Folk blir över 20 och vill inte åka pulka?

Vad är det frågan om? Kom igen! Skojja till det lite. Jag och Lina hade time off our lives igår! Chrisse, Tom & Kry var med. Riktigt lyckat. Jag och Lina begav oss till ÖB för att leta pulka, istället hittade vi en elegant wax-duk som färdfordon. En fin sådan med vatten meloner, päron, grapes allt ni kan tänka er på, mycket fint! Endast 29kr/m, rekomenderas starkt!

Robin Linas kille fick iallafall köra upp oss till Trandared. Och efter par hisskeligt tokiga rundor i backen, med flabb och fläkta rövar så gav vi upp. Men kul som fan var det. Lina och jag körde monkey-style. Då hon satt gränsle över mej och en stjärt-lapp underst. Damn vilken fart det blev! Konstigt av vi överlevde den färden. Sen bar det iallafall av till Jockes place. Grymt snyggt renoverad lya. Till vår fasa upptäckte vi dock en hårig sak med 8 ben. Självklart tog jag och Lina tillfället i akt att kommer över vår fobi! Och jag tror vi lyckades, eller var det kanske på grund av några öl? I vilket fall som helst så hade vi spindeln både på magen, axeln, bröna ah you name it! Okej.. hon var faktiskt lite söt, men jag skulle nog aldrig hålla henne idag.

Fest på annat håll, dvs hos Camilla & Jessica, så efter mycket tjat ifrån deras sida så gav vi upp och begav oss dit! Dom bor i en underbar trea som jag hoppas att Daniel vill ta över med mej, dom ska nämligen flytta. Plus att den bara kostar 700 mer i månaden, får se om min önskan går i genom?

Fruktcoctail någon?



Feströkning no good



Hon var rätt söt, men vafan har jag gjort med luggen?



Lina håller minen



Storbebis på snowracer plus 3 sköna grabbs


Har ni åkt någon pulka i år mina vänner?


Kommentarer
Postat av: PANIK ANGELICA

ÄCKLIG SPINDEL TA BORT DEN FY FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. jag börjar typ lipa bara jag ser den på kort.

2010-01-22 @ 11:11:02
URL: http://weijmer.blogg.se/
Postat av: Lajna!

Haha, dessa bilerna ska ju in på facebook ffs! NU NU NU!

2010-01-22 @ 11:21:13
Postat av: angelica

Ja fy fan 1a kvällen i koh chang så powernapade jag lite. Öppnar ögonen (då är det lite halv mörkt i rummet) OCH SER VÄRLDENS STÖRSTA SPINDEL PÅ VÄGGEN. Exakt en sån du h¨åller i. Får panik, slänger mig över till killarnas säng och skriker så mina stämband håller på att gå av. När vi tände lamporna var spindeljäveln borta. Hittade den ingenstans, inte ens när personalen monterade ner ACn och letade där inne.

Killarna tror jag drömde det, jag tror på fullaste allvar att den var riktig och ville döda mig i sömnen.



Jag tvingade dom byta säng med mig så jag sov så långt bort från väggen som möjligt. Fan vad jag hatar spindlar.

2010-01-22 @ 11:56:58
URL: http://weijmer.blogg.se/
Postat av: Alexandra, KAKHUSET

hhooho, vilken läskig spindel. Jag är livrädd för spiders trots att jag bor i Australien :D

2010-01-22 @ 16:19:26
URL: http://www.kakhusets.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback