8 trappor för mycket

Jag ger upp rollen som superwoman ett tag. Att orka, vilja & palla. Nej inte efter detta gymmpasset ala ben med Millan. Jag tog vikter jag aldrig vågat blicka på. & körde många reps. Ni andra är rädda för att "se ut som stora anabola killar" men jag vet nu hur jag ska träna, för att få snygga magen, tränade benen. fettet rinner av halleljuah! Ni andra som bantar & annan skit, är och förblir kylskåp.
Efter passet kom jag hem & jag lovar jag ville bara stanna utanför trapphuset. För ett ögonblick hade jag glömt att vi har 8, 8!!!!!!!!!! trappor upp till oss, puh, upp kom jag med nöd & näppe, men ner?

Nu reagge, svenska akademien, & mejking!

Liberty ikväll, önska mej lycka till, punkt!

 

 

 

 

Snyggis halsband ifrån London ey


Vilket smultron ställe

Power-smoothie blev dagen frukost. Och en kopp kaffe. Hallå halllå Emma har börjat dricka kaffe. Steffy har för mycket inflytande på mej, punkt. Blev PW 5 km med intervall i Annelund. Vilket perfekt "promenera eller jogga" ställe egentligen. Nära och bra för mej. Med backar, blommor & solsken. Kan inprincip inte bli bättre än så. Visst jag blev väl lite distraherad av buskar & snår & fick väl med mej både en & 2 kvistar hem. Men sinnestämningen är på top, likaså förbränningen... Konditionen, naa, den snackar vi om en annan gång!

Nu lagar Danne käk, mums!

Kärlek & solsken!


 

Lite tulipper for sure

 

 

 

 

Så fint ju



I blomm!!

Kitchens små detaljer

Nu har vårt internet äntligen anlänt. Skönt det. Man blir ju lite smått beroende, internet är ju en självklarhet i hemmet. Sitter och kikar runt efter matsalsbord, kristallkrona. Åh vill så gärna har en kristallkrona, det hade vart så fint bland våra takbjälkar & snedtak! Är även ute efter en schyfonje (stavas det så?) Nåja ni fattar!

Har haft sånn ruskig otur det sista så hoppas att turen vänder. Imorgon blir det Oslo förhoppningsvis, annars på lördag, hoppas jag! Nu PW i solen! Men här kommer lite bilder ifrån vårt kök.

Startade dagen med denna supergoda smoothie:

Frysta hallon
Havregryn
Yoghurt passion
Yoggi honung
Mjölk



Smoooothie!




Glasfat med kärleksmys på





Köksmys








Ljuvliga takbjälkar



Bingolotto med dom bästa!

Avslutar en lång Påsk med BingoLotto med svärmor & hjärtat. Lungt och skönt. Ben and Jerrys, smörgåstårta & cider. Kom ju hem till hembakt smörgåstårta, du är för bra Danne, love you alot!!

Smörgås tårta ala Danne

 

Sticklingar på kakfat

 

 

Gammal potatislådan med trollhassel

 

 

Paprikan har slagit ut. Vår mys

 


Prunus tribiola.

Hittade ett par Prunus kvistar på vägen hem. Så vackra och dekorativa. Egentligen skulle jag satt dom i vatten för att dom skulle slå ut, men exprimenterar och kör utan och hoppas innerligt att knopparna sitter kvar ändå & är lika dekorativa som dom är nu. Rosa härligheter. Älskar för övrigt mina glascylindrar i olika storleker, finns så mycket man kan göra med dom. Gamla exempel, som att sätta in gamla tulpaner, kvistar & plantera tussilago&pärlhycint. Så fint & så enkelt!

Längtar till: Imorgon, påskmiddag med familjen Proos & alla som här där till.
Längtar till: Söndag & påskmiddag hos oss, svärmor åså
Längtar till: Nästa fredag, Oslo & Nordiskt mästerskap med min bästa!



Pyssel med sällskap

Inatt är vi barnvakt till min lillebror. Fast måste erkänna att jag mest gjort i ordning, planterat, pysslat och bakat. Och mitt hjärta spelat, snackat & bråkat med Viktor. Sötisar. Det värmer i hjärtat att se hur han är med barn, lekfull & kärleksfull! En blivande bra pappa, någon gång i framtiden. Först karriär!

I butiken i gbg har vi haft kyckling-verkstad med massa härliga påsk buketter, dekorationer & planteringar, lycka!

Lite smått och gott.
Jag brukar norpa bark i skogen och dekorera på lökar & jord så ser det lite mer mys ut, gratis med :)


Leila bakar, näe Emma gör

Har precis gjort färdigt mina goda Rocky Roads. För alla som inte testat att baka eller äta dessa, är det ett varmt tips. Så underbart goda! Här kommer receptet, det bästa är att det är så lätt!

Recept:
Färdigt på 40 min

600 600 g mörk kvalitetschoklad 70 %
2 2 påsar dumlekola
2 2 nävar mini marshmallows
3 3 dl salta jordnötter
1 1 dl skalade pistagenötter


Gör så här:

1. Smält chokladen på låg värme i vattenbad (i en skål över kokande vatten).

2. Blanda samtliga ingredienser.

3. Fyll smeten i en plåt, cirka 3 cm tjock och låt stelna i kylskåp.

4. När kakan har stelnat, skär upp den i stänger.





Skene bidrar med skroten

Har vart iväg med farmor på skroten i skene som det kallas. Där ligger en superstor tygbutik med massa massa tyger. Har ju fått upp symaskinen nu så nu blir det att så lite mus-i-kant-sommar-klänning, nice! men köpte idag "getskinn" look alike tyg i grätt. Och två super fina vita kuddar ill köket, så fint :) Farmor stod för notan tack tack åh supertack.

Efter ett varmt bad med en kall cider så ska jag strax börja fixa mej, blir en sväng vin med Tiffy!! Kärlek!

Före:



Efter:
(tyger syns inte så bra, men är så snyggt!)



En rosa shaker!!

Är så dålig på att blogga så jag slänger upp 2 inlägg när jag ändå är igång. Vi väntar ju fortfarande på internet, så kör detta via loves telefon. Strax träning för min del. Jag laddar upp med protein pulver, multi&omega 3 för bästa resultat. Ska försöka undvika kolhydrater ni sista månaderna innan sommarn... som sagt försöka, så svårt juh!

Imorgon blir det Skene & Skroten som det kallas med farmor för inköp av lite typ, har endel ideer.

"Proteinpulver är ett kosttillskott som i första hand används av personer som tränar hårt. Proteinpulvret gör att du snabbare ökar din vikt. Detta eftersom kroppen använder proteinet för att bygga upp muskler. Men även när du vill gå ner i vikt bör man äta mycket proteiner eftersom man annars tappar muskelmassa"




Detaljer och annat mys!

I år ska jag bojjkotta gult till påsk. Visste ni inte att GULT är FULT, stämmer. Det blir en vit påsk, med färginslag av alla möjliga färger. Allt utom gult förstås. Här kommer lite detaljer ifrån vårt kök som inte är riktigt färdigt än. Vill inte ha för mycket saker så jag har nästan för lite just nu.


Denna ljuvliga glaskåpa fynda jag på Åhlens. Fatet är fyndat på loppis för 15:-

 

Tallrikshyllan köpte jag förr 100:- vilket fynd :) Inte färdig dekorerad, inväntar en eller två tallrikar, vita sådana med grått motiv som matchar resten av vårt vit/gråa kök.

 

 

Köksbord i Ek & vår fina kökssoffa som snart är ännu finare när vi klätt om den :)

 

 

 

Mitt fina växthus jag fick av mamma, samt en snygg gammal potatis låda, snygga kontraster

 


Vill ha!!

Längtar till sommarn med bad, vänner, & sol. Om två veckor beger jag och min blondie oss till Oslo för ett slag, Nordiskt Mästerskap och annat kul! Roligt att göre lite hittepå för att få variation i vardagen. Veckan ser ut som att jag kan knäppa in en hel del träning, inredning & morgonpromenader. Ska schema lägga träningsveckan ikväll :)

Just nu vill jag ha extra mycket:

Matsalsbord med stolar gärna 6
Snyggt tyg till kökssoffan
Hallmatta
Internet & tele installation?

Bara att bete av en efter en. Om ni har något bra tips på snygga köksbord samt stolar så holla at me! Kramisar!

Med solen i ansiktet

Kom hem sent igår efter lite jobb. Daniel överraskade mej med blond=ljusa bullar i form av hjärtan & tacosen stod färdig! Så gulligt, min lilla charmör :) Idag kommer pappa förbi för att hjälpa med lite hammare och spik, eller hammare och borr rättare sagt! Jag har donar lite med blommor och tvätt under förmiddagen, vilket harem, smultron nej jag vet inte vad vi ska kalla vår lägenhet men ljuvligt är det. Vissa undrar vart vi flyttat och kort och gott: En takvåning i Villastan med snedtak&stora fönster, så fint & ljust. Lycka på högnivå.

Självklart kommer massa bilder på detaljer & rum i vårt hem, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Vill att allt ska vara perfekt innan för mycket bilder lägs upp. Lite små detaljer och en del stora för den delen som saknas. Matsalsbord till halvan, chicky kuddar till soffan & att klä om vår fina-vita köks soffa I grått tyg :) Sa jag att jag fick den för 150? Fynd! Ska klä om den i ljusgrått så den matchar alla fina silver, zink detaljer i köket!

Lite tips till er som gillar tulpanbuketter: Istället för att slänga när dom blivit för utslagna & hängiga så gör som jag och sätt ner dom i en glas cylinde ( kallt och lite vatten) men det hoppas jag ni har lärt er efter mitt tjat! :)

Såhär blev det :)

 

Vår-mys :)

 

 

Dannes blonda-hjärtan :)



Ta in våren mina vänner..

Nyinflyttade, utan bredband & ny tv.

Livet leker. har hunnit med Inter Floras vår inspiration, köpa vit tv i trä & massa träning. Vi båda storm trivs i våran franska lägenhet. Lycka & trygghet på högnivå!

Idag har vi vart på bakluckeloppis! Fyndat massa fint kommer upp sen!

 

 

 





RSS 2.0