livet leker!!
'
Kärlek till er, nu blir det strax gymmet, men först ett tränings inlägg! Peace!!


Cheatersss for sure

Två timmar gym var utmattande men gjorde säkert gott. Körde endel mage idag igen & axlar! Irreterande när killarna inte tror att man har en susning om nått med vikterna. Så visar det sig att man lyfter både mer än dem & kan fler varianter av olika träning, ajabajaa!!

Min
sköna harems brallor var på, alltid retar det nån, lite gott ändå att folk är så fördömande! Varför inte lätta upp trycket lite? Imorgon får det bli bohem brallor!! Puss på er!
MUSIK-TIPS tack, min fantasi är ökeeeen!!

Kvällen blir:
Fullkorn macka med skinka, juice
Cheaters
& Cv-slipning


Chaaaabaaam

Taggar för träning med good mjusik. Men min musik fantasi har vart lite på torra land, så just nu tränar jag till Kanye, Eminem & Destinys Child, hallå hjälp mej?

Kom gärna med musik-träningstips och jag är och förblir evigt tacksam!

Igår körde jag mage & bröst, känns verkligen i kroppen idag, jag måste komma ihåg att knäppa lite kort. När det inte är så mycket för så killarna inte upplever mej för kaxig! Ska skriva ner lite idag, så ni garanterat får tips imorgondagens inlägg, promise! Har slängt i mej omelett med bacon, avocado & champinjoner, & solrosfrön, mumma! Även en kopp hälso te med honung & C-vitamin brus!

Imorgon blir det träning än en gång med vår PW. Awesome! Men innan det dejt med Ida & Nellie på dagen, underbart!

Sötan :)


Blääää!!!

Äckligt på gymmet:
1. Damer som rakar sig i duschen?! Hallå, raka er hemma, blää!!
2. Vresare i bastun, knip igen eller? Vi är kvinnor inte karlar, se till att bete er som kvinnor då med!!
3. Snytare som snyter sig och lägger pappret på maskinen, hänsyn????
4. Snusk gubbar som klär av en med blicken bara för att man är tjej och kör på vikter( dom lesta lyfter jag tillochmed mer än) hähä!

5. Duscharna!! Alla med fotsvamp, vårtor och nageltrång, stay home!!!


Core & bröst!

Vart en sväng på gymmet och sedan hem och ätit, måste försöka följa tiderna så man inte blir sugen på nått som inte är okej mellan målen, typ godis & sånt gott :) Ska dit nu och köra bröst och mage en sväng, sedan bär det av till jobbet.

Middag :
Couscous (fullkorn)
Kyckling bröst
Oliver
Bönormix
Solroskärnor
Örtsalt
Avokado

Mums!!





Godmorron tips!

Enkelt:
1 dl havregryn
2 dl vatten
1 tsk salt
1 msk krossade linfrön

Till gröten:
Hallon blåbär
Solros frön
Minimjölk

Kellogs en bra start på dagen?
Blåbärhallon gröt en bra start på dagen!


Kär eller tjära? ibland både och...

Sorry pals att jag vart superkass på att skriva här. Har dock fått mycket gjort istället, biomed hjärtat min kära..tjära, packat, skänkt och organiserat inför flytten. Tränat för 5 personer. Ätit pizza, men just nu sitter jag och dricker PUCKO - min akilleshäl. Men tänkte gotta mej sista dagen innan, straight fokus på mat och träning. Börjar även imongon att lägga upp träningsschema/matschema, mått, vikt osv. Känner mej grymt fokuserad och taggad!

 

Orion pose

 

 

Orion icke pose


En prinsses-mässa

Vi gjorde en massa massa blomster arrangemang till Swebanks-tillväxtmässa i Göteborg. Så stort och så kul. Prinssessan Viktoria & Daniel kommer dit. Mässan pågår idag&imorgon, koolt! Senare idag blir det jobb, men innan dess ska jag förbi fitness butiken en sväng sen gymmet för att köra lite mage & bröst. Solen gör mej ännu mer taggad, glädje, kärlek & inspiration.

Något jag inte har lika mycket inspiration till är packningen, fortfarande båda förråden kvar, jobbigt! Men skönt när det är klart sen :)
Nu blir det bär&mjölk.

 

Snygga toaletter på stället

 



Chokladmjölk åh jag = sant!

Har tillbringat min dag bland blommor och bin. Massa projekt på gång. Idag har vi vart ute med vecko blommorna på hotell, vattnat, gjort buketter och förberett för det stora eventet på torsdag, livin the dream. Har hunnit handla med Tiffan en sväng parkerade på familje parkeringen, gulligt :), och skulle träffat min kärlek. Men misstänker att han ligger magsjuk så det får vänta, iallafall 48 timmar.

Nu blir det Big Brother, ett eller två glas chokladmjölk och mys i soffan, bra avslut på en bra dag, kärlek.

Gulligt :)

Hallonhjärtan:
  • Världens bästa hotell - Vilken super härlig serie
  • Choklad mjölk - Nytt missbruk, som inte gynnar min träning
  • Gurkan - skönare kille får man leta efter, Big ben, big bang?
  • Jerry Springer - drama drama
  • Min Iföne - beroendeframkallande, och alla ljuvliga appar, viktkoll, buddah, facebook. Love my I!
  • Arga lappar (www.argalappen.se) Tokiga bittra människor det finns ändå:)
Kompost:
  • Uggs och vinter kläder, hatar!!!!
  • Magsjukan och alla dessa virus, försvinn, dö ut vad som lixom.
  • Tele2:s sega nät!


Innre kraft.

Grunden för all personlig utveckling är att verkligen känna sig själv, både det som är bra och dåligt i dej. Att förstå dina fel och brister och samtidigt tillåta din innre kraft att börja åtgärda dina fel, stärka din innre kraft & hitta vägar att komma runt de aspekter av din persinlighet och karaktär som du kanske inte kan ändra.

På bara det sista året har mina vänner och min familj hjälpt mej att växa, blomma ut och värdera vad som är viktigt i livet. Jag har lärt mej rannsaka falskhet & svaghet, kärlek och hat... med ett öppet hjärta. Och jag öppnar ögonen och försöker se vad som finns bakom personen. För sanningen är den att ingen människa födds elak. Det är samhälle/familj & vänner formar en, personers beetenden och avsikter, kan ofta misstolkas om vi inte lär oss att läsa människor med hjärtat i stället för med vårt ego..

Jag har älskat många i mitt liv, jag eller dem har valt andra vägar, men nu ser jag saker ur en annan synvinkel. Jag kan ha full förståelse för beetenden hos folk, varför vissa kanske alltid sätter sig själva först, varför vissa inte går att lite på osv.. Alla har vi våra bagage, och det är det som gör oss till dem vi är... Öppna hjärtat och sluta dömma är mitt nya motto, på riktigt-.. Kärlek


Organisera mera

Jo kan tänkas men det sista av packet idag blev bara ner i låderna åh sen fick de vara bra. Supermycket kvar men vi flyttar ju inte innan 1:a April så har lite tid tillgodo:) Köpte ju ett klaffbord, supergammalt och kommer bli så nice i köket, ska köpa en trä/käks soffa och måla vitt vitt vitt, mer läntly åt folket :) som mamma skulle sagt, söt! Kommer bli så fint, och jag lääängtar. Vi ska skämma bort oss med ny tv och den vi har nu ska hamna i sovrummet & köpa tvättmaskin, vardagslyx. Vi ska ju flytta till en tvåa med sovalkov till en lägenhet med väääldigt centralt läge, underbart! Få se vad vi ska göra med sovalkoven, myshörna, syhörna, spelhörna? Det får vi nog disskutera om, love you my beautiful B!

Har införskaffat vitt vaxpapper som är så nice att ha till det vita, samt plåtburkar ifrån gamla konserver som är super sött att plantera i :) Både miljövänligt & superbilligt! Ha gärna 4-5 olika burkar för att skapa rythmer & händelser i planteringarna :) = floristtips!

Imorgon blir det blommor, blommor, blommor :)


'


Bland kartonger och påsar

Dags att starta dagens goda gärning och röjja bland mina saker i förråd och lägenheter. Ska skänka massa kläder, inredning & smycken. Alltid varm i hjärtat när man har gjort något bra för detta uppenervända samhälla vi lever i. Har två förråd på Göta, grejer i lyan på Göta, mammas garage, hos Tiffan, oj oj hur ska detta sluta?

Gårdagen var supermys, efter att ha jobbar till halv 11 hämtade Tiffan mej så jag fick fixa mej och sen dra ner och festa med gamla vänner, supermysigt :)

Idag har vi lämnat av vår älskade Kia hos godingarna nedanför (hundarna) i dalsjöfors. Varken jag eller Danne hade varken tid eller tid om man kan säga så. Så ni får hon det bra med trädgård, hundkompisar & mycket motion. Kärlek till dej älskade Kia.


FYNDI :)

Mmmm så lantly :)


Andra hand

Vakeeeen, och kan inte somna om. Om en stund bär det av till Gärdhem för lite second hand kik. Jobbade igår och kom hem till myskväll med Freddy&Calle, Tiffans små bröder. Godis film och iföne, livet är gött! Bästa telefonen for sure, finns ju allt, Hittade till och med en Buddah lampa igår ju :) Som app asså.. Har skappat, viktkoll, som räknar kalorier, skumma program som gör bilderna sne, feta och gamla, så kooool.

Svar till:"Låter toppen att du kommer lägga upp ditt schema, alltid bra att få lite tips till nya övningar. (; När du kör ben, exempelvis utfall och knäböj hur mkt vikt lägger du på och hur många rep?"

S: För det mesta kör jag ben i maskiner, med alltifrån 45-75 som vikt. Men utfall och knäböj har jag nog endast 20 kg. Men jobbar ju mej uppåt så kommer nog ta mer snart:)

Hejsan, kul man  kan ha

 

Freddy

 

Och en brudis :)


Frodar upp majj!!

Smällt i mej massa mat precis så jag håller på träningen ikväll. Till och med kolhydrater som jag egentligen ska snåla med numer. Vill vara 100 % på vårat pass del 2 ikväll. Ben är det som gäller och mage eller något i den stilen. Kommer bli awesome. Men kunde inte ta på mej kläderna imorses så kommer antagligen inte komma upp ur sängen imorgon med all säkerhet men blyg för gymmet är jag inte, kööör bara köör.

Självklart ska jag lägga upp mitt träningschema framöver. Lite busy nu och det är rätt mycket skrivande, så för att jag inte ska åstakomma några skador på er så vill ja få det så utförligt som möjligt! Men självklart, inom en vecka så langar jag det :) Men innan träning och allt vad det heter ska jag göra som gamlingarna och försöka mej på en powernapp & sen doppa fötterna i fotabad, dom var dyyyyng sura innan, och jag förbannad för en gångs skull, omväxling förnöjjer, men förnöjjer gör icke detta keliga väder, uscha! Take care, vi ses på gymmet, löööv

Ooooh vilken härlig dag!




Bitter?

Råkade springa förbi denna glada lapp i trapphuset idag, Var bara tvungen att knäppa ett kort på denna bittra mans ( antar att det är en man, fördomar haha) lapp på dörra. Antingen ligger han i skillsmässa och är allmänt bitter, eller så är han bara jehovas och gillar inte högtider?

 

Vad tror ni?


Glömde

Glömde ju berätta om gårdagen på gymmet, när jag och Tiffan hade med oss vår awesome personliga tränare. Han ska även med oss imorgon , lördag och söndag, så nice. Vi började med olika övningar för olika delar av ryggen. Sen gick vi på biceps och triceps. Imorgon ska vi köra mage och ben. Man ska nämligen inte köra två stora muskelgrupper på sammagång för att kroppen ska få ut det ultimata av träningen.

Visst
jag och Tiffy har ju bara tränat fria vikter och inte gått på ålderdoms-passen som jag kallar det. Men nånstans tar ju övningarna slut och nu ska vi få ny inspiration till att bli ännu slimmare och få trimmade kroppar. Längtar tills imorgon.


God tandhygien

Varje gång går man på helspänn för tandläkarn, jag var där idag utan att ha hål och fick lovord som "väldigt god tandhygien", fan va gött rent ut sagt, ett år till nästa gång :) NU ska jag skölja extra mycket och använda tandtråd, som man alltid gör ca 2 veckor efter man har vart hos tandis som sen tynar det av, men en bra början.

Har satt igång med tvätten och bakar samtidigt broccoli/fetaostpajj med lite andra goda inslag i, fick skippa bla Oliver för att Tiffy är lite mjäkig. Men den lär bli god, här kommer ett super gott och nyttigt recept mina vänner:

Du behöver

Utöver pajdegen:

  • 6 ägg
  • 6 dl mjölk eller grädde
  • 250 g keso
  • 3 dl riven ost (gratängost eller hushållsost går bra)
  • skinka
  • broccoli
  • feta ost
  • salt
  • peppar

Gör så här

Förgrädda pajskalet 5-10 minuter i cirka 200 grader.

Vispa samman ägg, mjölk och riven ost. Har du tillgång till matberedare mixar du sedan ägg- och oststanningen tillsammans med ädelosten. Salta och krydda försiktigt med muskotnöt. Finhacka rödlöken. Dela brockolin i mindre buketter och fördela dem i pajskalet. Strö över löken. Slå över stanningen och strö över grovmalen svartpeppar efter smak.

Grädda i cirka 180 grader i 45-50 minuter. Känn i mitten om stanningen stannat. Om pajen börjar få för mörk färg men fortfarande inte är färdig så täck med folie eller lock.

Mm supergott, nu ska jag kila ner till tvätten, ha en bra dag vackra människor!


Dags att fokusera igen

3 månader knappt till sommarn, dags att lägga upp kost och tränings upplägg for real till sommarn. Men att börja i god tid är det bästa. Så börjar morgonen med havregrynsgröt, äppelmos & mjölk. Senare ska vi med dom stora killarna till gymmet för att utveckla vår träning till en annan nivå, push it a little. En av dom har varit Sverige mästare och vunnit Lucia pokalen på Fitnessmässan, så koool!

Internatinella kvinnodagen idag med, se till att killarna visar uppskattning, kärlek & omtanke, men inte bara denna dag utan alla andra också, mer kärlek åt folket!


Grannfejden

Tiffyslapp i trappstugan.

Trevliga grannar vi har, ina leggings och hennes träningsbrallor. Dannes varnade oss för detta redan innan, aj aj.


Geishalajnen

Tillbringade bästa kvällen med världens bästa igår! Vin dans och en sväng in på Geisha, super kväll, tack för att du/ni förgyllde den! Kärlek

 

Ena syster

 

Andra syster

 

Tredje syster

I love Iföne!


En blå nunna

Tackar damerna för gårdagen riktigt lyckad :) LIndas fisk började bete sig märkligt och började flyta uppochner=död, men detta ville inte Linda förstå så hon blåste luft med ett sugrör för att få liv i den lille. Stackars fisk. Sen begav vi oss till xoy.

Hann
med bra med träning igår med, promenerade bort till Brotorp och fick hjälp med min nya Iföne älskling! Älskar den redan supergo, Självklart köpte Tiffy en igår med gött!! Sen tillbringade jag 2 timmar på gymmet, med ett hårt mage/benpass!

 

 


2. Min kärlek..

Ja kärlek kan ju vara många saker, i framtiden lär jag väl älska min Iphone jag köpte idag, (men hatar den just nu) Skämt och sido..

Min kärlek, är min första och förhoppningsvis sista. En trygg, rolig, kärleksfull, & komisk kille. Han är en vacker klippa, som på nått konstigt sätt förstår mina konstiga tankar vad gäller saker och ting, tar hänsyn och visar mej respekt, trots att jag kanske har fel. Accepterar mina åsikter och agerar efter dem, i dom flesta fall. En kärlek jag kan se mej själv med om 10 år, med barn, hus och hela den på sitt vis charmiga biten..

Ups and downs, men vad vore kärlek annars? Skulle inte uppskatta dom bra höjderna om man aldrig vart på dom låga.. Härligt att sakna, härligt att älska.. härligt att älskas...
"Ett enda ont ord om dej, har alltid fått mej upp i ringen."

JAG ÄLSKAR DEJ!

1. Och jag är..

Emma som är:
Kärlekfull
Positiv
Målinriktad
Open minded
Kreativ
Lycklig
Energisk
Blomfanatiker
Hopplös romantiker
Ärlig
Hängiven till min kärlek, vänner och familj
...sämre
Naiv
Ofta för ärlig
Rastlös
Slarvig

Emma som gillar:
Blommor
Träning & fitness
Vänner & familj
Pärlor
Billie the Vision and the dancers
Färger och regnbågar
Ugglor
...gillar mindre
Oärlighet
Att folk har julblommor kvar i Mars månad.
Självgoda människor
Västtrafik'
Fördomar




PUSS


RSS 2.0