Komiskt till max!

I lördags blev ju min bästa vän Lina ficktjuvad på sin plånbok. Hon kände att någon nuddade väskan men tänkte inte mer på det efteråt, förrän hon skulle betala, du saknades den. Jag sprang efter två killar vilket jag trodde var tjuvarna men jag vurpa och dom försvann. Tråkigt att bli av med sin plnbok med körtkort, bankkort & alla möjliga medlemskort, det komiska var iallafall att polisen ringde Lina i söndags morse och hade haft en husrannsakan hos den här killen. Där hade dom alltså hittat Linas plånbok, snacka om RÖTA! Dom hade sedan innan haft span på honom pga andra stölder så Linas plånbok ligger nu omhändertagen hos polisen några veckor framöver och killen sitter häktad.

Dagen har bara handlat om latin, placering, vattning, måttlig vattning! Prov på torsdag, känns sådär. Får hålla alla tummar man har för att det ska gå bra.



En nöjd Lina & jag!

Kommentarer
Postat av: Malin

Vilken turr!!!

2010-02-23 @ 22:06:20
URL: http://emmanproos.blogg.se/
Postat av: Jonna

sv: okej, jag har aldrig vart på peace & love, det har inte blivit av. Aha har dom en festival i malmö, de visste jag inte :) snacka om tur din kompis hade då :O

2010-02-24 @ 16:24:17
URL: http://jonnalund.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hejhej! Följer du "the vampire diaries"?:)

xoxo/anna

2010-02-24 @ 21:38:57
URL: http://asnf.blogg.se/
Postat av: N I L M A

vilken jäkla tur att de hittade den då :)

2010-02-25 @ 13:01:54
URL: http://nilma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback