Praktikant typ Jerry?

Började praktiken idag & visst var det kul. Snitta blommor, göra buketter & träffa kunder, woosh! Allt får en helt annan rythm på något sätt, men kul är det allt.

Pratade igår med Daniels faster Kicki om skumma nojjor man får när man är gravid. Haha! Hon är för go alltså, hon har lyckats bli sugen på ägg-skal & frodat äggskal ur ett ägg paket som bestod av 20 stycken, inte dåligt tycker jag.

=

Picasyndromet

Ett onaturligt behov att äta lera eller andra ovanliga ämnen kallas för picasyndromet. Namnet kommer från det latinska ordet för skata, med betydelsen att man vill snappa åt sig något. Syndromet kan bero på brist på något näringsämne som till exempel zink, järn eller kalk.

Sug efter speciella maträtter, fett, frukt eller godis är ändå vanligt bland gravida även idag. Många kvinnor beskriver att de under graviditeten plötsligt blir sugna på något som de i vanliga fall aldrig äter och kanske inte ens tycker om.



Fråga: Vet ni någon som var  sugen på något konstigt eller rentav orginellt under sin graviditet?

Kommentarer
Postat av: Leia ♥

Ja, blommor livar alltid upp! :)

2010-03-01 @ 21:16:05
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: sandra blom

När jag var gravid första gången var jag sugen på is, den var tvungen att vara platt. man får för sig skumma saker som gravid:P

2010-03-11 @ 14:46:50
URL: http://saandrablom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback