Tjena

"If you want to fly you´ve got to give up the shit thats holds you down" - sanna mina ord.

Tidig på praktiken idag, får skriva blögg här för min data är kaputt! Livet leker, träningen går bättre än någonsin, är nu nere på 57 kilo(=nöjd) för ett tag men en liten bit till på vågen kan jag pusha. Var ute igår på en powerwalk med Tiffsan, kikade förbi Brämhults och fick en massa juice :) Självklart tog jag med mej den stora dunken hit idag, så nu ska hela stället dricka juice, awesome!

Tirre & jag skaffade förra söndagen en hamster på 7 veckor som heter Börje, tyvärr igår upptäckte vi att han rymt :( Mission impossible där hemma nu, inatt la vi ut sallad som var uppäten imorse så han lurar någonstans... håll era tummar, peace!


Min framtida kärlek...

Ni är för ljuvliga, högstatistik även om jag inte skrivit av mej här på nästan en månad, det värmer. Mycket har hänt, jag kände mej ett tag som en skalbagge på rygg, men är nu back on track igen vilket känns super, full fart framåt. Skolan går super, träningen likaså, jag är på topp just nu.

Största anledningen till min vändning var att jag för några veckor sen beslutade mej för att göra slut med Daniel, det har inte vart lätt men jag känner att jag är så sjukt tacksam för den familj & mina vänner jag har som har stöttat mej, kan absolut skatta mej lycklig, älskar er så.. Det bästa av allt är att jag och Daniel fortfarande hörs varje dag och jag känner att jag fortfarande behöver han i mitt liv.. Men på en kompis nivå, det är allt just nu.

NU ska jag ut och plocka i skogen, vi hörs snart igen!Såhär lycklig är jag idag! All kärlek till er, ta hand om dem ni älskar!


RSS 2.0